Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.261.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar. Benim cihazimda ön camin koselerinde hava gibi bosluklar oldu ekran ayrildi yani koselerde sanki cam koruyucusndaki hava bosluklari gibi bosluklar var bastirinca ustune yerleri degisiyor yapisiyor birakinca tekrar yerine geliyor. Ekranda oynuyor zaten hissedilir derecece. Bu sorunu yasayan varmi bugune kadar ne sorundan gitsem servise hep kullanici hatasi dediler alakam olmayan durumlara mahkemerdr ugrastm bunada aynisini diyecekler diye goturmeye bile cekiniyorum. Telefon ciziksiz sifir gibi beyaz s6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailertunc İ kullanıcısına yanıt
    evet hocam vatan bilgisayardan aldım
  • s6 edge alicaktim.
    s6 edge plus cok hoşuma gitti.
    ama en büyük sorunum aldıktan 2-3 ay sonra fiyatının inmeye başlaması.
    ama tekrar belirteyim s6 edge plus bir harika olmus.
    3d selfiesi bile var. :D
    3100 cok abartılı bir fiyat bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailertunc

quote:

Orijinalden alıntı: harungs1905

Bir İphone 5S ondan önce de S3 Mini kullanan biri olarak bana göre telefonda önemli olan stabilite ve şarz durumu.Şarz konusunda her iki telefonu da çoğu zaman 48 saat olarak kullandım.Stabilite konusunda ise S3 mini ne kadar sorunluysa İphone bir o kadar stabil.Bu sıralar telefon değiştirmek istiyorum ama acayip kararsızım.Teknoloji marketlere gittiğimde her telefonu incelememe rağmen bana göre en iyisi İphone 6 gibi görünse de fiyatı çok uçuk geliyor.Samsung Note 4 ve S6 arasında gidip geliyorum ama ne bileyim S3 minide yaşadığım kötü tecrübeden dolayı da içimde sürekli bir endişe var.S6 kullanıcıları olarak İphone 5S'e göre şarz durumu nasıldır?Note 5'in piyasaya çıkmasından sonra 2.000,00 TL'nin de altına düşeceğini varsayarsak sizce bu telefon alınır mı?Yoksa tarafsız davranıp bence İphone 6S'i bekleyip şimdiki İphone 6 fiyatlarında satışa çıkarsa onu al mı dersiniz?

ikisi farklı platformlar ip6 da s6 da olabilir note 5 nasıl s6 ile aynı işlemciye sahipse ip6s de farklı olmayacaktır

Hocam iki platformu da kendi çapımda kullandığım için benim kullandığım telefon biraz alt segment olduğundan sordum zaten ikisi arasındaki farkı.İllaki iki telefonu da kullanan veya bir yakınında olan vardır.Aynı seviyelerde kullanımda hangisinin şarjı daha fazla gider veya stabillik konusunda S6 İphone'u çok aratır mı?Nereden girdim bu android dünyasına dedirtir mi?Ben standart bir kullanıcı olacağım için öyle rotla filan işim olmayacak.Bilgisayardan program indirip telefona atmayı da çok beceremediğim için Samsung'u da alsam İphone gibi kullanacağım.(Rotsuz vede sadece markette olan ücretsiz uygulamaları yükleyerek) O yüzden teredütteyim.İphone'un bana göre stabilliği haricinde hiçbir artısı yokken fiyatının daha pahalı oluşu beni Samsung'a itiyor ama ona da güvenemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bir İphone 5S ondan önce de S3 Mini kullanan biri olarak bana göre telefonda önemli olan stabilite ve şarz durumu.Şarz konusunda her iki telefonu da çoğu zaman 48 saat olarak kullandım.Stabilite konusunda ise S3 mini ne kadar sorunluysa İphone bir o kadar stabil.Bu sıralar telefon değiştirmek istiyorum ama acayip kararsızım.Teknoloji marketlere gittiğimde her telefonu incelememe rağmen bana göre en iyisi İphone 6 gibi görünse de fiyatı çok uçuk geliyor.Samsung Note 4 ve S6 arasında gidip geliyorum ama ne bileyim S3 minide yaşadığım kötü tecrübeden dolayı da içimde sürekli bir endişe var.S6 kullanıcıları olarak İphone 5S'e göre şarz durumu nasıldır?Note 5'in piyasaya çıkmasından sonra 2.000,00 TL'nin de altına düşeceğini varsayarsak sizce bu telefon alınır mı?Yoksa tarafsız davranıp bence İphone 6S'i bekleyip şimdiki İphone 6 fiyatlarında satışa çıkarsa onu al mı dersiniz?

