Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy S4 Uygulama ve Firmware Konusu { i9500-i9505 }ParanoidAndroid 4.4.4 Final çıktı. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
9
Favori
19.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu scrapbook u indirdim uygulamalar arasında karalama defteri ile yerini aldı ama ana ekranda veya konuşma sırasında notu nasıl alacağım hiçbir şekilde not alma ekranı açılmadı sadece karalama defteri uygulamasına girince içerik yok diyor
  • C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    Wanam 4.4.2 4.0 üzerin de multiwindow haricin de sorunsuz çalışıyor.
    Bir yer de hata yapmış veya yüklediğiniz rom da sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Wanam 4.4.2 4.0 üzerin de multiwindow haricin de sorunsuz çalışıyor.
    Bir yer de hata yapmış veya yüklediğiniz rom da sorun olabilir.

stock rom kullanıyorum düzgün bir şekilde flashladım zati vazgeçtim :D
  • C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    Stock klavye bambaşka.
    Hele ki Türkçe harfli full tam klavye,pano kısayolu ,el yazısı tanıma ile çok iyi.
    Tek sorun rengi çok koyu.

• Kumanda programi on numara olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Google Play de " BT Turbo Remote" adli Asus Anakartlarla kullanmama yarayan programı indirmem gerekiyor ama markette Note 2 telefonuma uyumsuz diyor ama o programı indirip kurmam lazım.. O programın eski sürümü internette mevcut ama bana yeni sürümü lazım.. Program ücretsiz bir program, sizde de cihaz uyumsuz gibisinden bi uyarı veriyor mu ve o programı nasıl indirebilirim.. Indirip kurmam gerekiyor..

• aldigimiz istihbaratlara göre wanam tatile çıkmış. Ayrıca xda da i9500 icin olan romlarin sayısı epey azaldi. en azından 4.4.2 için. ben omegada memnunum ancak yeni romlarin cikmasini bekliyorum. bi bilgin varmi hocam?

@1080p

• Bende v19,da devam ediyorum..

Hakikaten ya destek yok gibi birşey..eski nexus bile çok daha iyi durumda şu anda destek.açisindan..ikinci tel olarak galaxy nexus kullaniyorum valla cihaz 4.4.2,ile ucuyor ,xda da da bayagi iyi durumda..
    S4 neden boyle oldu..

• Samsung exynos işlemcisinin chipsetin kaynak kodlarını paylaşmamaya başladığı andan itibaren önce
    Cynaogenmod ekibi desteğini kesti.Official sürüm yok gönüllü geliştiriciler birşeyler yapıyor.
    Şimdi geliştirici elinde kaynak kodu olmadığı için güzel şeyler de hazırlayabilir ama devamlı
    stabilite, bug, vb sorunlar yaşayacağından ve her sistem güncellemesin de tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalacağını gördüğünden
    EXYNOS chipsetli kaynak kodu kapalı tüm samsung CİHAZLARA sırt çevirdiler.

S2 de iken EXYNOS versiyonlu modeller de uygulama rom kernel çok varken diğer vs lar aynı bugün s4 de olduğu gibi idi.
    İşler değişti, s4 de bugün çok desteksiz kaldı.
    Bana kalırsa samsung s4ü çok kolay harcadı.
    Rom yok, artık romlar hep birbirine benziyor.Dün omega kerneli yükledim tahmin ettiğim gibi yedeğe döndüm.

Artık Note 3,s5 in kırıntıları ile idare edeceğiz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 6 Nisan 2014; 7:00:03 >

• Eline sağlık .

• quote:

Samsung exynos işlemcisinin chipsetin kaynak kodlarını paylaşmamaya başladığı andan itibaren önce
    Cynaogenmod ekibi desteğini kesti.Official sürüm yok gönüllü geliştiriciler birşeyler yapıyor.
    Şimdi geliştirici elinde kaynak kodu olmadığı için güzel şeyler de hazırlayabilir ama devamlı
    stabilite, bug, vb sorunlar yaşayacağından ve her sistem güncellemesin de tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalacağını gördüğünden
    EXYNOS chipsetli kaynak kodu kapalı tüm samsung CİHAZLARA sırt çevirdiler.

S2 de iken EXYNOS versiyonlu modeller de uygulama rom kernel çok varken diğer vs lar aynı bugün s4 de olduğu gibi idi.
    İşler değişti, s4 de bugün çok desteksiz kaldı.
    Bana kalırsa samsung s4ü çok kolay harcadı.
    Rom yok, artık romlar hep birbirine benziyor.Dün omega kerneli yükledim tahmin ettiğim gibi yedeğe döndüm.

Artık Note 3,s5 in kırıntıları ile idare edeceğiz:)

wanam desteği kesmese iyiydi. şimdi ortada kaldık iyice

@1080p

• Ayarlar menusunu degistiren oldumu sorun cikariyormu arkadaslar birde root gerekiyormu

• Wanam modullerine surekli yenileri ekleniyor stock+wanam xposed de ayni sey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugays77 kullanıcısına yanıt
    Wanam xposed ile yapti yapacagini.
    Yanina gravity box+ app settings ler
    Hemen hemen her stock rom da bircok degisiklik yapmak mumkun.

• 1080p kullanıcısına yanıt
    Evet s4 s serisinin en çabuk harcanan cihazi..çok haklisin..

Ne yapalim oldugu kadar artik diyelim..

• max four kernel yükledim.
    stweak çalışıyor recovery twrp olarak değişti

• quote:

max four kernel yükledim.
    stweak çalışıyor recovery twrp olarak değişti

wanam üzerine mi yüklediniz hocam? ne gibi artilari var maxfour kernelin?

• 1080p kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle rom yuklemeden orjinal stock romda istedigim her seyi degistirebiliyorum. Ustelik istedgm zaman orjinaline donuyorm xposed de.

Bu arada ayri bi sorum olacak cwm ile yedek almistm. Dun restore yaptm aldigim yedege. Telefondaki butun uygulamalar bozuldu format yapmak zorunda kaldm. Siz nasil kullaniyorusunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FW>CF-ROOT>CWM RECOVERY veya Philz Recovery> CWM den EXT-SD ye YEDEK>Custom Rom>Custom .zip yamalar>Herşey kurulu ayarlı>CWM den EXT-SD ye yedek
    şeklin de kullanıyorum. Titanum backup kullanmıyorum.
    Kullandığım .zip yama lar
    -TW launcher 5x6 sütun
    -Note 3 KAMERA 360 derece çekim li
    -Note 3 uygulamaları, Quick Memo, S NOTE ,S5 uygulamaları, S5 boot Ani, S5 scrapbook, s5 BARO,s5 watchon
    -Root explorer,Xposed İnstaller,Wanam exposed,Swipe home button,Complete Action Plus,Secure setting,Gravity box, Stweak(Maxfour kernel),TWRP Recovery
    Yalnız (tam emin değilim),Macrodroid
    CWM ve Philz kerneli yedeklemiyor herhalde.
    (Maxfour kernel sonrası recovery TWRP recovery oldu.Eski yedeğe döniş sonrası kernel yine Maxfour idi.

Maxfour kernel ile sıkıştırılmış backup alırken cihaz çok fazla ısındığını tespit ettim.
    Stweak

Aslın da wanam rom ve sadece stock rom üzerinde bu uygulamalar yüklü gelecek şekil de rom hazırlamak isterdim
    fakat çok az bilgim var oda eskidi S2 ile :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.