Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Zoom Almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce Samsung'un böyle bir telefon(ya da fotoğraf makinesi artık her neyse...) yapmasına gerek var mıydı??
    Galaxy S4 zoom Özellikleri
    GSM 3G
    EDGE / GPRS
    HSPA+
    802.11a/b/g/n 2,4 + 5 GHz
    Wifi Direct
    PBAP,A2DP,AVRCP,HFP,HSP,OPP,SAP,HID,PAN, DI, MAP
    NFC
    MHL 1.2, DLNA
    KIES, KIES Air

Ekran

sAMOLED Ekran
    4,3" Ekran boyutu
    540 x 960 (qHD) çözünürlük

Bellek

8GB dahili hafıza

Sensörler

Hareket Sensörü, Jeomanyetik, Gyro Sensörü, Işık Sensörü, Yakınlık Algılayıcı

Bağlantı

USB 2.0
    3,5 mm kulaklık girişi, Stereo
    MicroSD (64GB'a kadar)
    Micro SIM
    Micro USB (5 V, 1 A)
    MHL Desteği

Konumlandırma

AGPS Desteği, GLONASS Desteği

Ses ve Video

MPEG4, H.264, H.263, VC-1, WMV7 / 8, Sorenson Spark, VP8, MP43
    Tam HD (1080p) Video Oynatma
    30 fps
    MP3, AMR-NB / WB, AAC, AAC+, eAAC+, Vorbis (OGG), FLAC, WMA

İşletim Sistemi

Android 4.2 İşletim Sistemi

İşlemci

1,5 GHz Çift Çekirdek İşlemci

Kamera

CMOS, 16 MP 10X Optik Zoom
    CMOS, 1,9 MP
    Xenon Flaş
    Otomatik odaklanma

Fiziksel Özellikler

63,5 x 125,5 x 15,4 mm
    208 g

Pil

2 330 mA pil
    USB den şarj edilebilir

Servis ve uygulamalar

Samsung Apps
    Reader hub
    Game Hub
    ChatON
    ActiveSync
    ODE, EAS, MDM, VPN

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Galaxy S4 Zoom: Bilmeniz Gerekenler

Fotoğrafçılığa düşkünseniz, Samsung Galaxy S4 Zoom akıllı telefonunuzu incelemelisiniz. 16 megapiksel kamerası ve 10x optik zum özelliğiyle Galaxy S4 Zoom, hem fotoğraf hem de video çekiminde üstün performans sunar.

Galaxy S4 Zoom, Android işletim sistemi ve 4,3 inç Super AMOLED ekrana sahiptir. 1,9 GHz dört çekirdekli işlemcisi ve 2 GB RAM'i sayesinde hızlı ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunar.

Galaxy S4 Zoom'un en dikkat çekici özelliği, 10x optik zum yeteneğine sahip 16 megapiksel kamerasıdır. Bu özellik, uzaktaki nesneleri yakınlaştırarak keskin ve ayrıntılı fotoğraflar çekmenizi sağlar. Kamera ayrıca, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliğiyle titremeyi azaltarak net görüntüler elde etmenize yardımcı olur.

Galaxy S4 Zoom, fotoğrafçılık özellikleriyle öne çıkan bir akıllı telefondur. 10x optik zum özelliği, Android işletim sistemi ve güçlü donanımıyla Galaxy S4 Zoom, fotoğraf tutkunları için ideal bir seçimdir. Ancak, telefonun fiyatı diğer amiral gemisi akıllı telefonlara göre daha yüksektir, bu nedenle satın almadan önce bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • üstad oldukça kaliteli bir cihaz kullanmaktayım her seyi ile mukemmel ama biraz kalın ona katılırım sadece ama o kameraya değer derim canon sx160 16 optik zoom lu makinama yakın bir foto çekiyorsa ben samsunga şapka cıkarırım.fotograf cekme hevesin yoksa kesinlikle alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

üstad oldukça kaliteli bir cihaz kullanmaktayım her seyi ile mukemmel ama biraz kalın ona katılırım sadece ama o kameraya değer derim canon sx160 16 optik zoom lu makinama yakın bir foto çekiyorsa ben samsunga şapka cıkarırım.fotograf cekme hevesin yoksa kesinlikle alma

iki güne kalmaz elimde kırılırmış gibi geliyor bana
  • 1 hafta önce elimden düştü 1.5 metreden sapasağlam hiçbir yerine bişey olmadı tel sağlam korkma

• bodrumdaki standlarında baktığımda çok ama çok büyük geldi bana, yani şöyle note 2 rahatsız etmezken bunu elime aldım ve hemen bıraktım.

çok kalın, cebe girip çıkarken objektifin orası cebe takılır
  • S4-S4 Zoom kamera karşılaştırmasını inceledim fotoğraflarda pek fark yok kimse şu S4 ile şu S4 Zoom ile çekilmiştir diyemez bence. Ayrıca Zoom pek kullanışlı değil bence zira kalın ve ağır bu telefon ancak her gün en az 20 fotoğraf çeken telefondan da fazla bir şey beklemeyenler için uygun olabilir. Ayrıca Zoom ile telefon görüşmesi yaparken muhtemelen şöyle bir durum ortaya çıkacaktır: "Kanka şu adama bak lan mal fotoğraf makinesini telefon sanmış konuşmaya çalışıyor geri zekalı."
  • Fotoğraf çeken kişiler için gayet iyi bir cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin

S4-S4 Zoom kamera karşılaştırmasını inceledim fotoğraflarda pek fark yok kimse şu S4 ile şu S4 Zoom ile çekilmiştir diyemez bence. Ayrıca Zoom pek kullanışlı değil bence zira kalın ve ağır bu telefon ancak her gün en az 20 fotoğraf çeken telefondan da fazla bir şey beklemeyenler için uygun olabilir. Ayrıca Zoom ile telefon görüşmesi yaparken muhtemelen şöyle bir durum ortaya çıkacaktır: "Kanka şu adama bak lan mal fotoğraf makinesini telefon sanmış konuşmaya çalışıyor geri zekalı."

