Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.294
Cevap
109
Favori
577.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağzından çıkanı kulağın duysun, terbiyesiz! ne demek seni kim çizdi falan! senin neyden ne kadar haberin olduğu belli zaten. ağzından çıkanlar seviyeni belli ediyor
    bak bakalım ben hiç s5 ile ilgili bir şey yazmışmıyım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 2 Haziran 2014; 21:42:10 >
  • Cihazı saklayınca içinden tıkırtı geliyor ne sesi bu sensör falanmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

ağzından çıkanı kulağın duysun, terbiyesiz! ne demek seni kim çizdi falan! senin neyden ne kadar haberin olduğu belli zaten. ağzından çıkanlar seviyeni belli ediyor
    bak bakalım ben hiç s5 ile ilgili bir şey yazmışmıyım!

seni kim çizdi ne demek biliyormusun?
    çok komiksin demiştim... karikatür gibi...
    kim çizdi seni dedim...
    neresi terbiyesiz....
    senin aklın başka yerde ise o senin terbiyen...
    anlayamadıysan şu ana kadar hiç zorlama yakarsın....

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Cihazı saklayınca içinden tıkırtı geliyor ne sesi bu sensör falanmı

Kameradan geliyor,butun Galaxy serilerinde olan bir durum,problem degil yani...

• Aslinda tartışmaya gerekte yok sizin verdiğiniz linkte yine geride s5 iphone 2. Sirada yani norton arkadaşın dediği doğru gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

Aslinda tartışmaya gerekte yok sizin verdiğiniz linkte yine geride s5 iphone 2. Sirada yani norton arkadaşın dediği doğru gibi

ASLINDA NORTON ARKADAŞ BENİM PAYLAŞTIĞIM ALTTAKİ TEST VE SIRALAMAYA TAMAMEN KARŞI....
    anlaşamadığımız o....
    www.gsmarena.com sitesi testi yapan ve güvenilir bir site..... sizde gidip siteyi inceleyin... adamların profesyonelliğine bakın sonra yorum yapın...

ama norton arkadaş ben daha güvenilirim... çektim video işte budur diyor....
    bende diyorum ki norton arkadaşın çektiği video da note3 onun dediği gibi iphone 5s yanında su götürmez şekilde daha kötü durumda değil 5s ile aynı ayar hatta yanlardan görüntü kaybı 5s de daha fazla... arkadaş note3 ün ekranı büyük olduğu için daha fazla güneş ışığı yansıtması ile güneş altında görünürlük ve kontrastı ciddi olarak birbirine karıştırmış şekilde yorum yapıyor....

ben diyorum ki fizik var matematik var bilimsel sonuçlara itibar edelim... ama o diyorki gözün gördüğü yeterlidir.... en önemli farkımız bu zaten...

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 2 Haziran 2014; 22:44:10 >

• Bu foruma üye olupta gsmarena yi bilmeyen yoktur diye düşünüyorum hatta bu forumdan öncede vardı bilinmeyen bi yer değil zaten resmide eklemişsiniz

• quote:

Bu foruma üye olupta gsmarena yi bilmeyen yoktur diye düşünüyorum hatta bu forumdan öncede vardı bilinmeyen bi yer değil zaten resmide eklemişsiniz

ama inanmayan var....
    olabilir...
    ben de diyorum ki eğer inanmıyorsanız tersini ispat edin...
    ama sağlam veriler ile... bana göre sana göre ile değil...
    haksızmıyım?
    neyse fazla uzatmak dedinde değilim....
    zaten anlayan anlamıştır....
  • quote:

Bu foruma üye olupta gsmarena yi bilmeyen yoktur diye düşünüyorum hatta bu forumdan öncede vardı bilinmeyen bi yer değil zaten resmide eklemişsiniz

hocam anlaşamadığımız konu şu. gsm arenayi tabii ki bilmeyen yoktur. ama onun dışında da bu tarz karşılaştırma siteleri var. ordan bir örnek link altta paylaşıyorum. orda da iphone daha iyi diyor. benim diğer sıralama listesindeki itirazım şu. note 3 ile iphone 5s arasında bariz bir fark yok. bana göre ufak bir farkla iphone daha iyi. ama listede aşağı doğru inildiğinde çok komik cihazlar var olması mümkün olmayan. s4-s2 falan htc one'ın, lg g2'nin, nexus 5'in falan çok önünde görünüyor ki bu mümkün değil. belki siz de bu cihazlara bakma şansını bulmuşsunuzdur. s4-s2 güneş altında katiyetle görülemeyen cihazlar. ama mesela g2, htc , nexus falan kolaylıkla az da olsa görülebiliyor. ayrıca ben hiç bir cihazı kötülemiyorum. kendimce şu şundan daha iyi görünür diyorum ama bu iphone en iyi cihazdır anlamına gelmiyor onu da belirteyim.

