Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 1250tl (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S7
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    28.04.2016 tarihinde turkcell den alınma, 28.04.2018 tarihine kadar garantisi devam ediyor.
    Cihazda tek bir sorun var oda wifi açılmıyor neden açılmıyor hiçbir fikrim yok,reset attım yine düzelmedi.
    Ben hep hattım üzerinden (mobil veri) kullandığım için wifi ye gerek duymuyorum, bu yüzden servise bırakma gereği duymadım..
    Almak isteyen bu şekilde kullanır yada servise yollar size kalmış.

Telefonun faturası ve şarj aleti duruyor.
    Kutusu ve kulaklık yok.

Fiyat sondur.

Not: wifi sorununu servis bedava para talep etmeden yapar mı bilemem arkadaşlar, ben hiç götürüp bırakmadım servise. Yani size ne desem boş olur. Fiyat 1250tl benim için wifi olsada olmasada olur diyen alır bukadar basit.

İstanbul içi elden istanbul dışı herzamanki gibi havale kargo şeklinde yollarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 23 Şubat 2017; 11:44:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Servise yollasan tamir olsa en az 600tl fazlaya satarsin. Bu durumda ya paraya ihtiyacin yok ya da bu kadar basit degil bu sorun.

• snuffxxx S kullanıcısına yanıt
    Paraya ihtiyacı olmayan insan varmı. Şöyle diyelim paraya herkes gibi benimde ihtiyacım var ama ben para canlısı aç gözlü değilim.

2550tl verdiğim telefonu 1250tl ye satıyorum ve bu durum hiç beni rahatsız etmiyor. Biri alıp işini görsün yeter bana. İsteyen gelir saatlerce kontrol etsin telefonu alırken rahatım bu konuda.

Normalde zaten 1500tl ye ilana vermiştim ama 1250tl ye indim heme alıcı çıksın diye. Ve ayrıca daha malum siteye ilan vermedim,oraya verince havada kaparlar bu fiyata ama ben dh dekiler yararlansın istedim. Zaten 2 gün beklicem burada alan olmaz ise ilanı pazar akşamı silecem. Malum sitede yayınlıcam.

Yeteri kadar açıklayıcı oldumu acaba snufxxx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sizin için servise veririm 100 tl de fazla vereceğim ürüne fakat önce ürünü alıp servise vereceğim sonra ödemesini yapacağım :) Eğer maddi olarak çok rahat biri değilseniz bu işte net başka bir iş vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Ben sizin için servise veririm 100 tl de fazla vereceğim ürüne fakat önce ürünü alıp servise vereceğim sonra ödemesini yapacağım :) Eğer maddi olarak çok rahat biri değilseniz bu işte net başka bir iş vardır.

Sen kimsinki ben sana önce telefonu yollayım babamın oğlumusun. Orada boş boş konuşacağına gel yanıma İstanbuldayım adres vereyim beraber servise gidek.

Ya aziz nesin harbiden doğru demiş. Şimdi ben ucuz fiyat yazdım diye bunun altında deve aramayın. Kafanızda değişik fanteziler yaratacağınıza gelirsiniz yanıma bakarsınız telefona.

Bu işte bi iş var diyip fitne çıkarma.

Bak bu telefonu normalde 2 gün önce 1500tl ye ilana verdim ve hatta 1300 den alıcısı vardı.

Nicki : @galipgelir35

Bu kişi parayı hemen yolluyacaktı ama ben dur yollama dedim çünkü wifiyi servis kesin bedava yaparmı yapmaz mı bilemem bunun garantisini veremem dedim.

Eğer ben sizler gibi fitne fesat biri olsaydım o kişiye parayı yolla derdim demi.

Dediğim gibi cihazın sadece WiFi problemi var ve servis bunu bedava halledermi hiçbir fikrim yok. Alan kişi her ihtimali göz önünde bulundurarak cihazı alacak. Wifi benim hayatım ben wifisiz yapamam diyen zaten hiç bu riske girmesin. Tekrar diyorum garantisi devam ediyor ama wifiyi garanti yaparmı hiçbir fikrim yok.

Dananın altında buzağı arayan :@hiickimse yazdıklarım açıklayıcı oldumu bunları sana yazdım.

• Servis wi-fi yi ücretsiz yapmaması için üründe bir kullanıcı hatası olması lazım, bir düşmeye bağlı kötü bir vuruk. servis dışı bir müdahale vb gibi bir şey olmadıkça servis wi-fi yi niye yapmasın. wi-fi siz tabi ki olmaz :) 2017 yılındayız wifi benim için önemsiz diyen almasın çok talihsiz bir yorum olmuş. Kusura bakmayın ama eğer cihazda kullanıcı hatası olmadığına eminseniz bu fiyata satarak saçmalıyorsunuz. İlana yazmadığınız bir şey olduğu ya kesin ya da dediğim gibi parasal bir kaygınız yok sizin için 300 500 önemsiz.

