Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.294
Cevap
109
Favori
577.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraf ayarlarınız nedir arkadaşlar ? Stok hali ile odak hızı biraz yavaş geldi, hareketli durumlarda(misal düğün) istenilen netlik tam olmuyor. Video çekiminden çok çok memnunum ama foto da bu en ufak el titremesi yada hareketli objeden dolayı bulanıklaşma mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

Aynen dediginiz gibi yabancı forumlar da da aynı şekilde çözüm bulunmuş, programlar hafıza kartına taşınınca bu ortam sunucu aktif oluyormuş her zaman dediğim gibi yer kazanca diye programları hafıza kartına taşımayın android de hafıza kartı olayı programlarda tam fiyasko sadece resim ve müzik ic8n hafıza kartı kullanmak ne kadar doğru tartışılır

Bence telde hafıza varsa sd kart hiç kullanmayın derim.Müzik telefondayken neredeyse şarjım gitmezken.Hafıza kartında olduğu zaman su gibi gidiyor.Bugun sd kartı çıkardım.Dün %100 den %10 a 8 saatte inen telefon.Bugun 22 saat oldu ve %20 hala var.Ciddi anlamda şarj sürem arttı.Yeni telefon almış gibi hissediyorum

• Ben telefonu aldığımdan beri ortam sunucu olayı bende hiç olmadı çünki ben hiçbi android cihazında hafıza kartına program taşımadım hafıza kartına sadece resim dosyaları durur buda forumlarda ki konuşulanı haklı çıkarıyor s2 den beri böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 4 Şubat 2015; 23:18:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben telefonu aldığımdan beri ortam sunucu olayı bende hiç olmadı çünki ben hiçbi android cihazında hafıza kartına program taşımadım hafıza kartına sadece resim dosyaları durur buda forumlarda ki konuşulanı haklı çıkarıyor s2 den beri böyle

Benim anlatmak istedigim hafıza kartı olmayan telefonlarda da oluyor

• qx5 kullanıcısına yanıt
    peki sizce polonya mı ingilteremi yüklemeliyim
  • quote:

Ben telefonu aldığımdan beri ortam sunucu olayı bende hiç olmadı çünki ben hiçbi android cihazında hafıza kartına program taşımadım hafıza kartına sadece resim dosyaları durur buda forumlarda ki konuşulanı haklı çıkarıyor s2 den beri böyle

Valla ben mecbur ders videolarımi sd kartta tutuyorum çünkü telin hafiza yetmiyor. Ama olsun . LG G2 gibi telefon alipda hafiza karti kullanamamaktansa batarya nin biraz daha hızlı bittiği sd kartlı telefon kullanırım. Ayrıca Samsungun bataryasinin değişebilmesi benim icin büyük avantaj. LG de çok sıkıntı yaşadım bu konularda. Ayrıca bizim telin şu gecirmemeside ayrı bir avantaj.

• ozgurr10 O kullanıcısına yanıt
    Polanya yı hiç kullanmadım, burda ki yükleme yapan arkadaş polonyadan sonra ingiltere rom'un da memnun kaldığını söylemişti. Geçen gün de buraya ingilterenin dosyası upload edilince yükleyip denemek istedim. 2 gündür kullanıyorum. Biraz batarya tüketimi fazla geldi kitkata göre, ama daha test aşamasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr10

ingiltere 5. rom da telefonun kodu ne oluyor acaba şu fq tr romunda polonyada f

Evet hocam G900F oldu cihaz.

Normalde TR romunda FQ idi.
  • 5.0 ile birlikte sistem ART ile standart çalışıyor. Bazı uygulamaların çalışmaması ya da kasması bundan kaynaklı muhtemelen. Ayrıca Geliştirici Seçenekleri altında çalışma sistemini seçemiyoruz. Pilimin içine etti Lollipop. Çok yoğun kullanmamama rağmen %47'de 2 saat 9 dakika ekran sürem vardı.
  • Çok hantal 5.0 tavsiye etmem kimseye.. Hem 4.2.2 ye göre hiç bi fark yok.... Sadece arama ve mesajlaşma menüsü degişmiş ..

