Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.304.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_mazi

Sadeliği tasarim harikası olarak görüyorsanız, ios un sıkıcılığını tecrube edinmek istiyorsaniz ıphone 6 yi alin yada 6s i bekleyin. Çöp dediniz plastik dediniz Samsung tasarımda inovasyonun babasını yaptı piyasanın en şık ve en estetik telefonunu üretti. Benim icin estetik bir cihaz galaxy s6 edge dir htc m8 dir apple in cikardigi 6 iphone modelinin hic bir tanesi estetik falan degildir

Evet o Yüzden bir Samsung insanı en fazla 2 sene idare ediyor. Ama bir iPhone en aşşağa 4 sene götürüyor.
    Bende önceden ios ve apple sevmezdim, fakat şu an anladım ki, iPhone bir yana "diğerleri" bir yana...

4 sene mi idare ediyor iPhone güldürmeyin adamı ya 2 seneden sonra eski cihazlara gelen güncellemeler cihazı mahvediyor yavaşlatıyor sen neden bahsediyosun? iPhone da en fazla 2 sene bilemedin 3 sene götürüyor taş çatlasa. S6 da en az 2 sene güncelleme alacaktır

Eşimde iPhone 4s var, telefon tüm güncellemeleri aldı ve gayet akıcı hızlı ve sorunsuz bir şekilde Çalışıyor. Sen neyden bahsediyorsun?
    Ama galaxy s3 arkadaşımda daha geçen sene Güncelleme almayı kesti ve telefon Kasım Kasım kasılıyor.
    Taksim'deki Turkcell bayiinde galaxy s6 edge yi gayet Detaylı inceledim. Gözlemlediğim kadarıyla telefon, telefonların şahı ya da piri olacak bir cihaz değil.

Hangi cihazı yıllarca kullandınız da kalkmış burda tarih olmuş modelleri çekiştiriyorsunu? Burada çoğu kişi bir cihazı 2 bilemedin 3 yıl kullanıp değiştiriyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Hatta bür kaç ayda bir cihaz değiştiriyor bir çoğunuz. John mclane daha geçen ay nexus 6 kullandı ve şimdi iphone 6 kullanıyor, ondan kısa süre önce de note 4 kullanıyordu. Bu döngü bir çokları için böyle gider.

Evet Haklısın ben peynir ekmek gibi telefon değiştiren bir insanım. Ama dikkat et ben eşimin telefonundan bahsettim. Nexus 6 dan önce iPhone kullandığım için tekrar iphoneyi tercih ettim. Note 4 olayına hiç girme, aman bir daha Samsung ağzı ile kuş tutsa, alırsam en adi vatan evladıyım

iOS ile Android'i pek karşılaştırmak istemiyorum ama Android daha komplike bir işletim sistemi. Android ile yapabileceklerinin sınırı yok ama iOS da yapamayacağın çok şey var. iOS sade bir işletim sistemi bırakın da kasmasın ve stabil olsun. Ayrıca gerçek multitasking yok. O yüzden arkadaki uygulamalardan etkilenmiyor çünkü donduruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: algkmn

arkadaşlar sms bloklama olayı yok mu? ben mi bulamadım?

turkcell in sms+ servisini kullanmaya başladım bunda yoksa diye

sms bloklamayı ben şöyle çözdüm,

uygulamalardan hangouts programını mesajlar için varsayılan uygulama olarak atadım,
    ana ekrandan mesajlaşma simgesini kaldırıp, hangouts simgesini onun yerine yerleştirdim.
    bundan sonra mesaj alıp gönderirken hangouts kullanıyorum.

hangouts seçmemin en önemli sebebi ise şu,
    pek çok paralı sms bloklama programlarının yapamadığı, numarası görünmeyen isimle gönderilen reklam içerikli mesajları bloklayabiliyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim.

quote:

quote:

quote:

Sadeliği tasarim harikası olarak görüyorsanız, ios un sıkıcılığını tecrube edinmek istiyorsaniz ıphone 6 yi alin yada 6s i bekleyin. Çöp dediniz plastik dediniz Samsung tasarımda inovasyonun babasını yaptı piyasanın en şık ve en estetik telefonunu üretti. Benim icin estetik bir cihaz galaxy s6 edge dir htc m8 dir apple in cikardigi 6 iphone modelinin hic bir tanesi estetik falan degildir

Evet o Yüzden bir Samsung insanı en fazla 2 sene idare ediyor. Ama bir iPhone en aşşağa 4 sene götürüyor.
    Bende önceden ios ve apple sevmezdim, fakat şu an anladım ki, iPhone bir yana "diğerleri" bir yana...

