Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 edge mi iphone 6s mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 3 gün içinde ikisinden birini alıcam fakat çok kararsız kaldım
    teşekkürler şimdiden

• 6s plus almaya çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer 6s'i 16 gb alacaksan hiç alma ama 64gb üstü alacaksan kesinlikle iPhone 6s al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm 50.konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6S Plus.
  • iphone 6s 64 alin bakin keyfinize.

• 150 euro daha pahalıya gelicek iphone 6s değer mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MecnunReyiz kullanıcısına yanıt
    piyasadaki tum telefonlari kullanmis biri olarak net acik sekilde soyluyorum iphone 6s 64 en ideal secimdir, s7 edge guzel cihaz ancak oldum olasi ios aliskanligindan dolayi isinamadim. iphone 6s plus tercih edebilirsin ancak fazla buyuk geliyor bana. iphone 6s 4.7 inc ve bana gore bir telefonun olmasi gereken olcusu budur. Yaz geldi buyuk telefon kullanmak zulm oluyor, tek elle kullanamamakda cabasi.

• Plus modelini almam çünkü çok kaba ve çirkin duruyor bana göre. Daha önce iphone 6 kullandım sonra büküldü ben de samsung galaxy s6 aldım
    S6 da hiç bir sorun olmadı sadece androidden dolayı bazen kastığı oluyor. Bide s6 yı masaya koyunca hiç hoş durmuyor iphone un farklı bir havası var.
    Ama işte s7 edge bu iphone un havasının önüne geçiyor. Ya neyse konu nereye gitti amacım hava atmak değil. Sadece özellikler olarak kamera olarak tasarım bide 150 euro daha ucuza geliceği için daha cazip geliyor s7 edge. Ama iphone nunda iosundan vaz geçemiyorum çok stabil kullanımı kolay tam istediğim gibi.
    Ayrıca iphone 6s biraz küçük gibi sanki s7 edge tam boydaymış gibi geliyor. Bilemedim hala kararsızım ama 150 euro daha ucuza geliceği için büyük ihtimal s7 edge alırım.
    Neden 150 euro daha ucuza geliyor diyosanız 24 ay faturalı hat yaparsam s7 edge bedavaya geliyor ama iphone 6s 150 euroya geliyor
    Bide yakında iphone 7 çıkıcak o yüzden 6s pek cazip gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MecnunReyiz -- 5 Haziran 2016; 21:32:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.