Sessiz mod da yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Polanya yı hiç kullanmadım, burda ki yükleme yapan arkadaş polonyadan sonra ingiltere rom'un da memnun kaldığını söylemişti. Geçen gün de buraya ingilterenin dosyası upload edilince yükleyip denemek istedim. 2 gündür kullanıyorum. Biraz batarya tüketimi fazla geldi kitkata göre, ama daha test aşamasındayım.

Aynen öyle pil tüketimi fazla. %47 de 2 saat 9 dakika ekran sürem vardı. Parlaklık oto. +5 ve neredeyse tüm gün mobil kapalıydı evde açtım.

Tabi 1-2 şarj beklemek gerek.
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt
    ++

Kesinlikle titreşimin olmadığı (sessiz seçeneğini) modu çok arıyorum.
  • qx5 kullanıcısına yanıt
    Kamera ayarlarından otomatik gece algılaması kapatın.

• ozgurr10 O kullanıcısına yanıt
    Polonya'yı kullanmadım fakat İngiltere romunu tavsiye ederim :)
  • aramazmert kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik parlaklıkta kullanmayın ortama göre parlaklığı ayarlamaya çalışıyor ve çok efor sarfediyor ve şarjı çok yiyor en iyisi siz kendiniz ayarlayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: bekovays

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlreadyTR

quote:

quote:

quote:

Şu anda o titizlikten eser yok eskiden dediğiniz gibi degistiriyorlardı şu an yok malesef

Daha 1 ay olmadi note 10.1 i yaptirali anlamadim izmir samsung servisi yapiyor :D

Sende ne var tablet? Benimki p600 note 2014 sim kartsiz. Benim tablette 4.3 var ve bataryayi kontrol edince ortam sunucusu çok çok az görünüyor. Ama S5 de ortam sunucusu yine uçtu gitti. Neden anlamıyorum. Kitkat dan sebepmi kaynaklanıyor acaba.

Lolipopda bende ortam aunucu 10 dk filan calisiyo oda youtubeyi acinca sadece

Ben biraz oyun falan oynadım. 2.5 saatlik batarya süresinin tam 45 dakikası ortam sunucusu kullanılmış. Neden anlamadım.

Kardeş bu sorun bende de vardı.hatta öğlen 12.30 da şarjdan çıkardım akşam 5 gibi sarjim %30 lardaydı.ortam sunucusu %51 yemişti.sd karttan kaynaklaniyor galiba.sd karttakı her seyi telefona attım.bugun ortam sunucusu pilde hiç gözükmüyor.

Bak bu dediğin doğru olabilir. Çünkü yukledigim oyunu sd karta atmistim ve o şekilde oynadım. Baktım ortam sunucusu yükseldi bende hemen sildim. Bataryayi da fulledim ve düzeldi. 30 saati rahat bulacak telefon. Ama yinede gün boyu toplamda nedense 45 dakika ortam sunucusu çalışmis. Ama bataryayi bu sefer o kadar etkilemedi.

Bence kemal ali arkadaşımızın dediği doğru ortam sunucusu uygulamalarla alakalı bana göre o uygulama youtube çünkü son sürüme güncellediğimde ortam sunucusu çıkmaya başlıyor ve şarj çok erken bitiyor size tavsiye ortam sunucusu çıkıyorsa youtube güncellemesini kapatın ve güncellemeyi kaldırın

• Arkadaşlar acil yardımlarınız gerek :(((

ben Odin 3.09 ile polonya android 5.0 sürümünü indirdim. Odin programını açtım ve sadece BL kısmından orjinal roomu göstererek 5.0 yükledim ve buraya kadar herşey normal...

Şimdi memnun kalmadım 4.4.2'ye dönüş yapıyorum ama samsung yazısında kalıyor !

