Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S4 Mini [ANA KONU] (785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.995
Cevap
109
Favori
616.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailertunc

TELEFONUN ÜRETİMİ BİTMİŞ ARTIK YOK

İyi o zaman telefonun eşi benzeri olmaz daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BÜYÜK HARF KİLİDİ AÇIK KALMIŞ BAŞGAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: teamexL.

Hocam size müthiş haberlerim var.Bugün bir xposed modülü gördüm ve denedim çalıştı sorunsuz.Şimdi sen kendinden rootlu ubna1 kullanıyosun değil mi?O da güncelleme almıyor.Artık almasını sağlayabilirsin.Root olmasına rağmen benim kitkatta çalıştı.Root var felan modülü kurdum aktif ettim yazılım güncellemeye tıkladım baktım güncelleme iniyor.Ama hala download moddakiler custom.Nası oluyor tabii xposed modülüyle.İstersen dene süper olur :)

Modül linki :http://mohammadag.xceleo.org/public/Android/Xposed/XposedSysscopeBlaster.apk
    Xposed linki :
    http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Xposedi indir kur.Framework bölümüne gel yükle güncelle butonuna bas ve cihazı yeniden başlat.Daha sonra modülü indir kur.Xposede gir modüller kısmına gir indirdiğin modülün yanına tik koy ve cihazı yeniden başlat.Bende sorunsuz çalıştı güncelleme alıyor custom ve rootlu olmasına rağmen.Sendede çalışırsa süper olacak :)

Usta eger rootlu romu ofical yaparsak kiesten son guncel rom yani ubna1 turk romunu indirebiliriz kiesten indirmek icin ofical olmasi lazim custom gorunuyorsa kies guncelleme almiyor anlatimi tam anlayamadim sen bi denesene benim pek zamanim yok rom denemeye dowload modundaki ikiside ofical gorunurse kiesten guncellemeyi alir. 4.4.2 kitkati kiesten guncelledim ofical gorundugu icin sen dowloand modundaki iki customu ofical yaptiysan kiesle guncellersin once ubna1 kendinden rootlu romu kur sonra custom lari ofical yap kiesle bi dene kesin gunceller ben dowloanddaki sytem olani ofical yapiyom digeri ofical olmuyor sen ikisinide ofical yapiyorsa dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teamexL. T kullanıcısına yanıt
    hocam su lınktekı UBNA1 romu ındır kur dırek odınle kurulum ındırmek ısteyen kursun yalınız kendınden rootlu garantı dısı kalır rootlu oldundan
    garantısını oldurmek ıstemeyen kesınlıkle kurmasın bıre bır custom ama orjınal rom
    lınki:

yadi.sk
    I9190XXUBNA1_2394827_REV_v2_root.tar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/OFnO39ZEehffx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaws01 -- 21 Mart 2015; 12:12:16 >
  • jaws01 J kullanıcısına yanıt
    Ben ikisinide official yapmıştım dostum.Triangle away ile tek 1 tanesini official mi yaptın sen :) ben diğerini de yapabiliyorum kitkatta denedim neyse o modül sayesinde kiesi denemedim de otadan güncelleme alınabiliyor.
  • quote:

evet s4 mini artık yok s3 mini bile hala satılırken ama bir yönden bakılınca aynı fiyata alternatif modeller çıktı e5 var mesela 899 tl cihaz kitkat yüklü 2400 mah incecik metal arka kapaklı bizim cihaz zaten satılmaz bu saatten sonra
  • Ben aldim 1. Ayda vardi

• İster satılsın ister satılmasın ben telefondan performansından vs memnunum herhangi bir yönden eksiği yok. Güncelleme ise kitkata zaten kötü diyorsunuz bide gelsin istiyorsunuz anlamayamadım sizi

• quote:

İster satılsın ister satılmasın ben telefondan performansından vs memnunum herhangi bir yönden eksiği yok. Güncelleme ise kitkata zaten kötü diyorsunuz bide gelsin istiyorsunuz anlamayamadım sizi

memnun olduğun için mi romdan roma geziyorsun kardeşim
  • Arkadaşlar hafıza kartından rom yükleniyor mu?
    bilen biri acil tarafından anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Arkadaşlar hafıza kartından rom yükleniyor mu?