ikisi farklı platformlar ip6 da s6 da olabilir note 5 nasıl s6 ile aynı işlemciye sahipse ip6s de farklı olmayacaktır

Hocam iki platformu da kendi çapımda kullandığım için benim kullandığım telefon biraz alt segment olduğundan sordum zaten ikisi arasındaki farkı.İllaki iki telefonu da kullanan veya bir yakınında olan vardır.Aynı seviyelerde kullanımda hangisinin şarjı daha fazla gider veya stabillik konusunda S6 İphone'u çok aratır mı?Nereden girdim bu android dünyasına dedirtir mi?Ben standart bir kullanıcı olacağım için öyle rotla filan işim olmayacak.Bilgisayardan program indirip telefona atmayı da çok beceremediğim için Samsung'u da alsam İphone gibi kullanacağım.(Rotsuz vede sadece markette olan ücretsiz uygulamaları yükleyerek) O yüzden teredütteyim.İphone'un bana göre stabilliği haricinde hiçbir artısı yokken fiyatının daha pahalı oluşu beni Samsung'a itiyor ama ona da güvenemiyorum.

Bence iphone al. Nedenine gelince. Ben s6dan cok nemnunum. En ufak bir sikinti yasamadim.Sarji 1.5 gun gidiyor. Donma problemine hic rastlamadim vs. Samsungun fiyat politikasi berbat heryerde cok cesitli fiyatlardan bulabiliyorsun. Ayrica kisa zamanda global fiyatinida dusuruyor buda 2. elde satis fiyatini ve suresini etkiliyor. Iphoneda bu sorun yok adamlar simdi 2500 diyorsa cok cok 100 200 oynuyor. Temizse telinide hemen satabiliyorsun. Abim 2 iphoneunu ilani verdigi gun satti 2500 liralik teli 2100 liraya. Samsungta mumkun degil...

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    4 saat net
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

turkcell yurt genelinde buyuk sikintilari var
    2014 ekimden 2015 nisana htc one m8 kullandim
    tam 5 ay boyunca internette kopma.sorunu yasadim
    soyle soyliym
    turbo4gb int ile atiyorum
    kadikoy
    besiktas
    sisli
    kurtulus ferikoy
    cengelkoy
    kuzguncuk
    uskudar
    feberbahce....
    H simgesi sebekenin yaninda cikiyor ancan download upload oklarindan download yanmiyor
    30 kere turkceli ararim onlarca mail attim servislerde gezdim hicbir care bulamadim
    martin sonlarina dogru okula giderken metrobusle bi farkettim kopmuyo
    lag oluyo gec baglaniyor ama oyle gidipde ucak moduna alip cikip tekrae baglanmalik bisey olmuyo
    aonra zaten nisanda s6 aldim
    bundadq lanet olsun turkcele
    internet var evet download okuda yaniyo ama gunde en az 10 kere sunu yasiyorum
    chromu actim dh e bastim bekle....bekle babam bekle.........internet speed meter kullaniyorum anlik gosteriyo hizlari...1kb/s 3kb/s yani yeri geliyo forum sayfasina tek atiyo yeri geliyo bekl3 babam bekle bi durdurup yenile diyorum sayfayi bazen oluyo bazen de mobil veriyi kapatip acmam gerekiyo ...turkcell tek kelime ile pismanliktir yani tahhutlerim bitsin yeminim var
    benim soyadimdan herkesi turkcellden cikaricam:)
    soyum birdaha turkcelle gecmicek..
    evim sisli ferikoyde abi turkcell 3g odamda zaten yok 2 g de 1 cizik felan cekiyor camin kenarinda
    assa mahallelerde de oturan biri degilim
    caddede evim haril haril akan gunde 100bin insan g3cen ama yok cekmiyo
    annemin g3 u avea ile 3g acik dolaniyo evde:)