4 sene mi idare ediyor iPhone güldürmeyin adamı ya 2 seneden sonra eski cihazlara gelen güncellemeler cihazı mahvediyor yavaşlatıyor sen neden bahsediyosun? iPhone da en fazla 2 sene bilemedin 3 sene götürüyor taş çatlasa. S6 da en az 2 sene güncelleme alacaktır

Eşimde iPhone 4s var, telefon tüm güncellemeleri aldı ve gayet akıcı hızlı ve sorunsuz bir şekilde Çalışıyor. Sen neyden bahsediyorsun?
    Ama galaxy s3 arkadaşımda daha geçen sene Güncelleme almayı kesti ve telefon Kasım Kasım kasılıyor.
    Taksim'deki Turkcell bayiinde galaxy s6 edge yi gayet Detaylı inceledim. Gözlemlediğim kadarıyla telefon, telefonların şahı ya da piri olacak bir cihaz değil.

Çık git şu konudan senin apple fanitiklini cekemiyecegiz.

Sizde lutfen su adamdan alintilamayin oluyor bazen boyle bos adamlar hic takmayin kendi kendine gidecektir sadece konuyu karistirmak amaclari boyle insanlarin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Acaba telefonda iOS'taki gibi bildirim gelince üst taraftan bildirim iniyor mu hemen?

Şu şekilde

Twitter kullanmiyorum ama facebook,whatapp,oyunlarda filan dediniz sekilde asagiya dogru bildirimler iniyor.Twitterdada yuksek ihtimal gozukur

• Dün'kü şarj sürem.. Gittikçe açılıyor pil.

• quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

bu telefon piyasadaki bütün telefonları şuan tokatlar.Bu telefonla kapışacak bir telefon varsa o da yeni çıkacak olan LG G4 olabilir onun dışında Samsung kendiyle kapışıyor.Note 5 gelince piyasada bütün telefonlar ağlayabilir.Iphone diyorlar da Iphone Plus dışında hiçbir Iphone kullanılmaz ekranı ufacık resmen rezillik Apple ya hemde o kadar fiyata o kadar minnacık ekran

Lg G4 Snap 808 13 megapixel kamera ile geliyor ki tasarımda zerre değişiklik yok G4 yanına yaklaşamaz S6 veya S6 Edge nin bunu net söyleyebilirim Note 5 e gelince her türlü özellik sürpriz olabilir ama note 4 ve note edge kullanmış birisi olarak ki şu anda da s6 edge kullanıyorum Note 5 in 4k ekran ile gelmesi hayatının hatası olur 2k bile fazla bence onun dışında note serisi her zaman ayrı bir vip durum teşkil eder bunu herkes bilir s serisinde ise ilk defa bir tel şahane yapılmış ve tasarlanmış ufak defek sorunlar olabiliyor bunu kurduğumuz s6&s6 edge whatsapp grubunda tartışıyoruz sıksık) (Bu arada Whatsapp grubumuza dahil olmak isteyen s6 ve s6 edge kullanan veya almayı düşünen arkadaşlar bana pm ile ulaşabilirler amaç yardımlaşmak ve paylaşmak) ama hiçkimse ve hiçbirşey kusursuz değildir mantığından yola çıkarsak çok önemli şeylerde değil herkes bu şahane cihazın tadını çıkarsın derim
    Saygılarıma

• zaten sarj etmissin 1.5 sarjlik performans o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 14 Nisan 2015; 16:30:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Dün'kü şarj sürem.. Gittikçe açılıyor pil.

Resimlerde gördüğüm kadarıyla cihaz şarja takılmış ve ekran süresi bu durumda net olmuyor geçerli bir ekran süresi değil bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda bilirler %100 den %1 e kadar olan kısım baz alınır şarj girdiği andan itibaren o ekran süresi geçerli değildir amacım eleştirmek değil ama yanıltma da olmasın isterim şu ana kadar 4:30 saat ekran süresini geçemedim ve geçende duymadım sizden başka yanlışım varsa düzeltin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: burakglct

sorun kutudan kılcal çizik ile cıktı cihaz ve toplu iğne başı kadar bi göçükmü desem bişy var alt sol taraftaki arka planda çalışan uygulamaları acan tuşun orda içten bişey tırnağa falan gelmiyor ikisinide güneşte fark ettim

Anladım hocam geçmiş olsun aslında bu yeni alınan cihazlar için koşulsuz değişim olsa daha iyi olur internetten alınca var ama mağazada yok mantıksız bir şey ama ne yapalım.

keşke arttırılabilir hafıza olsaydı tek kusur bu bence.
    bir de şimdi bu cihazı alanlar bir yıl sonra en az yüzde elli düşük fiyatlarla karşılaşacaklar, ben bunu göze aldığım için no problem..
    sağdece bu gibi durumlar yüzünden bile apple seçile bilir biliyrmusun hocam adamlar anında değişim yapıyorlar gerçi istanbulda olup appstore götürmek gerek ama olsun bence apple bu konuda rakipsiz buarada 6plus satıp edge aldım apple fanı sanmasın beni kimse ilk nexsus tan beri android ciyimdir 1ay önce 6plus aldım çokta memnundum ama işte edge tasarım olarak kandırdı beni

• quote:

Orijinalden alıntı: burakglct

sağdece bu gibi durumlar yüzünden bile apple seçile bilir biliyrmusun hocam adamlar anında değişim yapıyorlar gerçi istanbulda olup appstore götürmek gerek ama olsun bence apple bu konuda rakipsiz buarada 6plus satıp edge aldım apple fanı sanmasın beni kimse ilk nexsus tan beri android ciyimdir 1ay önce 6plus aldım çokta memnundum ama işte edge tasarım olarak kandırdı beni

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Aslında teknik servis konusunda apple hakkında söyledikleriniz doğru çok iyi bir teknik servis anlayışı var fakat o kadar kapalı o kadar kısıtlı bir cihaz ki beni boğuyor, resmen tahammül edemiyorum bedava verseler kullanmam ki verdiler kullanmadım da hiç bana göre değil.