• 59 sayfa olmuş, hala S5 kullanmayanlar ve takip etmeyenler gelip burada diğer markaları övüp S5'i kötülüyor. Ne zaman bitecek bu saçmalıklar? 3 ay mı geçmesi gerekiyor, 6 ay mı? Söyleyin de o zaman gelelim okuyalım mesajları.
  • Herkese iyi akşamlar.
    Yurtdışından s5 getirtmeyi düşünüyorum, imei ile telefonu kırdıran varmı ? Telefon şuan kırdırılmaya açıkmı ? Telefona imei attırırsam güncelleme sorunu yaşarmıyım ? Bu konularda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok minnettar olurum..
  • Merhaba arkadaşlar,
    Kuzenim haftaya Amerikadan bana ziyarete geliyor ondan bir tane bana S5 getirmesini rica ettim. Bir tane Best Buy'dan satın almış. Verizon operatörünün unlocked replacement cihazıymış ve 749 dolardan almış (16 gb) ben de internette okuduğum regionallock konularından bahsettim ve sormasını istedim. Bu telefonu hediye aldım türkiyede kullanılacak deyince bestbuy daki satıcı kesinlikle öyle bir şey yok bu telefon international dünyanın her yerinde kullnabilirsin demiş. Şimdi ben yine de korkuyorum buraya gelince bu telefon regional lock çıkarsa çöp olur diyorlar. Samsung u aradım net bir şey açıklamıyorlar. Kullanabilmeniz lazım, servise getirin 2 - 3 gün alıp bakarız garanti edemeyiz gibi yuvarlak konuşuyorlar.

Ayrıca amerikadaki kuzenim kesinlikle orada bir sim kart takıp deneyemem diyor onlarda işler farklıymış kartını çıkarıp yeni bir telefona takınca activation fee upgrade fee gibi ödemeler kesiyorlarmış. Zaten orada herkes iphone ve nano simkart diye bişey kullanıyormuş da kimseden o tip kart bulup rica edemezmiş falan gibi konular var. Yani şu orada kartı takıp 5 dakika konuşma olayını da yapamıycaz. Sizlereden bu konuda bilgisi olan var ise beni aydınlatabilir misiniz? Çok sıkıntı yaptım bu konuyu ne yapabilirim??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Merhaba arkadaşlar,
    Kuzenim haftaya Amerikadan bana ziyarete geliyor ondan bir tane bana S5 getirmesini rica ettim. Bir tane Best Buy'dan satın almış. Verizon operatörünün unlocked replacement cihazıymış ve 749 dolardan almış (16 gb) ben de internette okuduğum regionallock konularından bahsettim ve sormasını istedim. Bu telefonu hediye aldım türkiyede kullanılacak deyince bestbuy daki satıcı kesinlikle öyle bir şey yok bu telefon international dünyanın her yerinde kullnabilirsin demiş. Şimdi ben yine de korkuyorum buraya gelince bu telefon regional lock çıkarsa çöp olur diyorlar. Samsung u aradım net bir şey açıklamıyorlar. Kullanabilmeniz lazım, servise getirin 2 - 3 gün alıp bakarız garanti edemeyiz gibi yuvarlak konuşuyorlar.

Ayrıca amerikadaki kuzenim kesinlikle orada bir sim kart takıp deneyemem diyor onlarda işler farklıymış kartını çıkarıp yeni bir telefona takınca activation fee upgrade fee gibi ödemeler kesiyorlarmış. Zaten orada herkes iphone ve nano simkart diye bişey kullanıyormuş da kimseden o tip kart bulup rica edemezmiş falan gibi konular var. Yani şu orada kartı takıp 5 dakika konuşma olayını da yapamıycaz. Sizlereden bu konuda bilgisi olan var ise beni aydınlatabilir misiniz? Çok sıkıntı yaptım bu konuyu ne yapabilirim??