Merhaba evet ben de 4 yıldır avea kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadım ne bulunduğum şehirde ne de tatillerde. Geçenlerde internet daha hızlı olsun diye turkcelle geçtim, internet aynı hızda ve ciddi şebeke sorunları mevcut. Forumda hep okuyordum turkcell sorunlu diye ama inanmadım şimdi ayda 20 lira daha fazla ödeyip bir de problemler yaşıyorum. 1 senesi dolunca tekrar aveaya döneceğim. Uzun lafın kısası turkcell pişmanlıktır arkadaşlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Bugun s6 edge aldim gold. Note4'ten sonra sarji bayagi zayif gibi. Neredeyse yari yariya sanki. Bakalim ne yapacagiz bu batarya ile. Sarj yada sarj bankasi yanimda dolanmakta istemiyorum.

4 yada 5 şarj bekle

Bugun daha iyi dune gore dostum. Demek ki zamanla oturacak. ;)

• s6 edge plus ile normal plus arasında 4 gb ram ve batarya farkımı var birde ekran galiba geriye kalan malzeme aynımı yani işlemci kamera sensor vss ??

bu cihaz ile 5 .40 dk 6 saat ekran süresi alınmazmı g4 olduğu gibi ? g4 güncellemeden sonra çok ileri gitti bu konularda s6 da durum biraz iç açıcı görünmüyor bu konuda . s6 ile g4 arasında gelip gidiyorum sürekli

1 2 hafta daha bekleme kararı aldım .yeni telleri de görmek istiyorum hemde fiyat belki biraz daha aşağı iner bu cihazlarında ?
  • İphone 6plus ıyı sattım s6 EDGE, EDGE Plus veya z3+ arasındayım sizce ne zaman gelir EDGE Plus, beklemeye değer mi

Aynı. Tek fark ram boyut ve batarya.

6 saati aşabiliyorsunuz 7 saati geçenlerde var ama şu an bende durum iyi değil 4 civarı alıyorum. 3g ve senkronizasyon açık. G4'ü senkronizasyon açıkken bu süreyi alacağını sanmıyorum.

• Arkadaşlar lütfen bana bi yardımcı olun

Telefonum mobil verideyken konum olarak beni hong kong da gösteriyor, google maps de hava durumunda swarm de hep aynı ama wi-fi açıkken doğru konum gösteriyor kapatınca yine hong kong ta :(
    Hattim vodafone, wi-fi ayarlarında sürekli wi-fi taraması kapalı sizde bir deneyebilirmisiniz

Bir telefonun ekranında beyaz tonlar bazen sarıya yakın görünüyor tarayiciya girince eski tonuna geri dönüyor bu sizde de böyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: atabey444

quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

Gps ile ilgili sorun yaşayan var mı? Özellikle yandex navi de. Google haritalar sorunsuz bulabiliyor. Ara ara problem yaratıyor özellikle hareket halindeyken. Ama yandex için durum daha fena. Yerimi hiç doğru bulamıyor desem yeridir. Hergün navigasyona ihtiyaç duyan biri olarak çok problem yaratıyor bana. Xperia z den sonra gps performansı açıkçası hoşuma gitmedi s6 nın

Bu sorunu yaşayan bir ben miyim

Yandex artık saçmalıyor. Beni tokattan Amasya yoluna sokup samsuna gotureccekken hem tokat hem Amasya merkeze soktu sanırım 115 km fazla yol yaptım. Dönüşte tabela kontrol ederek geldim başka yoldan geldim hiçbir şehir merkezine girmedim daha kısa sürdü.