Evet yükleyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

İster satılsın ister satılmasın ben telefondan performansından vs memnunum herhangi bir yönden eksiği yok. Güncelleme ise kitkata zaten kötü diyorsunuz bide gelsin istiyorsunuz anlamayamadım sizi

memnun olduğun için mi romdan roma geziyorsun kardeşim

Yaklaşık 20 gündür stock romdayım arkadaşım

• quote:

quote:

Evet yükleyor

Nasıl oluyor bu işlem?
    biraz anlatır mısın?
  • teamexL. T kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kitkati denemissin . Ayrica xspod da 50 kadar modul var hepsini indiremem modulden hangisini indirecem kitkati neden ofical yapacanki zaten ofical orjinalini yukle gerek yok oficala ubna1 ofical yapki ustalini gorelim-)

• quote:

quote:

quote:

Evet yükleyor

Nasıl oluyor bu işlem?
    biraz anlatır mısın?

Cwm recovery den rom mu kurcaksın. Öyle ise , cwm aç install zip ve zip fron choose sd cart 1 de romu kur. Geri gel kurduktan sonra reboot de

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

Hocam sen kitkati denemissin . Ayrica xspod da 50 kadar modul var hepsini indiremem modulden hangisini indirecem kitkati neden ofical yapacanki zaten ofical orjinalini yukle gerek yok oficala ubna1 ofical yapki ustalini gorelim-)

Modülü vs verdim kardeşim yükleyip kontrol et. Yanlış bilgi olmasın customlar hala kalıyor official olmuyor xposed modülüyle custom kalıyor ama sisteme official olarak gösterilip ota dan güncelleme alınıyor. 4.4.2 de sorunsuz. Herşeyi söyledim 4.2.2 yide siz deneyin artık. Ben bir iş için 20 günlük rom yüklememe serimi bozamam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yükleyor

Nasıl oluyor bu işlem?
    biraz anlatır mısın?

Cwm recovery den rom mu kurcaksın. Öyle ise , cwm aç install zip ve zip fron choose sd cart 1 de romu kur. Geri gel kurduktan sonra reboot de

Hocam bu konuda acemiyim.
    cwm den kurulum derken biraz açar mısın?
    cwm denilen şey telefona kurulacak bir program tarzı birşey mi?
    sonuçta odin kullanamıyorum. pc bağlantısı olmuyor.

yazılımı indirip hafıza kartına attım recovery den kur diyorum ama 1 saattir android ekranında bekliyor.
    odinden kurmak istediğimde 15 dk. da kuruyordu, bu 1 saattir devam ediyor.

birşeyi eksik ya da yanlış yapıyorum sanki.

• quote:

quote:

Modülü vs verdim kardeşim yükleyip kontrol et. Yanlış bilgi olmasın customlar hala kalıyor official olmuyor xposed modülüyle custom kalıyor ama sisteme official olarak gösterilip ota dan güncelleme alınıyor. 4.4.2 de sorunsuz. Herşeyi söyledim 4.2.2 yide siz deneyin artık. Ben bir iş için 20 günlük rom yüklememe serimi bozamam

Bende diyorumki eger ota dan ofical algiliyorsa modullerin hepsinimi yuklicez xposed suan yuklu hepsinimi indirecez hangisini indireceksek soyle indirip deneyelim kiesten ofical algilarsa gunceller diye dusunuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yükleyor

Nasıl oluyor bu işlem?
    biraz anlatır mısın?

yazılımı indirip hafıza kartına attım recovery den kur diyorum ama 1 saattir android ekranında bekliyor.

Kardes cwm ile ne kuruyon orjinal rom kurulmaz cwm tabanli rom olmassa cwm deb kurulum olmaz yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yükleyor

Nasıl oluyor bu işlem?
    biraz anlatır mısın?

Kardes cwm ile ne kuruyon orjinal rom kurulmaz cwm tabanli rom olmassa cwm deb kurulum olmaz yani

Farketmez. Bi tane kurayım yeter.
    şu an ne resetleyebiliyorum ne başka birşey kurabiliyorum.
    factory reset yapsam da cihaz askıda kalıyor sanki "offical" yazmıyor, özel yazıyor.
    root yapamıyorum, usb ayarları da takılı kaldı sanki hiçbir şekilde ayarlanmıyor.

bir şekilde sıfırdan bir rom kurup denemem lazım.
    belki düzelir.

• 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.