Hocam bence kuzenin biraz abartmis bende nano sim kullanıyorum s5 alınca dönüştürücü aldım 2 tl ye ..Ayrıca sim kartını başka tele taktım die activation ücreti alındığını ilk defa duyuyorum ..olmadı bir adet kontrolü sim kart alsın konuşun 5 dk sonra çıkartın atsin

• IdontKnoWw I kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz de Amerika da mı yaşıyorsunuz. İphone daki nano kartını dönüştürücüyle takıp bana aldığı S5 e takıp 5 dakikalık bir görüşme yapabilir mi regional kilit aktivasyonu için. Ayrıca bu dönüştürücüyü Boston da bulabilirmi kolayca. Kuzenim bayan ve tekno konulara çok yatkın değil, o yüzden çekiniyor biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Merhaba siz de Amerika da mı yaşıyorsunuz. İphone daki nano kartını dönüştürücüyle takıp bana aldığı S5 e takıp 5 dakikalık bir görüşme yapabilir mi regional kilit aktivasyonu için. Ayrıca bu dönüştürücüyü Boston da bulabilirmi kolayca. Kuzenim bayan ve tekno konulara çok yatkın değil, o yüzden çekiniyor biraz.

Hocam ben suan türkiyedeyim ama daha önce İngiltere'den note 3 almıştım region sorunu yüzünden baya bir uğraştırdi beni. Aşağı resim ekliyorum kutuda aynı uyarı varsa muhakkak bir kart takıp 10dk konuşun gelmeden önce en kötü faturasız bir hat satın alsın onunla konuşsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 3 Haziran 2014; 3:27:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Tam olarak deneyemedim ama Lumia 1020 bir başkaydı. Daha önce Lg G2 de kullandım.
    Neden bilmiyorum ama sanki diğer telefonların çektiği fotolar gerçeği yansıtmıyor gibi. Bu nedenle 1020'yi elimden çıkarmak istemiyorum.

Yarın 1020 ile foto çektiğim yerleri bir de S5 ile çekeceğim. İmkanım olursa karşılaştırmalı olarak fotoları eklemeye çalışırım.

Benim sıkıntım, 1020'de hiç takılma yaşamazken, S5'te ara sıra saniyelik takılmaların olması.
    Almadan önce bir telefoncu arkadaş uyarmıştı "S5 yavaş, takılmalr oluyor, sakın alma" diye.
    Hatta bu konuya da yazmıştım. Kullanınca anladım ki, arkadaş haklıymış.

Hocam çok akıcı olmasını bekleyerek aldıysan hata yapmışsın s5 yine iyi samsung geliştirmiş kendini, s3 s4deki touchwizz kasmaktan takılmaktan kullanılmıyordu.

s4 mini için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. gayet akıcı

• aga telefonda takılma falan yok ya uygulamalarım a da girdim ahım şahım bi kasılma olmuyor gayet seri çalışıyor cihaz. şarjı da daha önce söyledim telefon elbette yeni şarjı uzun gidecektir ama bu diğerlerinden daha farklı çok net bir şekilde belli ediyor bence. şarjdan çok memnunum. note 2 kullandım internette takılınca çok şarj yiyordu ama bu öyle değil. oyunlarda da çok şarj yemiyor. oyunlarda hiç bir takılma yok. ısınma durumu sizi hiç rahatsız etmeyecek cinsten. bir arkadaş konuşmada sesin netliğinden bahsetmiş ben de ona katılıyorum, karşı tarafın sesi yüksek ve net bir şekilde alıyorum sesimde karşı tarafa aynı şekilde gidiyor. ben telefonun eksi yönünü hala bulamadım.
  • Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Bir tane adaptör siparişi verdim onunla kendi iphoneundaki nano simi takıp konuşup bana öyle getirecek. Kutunun üstünde böyle bir etiket yokmuş ve best buy daki satıcı uluslararası kullanabilirsiniz demiş ama yine de iş garanti olsun. Biraz konuşup gelsin. Sonra burada çözümü yokmuş diyorlar çünkü. En azından benim oturduğum İzmir'de cep telefon piyasasına sordum onlar regional lock çıkarsa at çöpe ya da wireless oyun konsolu olarak kullanırsın dediler çünkü.
  • Tekrar merhaba,

Bir de konu hakkında içinizde bilgisi olan biri var olabilir. Best Buy satıcısı bana alınan ve Verizon operatörü tarafından satılan bu telefonun Türkiye'de sadece 3G destekleyebileceğini ve 4G LTE özelliğinden yararlanamayabileceğimi ifade etmiş.
    Bu ne demek anlayamadım. Böyle bir şey olabilir mi? Türkcell 4G LTE'ye geçince ben bu telefon ile kullanma ihtimalim hiç olmaz mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 3 Haziran 2014; 12:17:18 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    4g ye gectiginde kullanicaksin sadece suan 3g sebekesinden yararlanabilirsin demek istemis sanirim.zaten hali hazirda tr de satilan s5 lerde de 4g lte destegi bulunmakta fakat sebeke olarak 3g oldugundan yararlanamiyor 4g geldiginde herkes yararlanacak.

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.