S4 ve s4 zoom arasındaki resimlerde yakın cekimde anlamanız gercekten zor buna sonuna kadar katılmaktayım ancak uzak çekimlerde aradaki fark o kadar bariz olmaktadır ki görseniz şaşar kalırsınız 10 optik zoom un bu makinada neden olduğunu ve adının niçin zoom oldugunu 40-50 metre ilerdeki cisim yada manzarayi cekerken anlıyorsunuz

• ARKADASLAR ELİMDE COK GÜZEL BİR CİHAZ VAR SAMSUNGUN EN SON ÜRÜNLERİNDEN BİRİ OLAN GALAXY S4 ZOOM CİHAZ BEYAZ 01.09.2013 FATURALI YANİ DAHA 10 GÜN OLDU KULAKLIGI ŞARJ ALETİ HİÇ AÇILMADI VE KULLANILMADI TERTEMİZ CİZİKSİZ SIFIR AYARINDA BİR CİHAZ İSTANBUL İÇİ ELDEN SATMAYI DUSUYORUM ACİL SATILIK İLGİLENEN ARKADAŞLAR 0545-543-51-52 NOLU TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİR !!CİHAZ TÜRKCELLDEN ALINMA FATURALI KUTULU!! 1100 TL İSTİYORUM PAZARLIK PAYI VARDIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin

S4-S4 Zoom kamera karşılaştırmasını inceledim fotoğraflarda pek fark yok kimse şu S4 ile şu S4 Zoom ile çekilmiştir diyemez bence. Ayrıca Zoom pek kullanışlı değil bence zira kalın ve ağır bu telefon ancak her gün en az 20 fotoğraf çeken telefondan da fazla bir şey beklemeyenler için uygun olabilir. Ayrıca Zoom ile telefon görüşmesi yaparken muhtemelen şöyle bir durum ortaya çıkacaktır: "Kanka şu adama bak lan mal fotoğraf makinesini telefon sanmış konuşmaya çalışıyor geri zekalı."

S4 ve s4 zoom arasındaki resimlerde yakın cekimde anlamanız gercekten zor buna sonuna kadar katılmaktayım ancak uzak çekimlerde aradaki fark o kadar bariz olmaktadır ki görseniz şaşar kalırsınız 10 optik zoom un bu makinada neden olduğunu ve adının niçin zoom oldugunu 40-50 metre ilerdeki cisim yada manzarayi cekerken anlıyorsunuz

Aynen öyle hocam ben de zaten yakın çekimi kastetmiştim. Uzak çekimde dijital zoom optik zoom un eline su dökemez.

• Bence Galaxy Camera varken gereksiz bir cihaz olmuş onun yerine başka cihazları seçmeniz daha makul olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

Bence Galaxy Camera varken gereksiz bir cihaz olmuş onun yerine başka cihazları seçmeniz daha makul olacaktır.

Aslında s4 zoom varken galaksy camera gereksiz olmus g.camerada telefon özelliği hariç hersey vardı zoom ile bu eksik bitti zoom 2 ilede 20 optik zoom yapar galaksy cameranın kasaya telefon özelliğini ekleyip satarlar ama bu kalitede foto ceken telefon gereksiz olamaz bence tabi:)

• Ayrıca telefonunuzun optik kısmında bir sorun olsa telefondan telefon kısmında bir sorun oluşması dahilinde fotoğraf makiinanızdan olacaksınız ve
    dijital makinalarda olduğu gibi objektfine cepte baskı kaçınılmazsa o zaman bu iş tutmaz samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlkrts41 -- 31 Ekim 2013; 2:01:01 >
  • Fotoğraf cekiyorsan rakipsiz müthiş bir cihaz
  • <<< Samsung Galaxy S4 zoom kullanıcısı arkadaşlar, daha fazla bilgi lütfen.
    < Almayı düşünenlere tavsiyeleriniz nelerdir?
    < Fotoğraf kalitesi nasıl? Sürekli yanımda taşımakta olduğum Kompakt fotoğraf makinasını aratırmı bana?
    < Taşıma olarak sıkıntı çekiyormusunuz?
    < Cepte taşımak sorun oluyormu? Yoksa el çantasımı kullanmak zorunda kalıyorsunuz?
    < Bu modelin farklı ülkelerde üretimi varmı? Çakması çıktımı?
  • 4.5 aydır kullanmaktayım kalınlığı haricinde hiçbir problemle karşılaşmadım kamerası olağanüstü(özellikle zoom yapınca)1020 ile karşılaştırdım ekrandaki görünüm zoom'da daha gerçek 1020'de renkler fazla canlı(çok parlak).Sonuç itibariyle ben amatör bir fotoğrafçıyım bu telefon benim gibiler için oldukça yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.