Aynı nasıl 5.0 sürümünü yüklemeye çalıştıysam bunda da aynı şekilde 4.4.2 sürümüne geri dönmeye çalıştım ( BL kısmını seçerek orjinal 4.4.2 TR roomunu gosterdim ) acaba nerde yanlış yapıyorum

Acil yardım edin arkadaşlar telefonum kapalı :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 6 Şubat 2015; 2:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpoahmo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekovays

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda o titizlikten eser yok eskiden dediğiniz gibi degistiriyorlardı şu an yok malesef

Daha 1 ay olmadi note 10.1 i yaptirali anlamadim izmir samsung servisi yapiyor :D

Sende ne var tablet? Benimki p600 note 2014 sim kartsiz. Benim tablette 4.3 var ve bataryayi kontrol edince ortam sunucusu çok çok az görünüyor. Ama S5 de ortam sunucusu yine uçtu gitti. Neden anlamıyorum. Kitkat dan sebepmi kaynaklanıyor acaba.

Lolipopda bende ortam aunucu 10 dk filan calisiyo oda youtubeyi acinca sadece

Ben biraz oyun falan oynadım. 2.5 saatlik batarya süresinin tam 45 dakikası ortam sunucusu kullanılmış. Neden anlamadım.

Kardeş bu sorun bende de vardı.hatta öğlen 12.30 da şarjdan çıkardım akşam 5 gibi sarjim %30 lardaydı.ortam sunucusu %51 yemişti.sd karttan kaynaklaniyor galiba.sd karttakı her seyi telefona attım.bugun ortam sunucusu pilde hiç gözükmüyor.

Bak bu dediğin doğru olabilir. Çünkü yukledigim oyunu sd karta atmistim ve o şekilde oynadım. Baktım ortam sunucusu yükseldi bende hemen sildim. Bataryayi da fulledim ve düzeldi. 30 saati rahat bulacak telefon. Ama yinede gün boyu toplamda nedense 45 dakika ortam sunucusu çalışmis. Ama bataryayi bu sefer o kadar etkilemedi.

Bence kemal ali arkadaşımızın dediği doğru ortam sunucusu uygulamalarla alakalı bana göre o uygulama youtube çünkü son sürüme güncellediğimde ortam sunucusu çıkmaya başlıyor ve şarj çok erken bitiyor size tavsiye ortam sunucusu çıkıyorsa youtube güncellemesini kapatın ve güncellemeyi kaldırın

Kapattım kapatmazmiyim. Değil youtube Samsungun kendi yüklü uygulamalarından kullanmadiklarimin bile önce güncellemelerini sildim sonra durdur yaptım. Ben bir arkadaşın söylediği oyunu yuklemistim. Sonra onu sd karta yükledim ondan sonrada oyunu oynarken ortam sunucusu uçtu :) O oyunu sildim düzeldi.

• Hey maşallah kardes telefon uçtu :) 1 gün 10 saat üzerine şarja taktım ve yüzde 9 vardı kalan. 4 saat 15 dk ekran süresi. Fakat bu ortam sunucusu yine meydanda. 1 saate yakın açık görünüyor. Kafaya takmiyorum bu kadar pil süresi yeter bana ama yinede merak ediyorum neden diye.
    Benim genelde 2G açıktı ve bazen mobil veri de kapaliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

Arkadaşlar acil yardımlarınız gerek :(((

ben Odin 3.09 ile polonya android 5.0 sürümünü indirdim. Odin programını açtım ve sadece BL kısmından orjinal roomu göstererek 5.0 yükledim ve buraya kadar herşey normal...

Şimdi memnun kalmadım 4.4.2'ye dönüş yapıyorum ama samsung yazısında kalıyor !

Aynı nasıl 5.0 sürümünü yüklemeye çalıştıysam bunda da aynı şekilde 4.4.2 sürümüne geri dönmeye çalıştım ( BL kısmını seçerek orjinal 4.4.2 TR roomunu gosterdim ) acaba nerde yanlış yapıyorum

Acil yardım edin arkadaşlar telefonum kapalı :(((

Ses acma orta menu tusu ve guc tusuna basili tutup recovery menu ye gir ordan wipe data ve wipe cech yap acilir

• 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.