Şimdi Ara

samsung galaxy s4 takılma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung galaxy s4üm var bugün durduk yere takılmaya başladı dolmuş driver oyunu var mesela onu oynarken 1 sn donuyor sonra devam ediyor ve dün %100 şarj etmiştim sabah baktığımda %12 olmuştu şarjı ne yapmam gerek acil destek

• Samsung'un çoğu cihazında bu sorun var kullanirken sarji fena gitmiyor ama bekleme modunda gerçekten çok çabuk azaliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Samsung'un çoğu cihazında bu sorun var kullanirken sarji fena gitmiyor ama bekleme modunda gerçekten çok çabuk azaliyor.

takılma problemi için ne yapacaz
  • Telefonu her akşam kapatıp sabah açın çünkü telfonunda dinlenmeye ihtiyacı var. babamın 4s 1 aydır kapatıp açmıyordu telefon birde sapıttı birini arayamıyorsun tıkanıp duruyordu onun için kapatıp açın olmadı ram temizleyin benim telefonum galaxy s2 gece yüzde 58 şarjım vardı sabah baktım yüzde 56 olmuştu yani hiç gitmemişti sizde neden o kadar gitmiş anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

Telefonu her akşam kapatıp sabah açın çünkü telfonunda dinlenmeye ihtiyacı var. babamın 4s 1 aydır kapatıp açmıyordu telefon birde sapıttı birini arayamıyorsun tıkanıp duruyordu onun için kapatıp açın olmadı ram temizleyin benim telefonum galaxy s2 gece yüzde 58 şarjım vardı sabah baktım yüzde 56 olmuştu yani hiç gitmemişti sizde neden o kadar gitmiş anlamadım.

aldığımdan beri pek kapatmadım telefonu neyse o dediğinizi deneyecem yarın sonucu yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsmuhammed47

quote:

Telefonu her akşam kapatıp sabah açın çünkü telfonunda dinlenmeye ihtiyacı var. babamın 4s 1 aydır kapatıp açmıyordu telefon birde sapıttı birini arayamıyorsun tıkanıp duruyordu onun için kapatıp açın olmadı ram temizleyin benim telefonum galaxy s2 gece yüzde 58 şarjım vardı sabah baktım yüzde 56 olmuştu yani hiç gitmemişti sizde neden o kadar gitmiş anlamadım.

aldığımdan beri pek kapatmadım telefonu neyse o dediğinizi deneyecem yarın sonucu yazarım

gece kapattım şarj azalmadı ama takılma sorunu devam ediyor çözümü bilen yok mu
  • quote:

quote:

quote:

http://www.technopat.net/2013/06/21/galaxy-s4-touchwiz-performans-arttirma-rehberi/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

quote:

http://www.technopat.net/2013/06/21/galaxy-s4-touchwiz-performans-arttirma-rehberi/

hepsini yaptım ama yine aynı sorun devam ediyor... bir saniyeden daha az bir süre takılıp eski haline geliyor

• telefonun garantisi varsa garantiye yollamanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rüzqaar

telefonun garantisi varsa garantiye yollamanı tavsiye ederim

telefon yurtdışından geldi gt-19500
  • Format atmayı denediniz mi ?
  • telefoncuya götürde bi baksın bizim burdan bişey dememiz yanlış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDingy

Format atmayı denediniz mi ?

hayır bir sürü programlarım var içinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDingy

Format atmayı denediniz mi ?

hayır bir sürü programlarım var içinde

Programların neden oluyor demek ki
  • Kalibrasyon yap hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktumtas

Kalibrasyon yap hocam

kalibrasyon ? nasıl yapacaz bi anlatır mısın
  • quote:

quote:

Kalibrasyon yap hocam

İnternete yazarsan çıkar...
  • quote:

quote:

quote:

Kalibrasyon yap hocam

İnternete yazarsan çıkar...

yaptım sorun devam ediyor
  • telefoncuya götürdüm format atalım dedi yakın zamanda format atıcaz
  • s4 deki bu sorunlar tamamen yazilimsal
    cogu s4 kullanicisi bu kasmalardan sikayetci ilerdeki guncellemelerde
    daha cok 4.3 guncellemesiyle bu sorunlar duzelicektir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.