Bana babamın oğlu olmaya gerek yok önce ürün göndermek için. Sizden 6 sene eski üyeliğim 100 katınız kadar da alışveriş sayım var. Babamın oğlu olmayan en az 100 kişi de önce ürün gönderip sonra parasını söz verdiğim zamanda almıştır. Okuma yazması olan sizin gibi arkadaşlar okuyup güven duyabilir. Duymazsanız da niye duymadınız demiyorum ama benim 10 senelik 1000 küsür referanslı profilime güvenmeyip de daha 3 senelik üyelikle bana güvenip para gönderin demek de yine ironik.

Kolay gelsin. Alıcı arkadaşların dikkatli olmasını öneririm. Arkadaşa bir ithamım net olarak yok fakat çok uygun olunca normaldir şüphe duymak. garantisi var kendisi niye götürmüyor garantiye? normal mi? hayır :)

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    Hadi bu yazdıklarını anlarımda en son not diye yazdığın kısım gerçekten acınası bir yorum olmuş. Halen kafan basmıyor demi. İsterse 1 milyon referansın olsun yinede birşey satarken ilk cihazı yollamam bu benim gayet doğal hakkım.

Alıcı arkadaşlara uyarıyorum ne demek be :) bana bu parayı yollamak isteyen 2 kişi hazır vardı bi onay versem havale yapacaktı ama bana wifi benim için önemli diyince bende size bu konuda garanti veremem dedim parayı yollamasını istemedim. Sen bana şuan bir nevi dolaylı yoldan dolandırıcı muamelesi mi yapıyorsun . Ben ilana yazdım wifi olmuyor evet ve hiç servise bırakmadım telefonu gerek duymadım suç mu bu? 1250tl fiyat yazdım wifi olsun olmasın gayet uygun fiyat. İsteyen alır istemeyen almaz. . Ben servis bunu bedava yapar yada yapmaz demiyorum alan kişi her şeye açık olsun fiyata ortada ona göre uygun fiyat yazdım sana batan nedir birader.

Bak diğer yazdıklarına saygı duyarım ama en son yazdığın harbiden işin dozunu kaçırdı.

Ozaman senin için ilanı güncelliyorum :

Arkadaşlar telefonun wifisi olmuyor garantisi var ama ben garanti bunu bedava yaparmı yapamaz mı bilemem. Bunu bilerek almak isteyen varsa iki sonucada razıyım diyen varsa buyursun yoksa kalabalık yapmasın. Oldumu şimdi hiickimse.

Not:Bari bende bi ekleme yapayım kendimden

Evet 300-500 benim için para değil. Örnek daha yeni bi arkadaşa xbox 360 sattım yanında 200 oyunla birlikte.

Bu arkadaş istediğim fiyattan çok düşük bir rakam teklif etti bende kabul ettim,ondan 2 saat sonra başkası 200tl daha fazla para teklif etti ama ben hayır dedim. 200tl daha az veren arkadaşa sattım. Kısacası para benim için arka planda para canlısı değilim.

Benim ilanıma yorum yazarken biraz daha düşünerek yaz kalbindeki diabloyu ortaya çıkarma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 18 Şubat 2017; 15:5:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    Temelde sorun yok, para elimin kiri onemli olan insanlik diyorsun, haklisin. Fiyat dusuk olunca insa merak ediyor tabi ancak malesef wifi calismiyor, servis ucretsiz tamir etmeyecek gibi bir durumda su soru akla geliyor ki onemli bir soru, servis bu cihazi normalde ya degistirecek ya da wifi hatasini cozecek ancak kullanici hatasi sonucu diyelim yapmadi, bu durumda cihaz komple garanti disi kalmis olacak ve gelecekte garantiden faydalanilmayack. 1250tl az para mi degil, bu sekilde kullanmak isteyen gayet guzel kullanir, yurtdisi cihaz niyetine uygun fiyata s7 sahibi olur veya garantiye verir kuvvetle muhtemel cihaz sifiri ile degisir ve alana cok avantajli olur. Uzun lafin kisasi firsat ve risk bir arada, alana hayirli olsun.

• Aynen hocam detaylı ve doğru şekilde açıklamayı yapmışsınız, her kelimesine katılıyorum.

Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.