Şarj konusunda bir S5 değil artık bunu çok rahat söyleyebiliyorum yalnız korkulduğu gibi şarjı çok sömüren şey 2k ekran değil de Android Os falan belki gelecek olan güncellemelerle daha iyi bir hale gelebilir. Benim günlük kullanım alışkanlıklarıma göre şarj şu an için bana yetiyor ve artıyor bile S5 ile daha çok yeni ayrıldığımız için şu karşılaştırmayı çok rahat yapabiliyorum akşam eve geldiğimde S5 e göre ortalama %10 daha az şarjım kalmış oluyor.

İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

zaten sarj etmissin 1.5 sarjlik performans o.

Siz söyleyene kadar grafik üzerindeki yukarı ivmelenme dikkatimi çekmemişti bende diyorum nereden anladılar :D
  • @Pargalı1905 hocam grafige göre saat öğlen 3 4 gibi şarja takmişsın görünüyor böyle olunca nasıl ekran 6.5 saat gitti diyorsun .. ben hiç 4 ün üstüne çıkamadım merak ediyordum .. böyle olursa benim makine 7 saatten fazla ekran verir ..

Bize lazım olan %100 olduktan sonra hiç sarja takmadan alınan ekran ve bekleme süresi .. daha ncede dediğim gibi ben bugün 10 küsür saat bekleme + 1,5 saat konuşma ve 3 saat ekran aldım .. başkada bişi yok .. şimdi şarj tekrar %100 oldu bakalım ne olacak ..

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Dün'kü şarj sürem.. Gittikçe açılıyor pil.

Resimlerde gördüğüm kadarıyla cihaz şarja takılmış ve ekran süresi bu durumda net olmuyor geçerli bir ekran süresi değil bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda bilirler %100 den %1 e kadar olan kısım baz alınır şarj girdiği andan itibaren o ekran süresi geçerli değildir amacım eleştirmek değil ama yanıltma da olmasın isterim şu ana kadar 4:30 saat ekran süresini geçemedim ve geçende duymadım sizden başka yanlışım varsa düzeltin lütfen

Xda da 5-6 saatten asagi ekran alan yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: infectedvoice

iki gündür s6 edge siyah telefonumu kurcalıyor, pek çok uygulama kuruyorum..siyah edge asil duruşlu kaliteli bir telefon, bence samsung bu cihazla kendini aşmış.
    ses kalitesi, kamerası, ekranı harika.. ve umarım öyle kalır akıcılığı da gayet iyi.

keşke arttırılabilir hafıza olsaydı tek kusur bu bence.
    bir de şimdi bu cihazı alanlar bir yıl sonra en az yüzde elli düşük fiyatlarla karşılaşacaklar, ben bunu göze aldığım için no problem..

%50 filan dusmez ya abartmayin :)))

S5 2200 den girdi 1 sene oldu suan 1900-1800 :)

Herkez paralelerle disbirutor garantiyi karistirdigi icin %50 algisi olustu :))

• Arkadaslar cihazinizi bir sallarmisiniz tak tak diye ses geliyormu bugun elime gectide cihaz

• Full şarjla sadece film izleyin 10 saat izlersiniz ama işin içine günlük kullanım girince bencede 4 5 saaati geçen olmaz olsada sadece gsm bağlanır ekranın parlaklığını kısarsın falan .. ne gerek var taktım sarja ofiste ohhh 1 saate full .. yarın saat 10 a kadar gider bence sonra birdha takarım .. dert edecek bişi yok benim kendime göre .. çok güzel telefon bakan birdaha bakıyor .. ekran zaten çok iyi .. Tüm arkadaşlarım güle güle kullansınlar .. ALLAH kısmet etmiş almışız ALLAH isteyen herkesin istediğini gerçekleştirsin inşallah ..

tekrardan Güle güle kullanalım makinemizi .. LİVE LIFE KING SIZE ....

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

quote:

quote:

quote:

Çık git şu konudan senin apple fanitiklini cekemiyecegiz.

Sizde lutfen su adamdan alintilamayin oluyor bazen boyle bos adamlar hic takmayin kendi kendine gidecektir sadece konuyu karistirmak amaclari boyle insanlarin....

Sana sormayacağım, ben fanatik felan da değilim. Akıllı Konuş canımı sıkma

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.