Valla hocam sorun nerede çözemedim. Bana gps problemi gibi geliyor. Çünkü google haritaları kullandığım zaman yerimi tam bulamıyor ve hareket halindeyken sürekli yerimi arıyor. Çok nadir anlık cevap veriyor.

Yabancı sitelerde aratınca epey bir sorun çıkıyor ama belli ki bizde daha yaşayan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

İphone 6plus ıyı sattım s6 EDGE, EDGE Plus veya z3+ arasındayım sizce ne zaman gelir EDGE Plus, beklemeye değer mi

Note 5, S6 Edge Plus için ön siparişler başlamış. Bu ayın 28'i ülkemizde. İstanbul Samsung mağazasından bugün Note 5 alan arkadaşlar bile var!

Ekleme: S6 Edge Plus Ana Konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_109057241/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 15 Ağustos 2015; 20:33:20 >
  • Biraz önce telefonu sarja taktıgımda hızlı sarj özelliği aktif olmadı,kablo şarjı dedi.Uzatma kablosu ile şarj ediyorum,bir kac kere çıkarıp taktım başka bir uzatma kablosuna taktım düzeldi.bu sorunu yaşayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

6 saati aşabiliyorsunuz 7 saati geçenlerde var ama şu an bende durum iyi değil 4 civarı alıyorum. 3g ve senkronizasyon açık. G4'ü senkronizasyon açıkken bu süreyi alacağını sanmıyorum.

hocam benim kullanım şeklim bu şekil
    sabah %100 şarj
    3g kapalı genelde arada açar kaparım 15 20 dk falan
    2g den arada 10 15 dk faceye vs girme gunduz öğle sabah akaşama doğru molalrda sonra kapatırım internet baglantısını tamamen
    senkranizasyon kapalı kullanmayacam hiç
    gunde 2 saat mp3 kukaklıkla sabah ve aksam serviste son ses
    ara ara resim gunda 10 15 resim 1 2 video
    gunluk 10 dk falan max telefon görüşmesi
    ekran parlaklığı % 50 otomatik modda
    tasaruf modu açık genel olarak
    bluetuth kapalıı
    bu sekillde aksam eve gelince şarjım kaç kalır ?

aksam da sarja takmadan işimi görebilirmiyim akşam evde
    wifi akşamları açık 3 4 saat nette gezınme genelde akşam vs
    oyun vs arada oynarım yarım saate sıkılırım zaten
    daha cok nette gezınecem muhtemel

Şöyle diyeyim, aynı şeylerle bir gün şarjın kalmayabilir eve gidene dek bir günde %40 şarjlada gidebilirsin. O konuda hiç stabil olmuyor maalesef. Ancak hızlı şarj harika 15 dakika şarja takıyorum en kötü %30 dolduruyor. Uyanınca şarja takıyorum Egzersiz falan filan derken 1 saatte full oluyor. Gün ortasında şarjım %50 olursa şarja takıyorum 10 dakika oluyor %70 ondan sonra günü tamamlıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Ya ne 6 saati 7 saati. O sureyi
    alanlar hic birsey yapmiyor demkki telefonda. Gps vs ka
    P
    ali ekran parlkligi basta guc tasarrufu acik. Falan filan . Ne anladim ben ondan.
    S6 s6 edge de max 4 buck saat alirsiniz bilemedin 5 orta yogun kullanimda.
    Hem bazilarinada inanmamak lazim. Bataryasi 40 50 ye gelince tekrar sarja takip tam doldurmayinca ekran suresi sifrlanmiyo.

• S6 s6 edge de ciddi batarya sorunu var. En fazla ekran acik. 4 buck saat alirsiniz.

• Herşey açık 6 saat 45 dakika sürem var.
    10 nisandan sonraki hafta boyunca ekran pil süremi attım. Bence boş yorum yapmayın.

• 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.