Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy S4 Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid 4.4.4 Final çıktı. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
9
Favori
19.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eve geceyim ss atarim,yoldayim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Isınma makul koşullarda..çok degil..
    Eve geceyim ss atarim,yoldayim..

Geçtinmi hocam ozca a

• Kitkat türkiye romunu yükledim fakat telefon reset atınca güncelleme başlamadı bilen var mı ?
  • Gece indirmeye başladım ama uyudum sonra geç vakit,yükleyemedim..
    Bugun hem yükleyecegim hem senin ssleri de yollarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Gece indirmeye başladım ama uyudum sonra geç vakit,yükleyemedim..
    Bugun hem yükleyecegim hem senin ssleri de yollarim.

canın sağolsun hocam önemli değil. bence süper bi rom elime pc geçince ilk iş cwm recovery yüklemek ondan sonrada ozcan yüklemek.Ilk Türk rom bence harika

• Valla sen iyi diyorsan iyidir..

Deneyecegim,muhtemelen de kullanirim gwrçi hasdan da sorunsuz.

• Hassan rom v6 ya güncellendi

Prism Rom v5.5e güncellendi 4.4.2ye güncellendi

ÖzcanRom V2.7ye güncellendi

• Ozcan rom kurdum cok hatalari vardi. Sonra hassan roma gectim wanam kadar olmasada gayet iyi akici ve stabil geldi bana simdilik hassan roma devam. Keske wanam 9500 i birakmasaydi. Is sadece rom da degil iyi bir kernel e ihtiyac var bence.

• ÖzcanRom V2.7 yi kullanıyorum 3 gündür şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım akıcılığı gayet iyi görsel olarakta gayet başarılı
    herhangi bir eksiklik görmedim sorunda yaşamadım

Bu arada şimdi gördüm ÖzcanRom V2.8 çıkmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan.Unal -- 20 Mayıs 2014; 12:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan.Unal

ÖzcanRom V2.7 yi kullanıyorum 3 gündür şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım akıcılığı gayet iyi görsel olarakta gayet başarılı
    herhangi bir eksiklik görmedim sorunda yaşamadım

Bu arada şimdi gördüm ÖzcanRom V2.8 çıkmış :)

Aynen. hassan v6 yi denemedim @huse66 bi kaç ss atabilirmisin hocam hassan v6 dan

• oncelikle belirteyim v5.1 yükledim
    iste ss ler
     SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı. SAMSUNG Galaxy S4  Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid  4.4.4 Final çıktı.

• rom kurulurken aroma dan kuruluyor seçenekler cok ben genelde stok s4 için olanları seçtim birtek s5 den watchON u seçtim. zaten hasan belirtmiş s5 app leri bazen hata verebilir demiş.
    bu romda 1 tam gunu geçirdim su ana kadar bir sorun yok galiba bu romda devam edicem gibi şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huse55

rom kurulurken aroma dan kuruluyor seçenekler cok ben genelde stok s4 için olanları seçtim birtek s5 den watchON u seçtim. zaten hasan belirtmiş s5 app leri bazen hata verebilir demiş.
    bu romda 1 tam gunu geçirdim su ana kadar bir sorun yok galiba bu romda devam edicem gibi şimdilik.

Hoş. bende kurmayı düşünüyorum. Özcan Romda pek çok şikayet duydum. Bu roma geçeceğim. en sorunsuz u bu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoŞizofren

quote:

rom kurulurken aroma dan kuruluyor seçenekler cok ben genelde stok s4 için olanları seçtim birtek s5 den watchON u seçtim. zaten hasan belirtmiş s5 app leri bazen hata verebilir demiş.

Hoş. bende kurmayı düşünüyorum. Özcan Romda pek çok şikayet duydum. Bu roma geçeceğim. en sorunsuz u bu sanırım

Ozcan romun 2,8 cikmis sorunsuz deniyor aromada varmis bu arada hassan rom sms atiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoŞizofren

quote:

Ozcan romun 2,8 cikmis sorunsuz deniyor aromada varmis bu arada hassan rom sms atiyormu

Özcan v2.8 kurmadim. Hassan v6 kuracaktım ondada çoklu pencere ve s5 mail uygulaması calismiyormus. Birde Revosoft S5 rom diye birşey var ilk önce onu deneyeceğim olmazsa Özcan v2.8e geçerim

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Hassan rom sms atmiyo

• 1080p hocam sen hangi romdasin merakettim ben wanamdan hassan a gectim ve galiba bu romda kalicam. Eger tavsiye ettigin bir rom varsa denerim.

• huse55 kullanıcısına yanıt
    Ben Hassan Rom da ki görsel bug lardan dolayı tekrar Wanam 4.0'a döndüm.
    Çok stabil 4.4.3 çıkmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • Özcan V2.9 kurun. şuan için en iyisi o. Omega v21 sürümünu yayınladı ama artik bulaşmıyorum omegaya ben. Prism rom v6 yads Özcan v2.9 en iyisidir

• Özcan V3.0 çıktı süper tavsiye ederim,

akıcılık 10 numara s5 özellikler neredeyse full tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.