Şimdi Ara

samsung galaxy s4 kulaklıktaki ses kalitesi (sennheiser)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galaxy s4 alicam ama 2 gundur gecici olarak galaxy ace kullaniyorum sennheiser cx200 street 2 kulakligimdan soguttu beni bu kadarmi igrenc olur ses kalitesi nokia n79umda bile 5 kati iyi kalite vardi rezil etti 100 liralik kulakligi simdi sorum su galaxy s4tedemi ayni ses kalitesi mevcut (kulaklikta) standartmidir ? kulaklik ses kalitesi.. yoksa dahami iyidir apple iphonea gore nasildir s4un kulakliktaki ses kalitesi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fikri olan yokmu ya ?
  • Bende cx350 var ben de s4 yeni aldım. Tunein radio ile netten radyo dinledim. Öyle aman aman bir deneyimim olmadı. Fakat internet radyosu dinlerken çok etkilendiğimi söyleyemem. Kötüde değil ama.
  • s3 bile ace yi 10 la katlayacak kaliteye sahipse s4 ü tahmin edersin zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXcLusive-TR

galaxy s4 alicam ama 2 gundur gecici olarak galaxy ace kullaniyorum sennheiser cx200 street 2 kulakligimdan soguttu beni bu kadarmi igrenc olur ses kalitesi nokia n79umda bile 5 kati iyi kalite vardi rezil etti 100 liralik kulakligi simdi sorum su galaxy s4tedemi ayni ses kalitesi mevcut (kulaklikta) standartmidir ? kulaklik ses kalitesi.. yoksa dahami iyidir apple iphonea gore nasildir s4un kulakliktaki ses kalitesi ?

Arkadaşım Onu Etkileyen Pek Çok Faktör Var Biliyorsun Dinlediğin Dosyanın Formatı ve Bitrate i Müzik Dinlemek için Kullandığın Uygulama ve Tabikide Kulaklık

sennheiser diyorsun o sebeple kulaklığı pas geçiyorum hangi müzik uygulaması ile müzik dinledin ve Dosya özellikleri ne idi emin ol yapmayı unuttuğun bir ayar vs vadır

ben Samsung Galaxy Wonder da PowerAMP ile ve Çok Sıradan Bir Kulak İçi Kulaklık İle 320 Kbps Değerideki Mp3 leri Bangır Bangır Dinliyorum

PowerAMP da Preamp En Yüksek Seviyede ve Telefonda da Ses Son da İnan Bana Linkin Park New Devide İyi Gdiyor :)))

Bak Kulaklıkta Bu Altı Üstü NT den 20 TL ye Aldığım Bir Kulaklık

• işin tuhaf tarafı bende n82'nin kulaklığa verdiği ses kalitesini s3 e oranla daha çok beğenmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

quote:

galaxy s4 alicam ama 2 gundur gecici olarak galaxy ace kullaniyorum sennheiser cx200 street 2 kulakligimdan soguttu beni bu kadarmi igrenc olur ses kalitesi nokia n79umda bile 5 kati iyi kalite vardi rezil etti 100 liralik kulakligi simdi sorum su galaxy s4tedemi ayni ses kalitesi mevcut (kulaklikta) standartmidir ? kulaklik ses kalitesi.. yoksa dahami iyidir apple iphonea gore nasildir s4un kulakliktaki ses kalitesi ?

Arkadaşım Onu Etkileyen Pek Çok Faktör Var Biliyorsun Dinlediğin Dosyanın Formatı ve Bitrate i Müzik Dinlemek için Kullandığın Uygulama ve Tabikide Kulaklık

sennheiser diyorsun o sebeple kulaklığı pas geçiyorum hangi müzik uygulaması ile müzik dinledin ve Dosya özellikleri ne idi emin ol yapmayı unuttuğun bir ayar vs vadır

ben Samsung Galaxy Wonder da PowerAMP ile ve Çok Sıradan Bir Kulak İçi Kulaklık İle 320 Kbps Değerideki Mp3 leri Bangır Bangır Dinliyorum

PowerAMP da Preamp En Yüksek Seviyede ve Telefonda da Ses Son da İnan Bana Linkin Park New Devide İyi Gdiyor :)))

Bak Kulaklıkta Bu Altı Üstü NT den 20 TL ye Aldığım Bir Kulaklık

dinlediğim müzikler 320 kbps 48 bin Hz lik yani son derece kaliteli versiyonlarki flacda bile denedim sesi bile az veriyor. dediğim gibi symbian telefonumda yüzde 80de falan dinlerdim bunda full açıyorum yine yetmiyor yani o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de 5800 dan samsung a geçmiş birisi olarak gayet memnunum diye bilirim

• note 2 kullaniyorum sesini bende begenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

note 2 kullaniyorum sesini bende begenmiyorum.

Genel Bir Soru Sorayım O Zaman

Müzik Dinlerken Kullanıdığınız Uygulamaları Yazabilir Misiniz ??? Yada Standart Note 2 Müzik Uygulaması Mı Yoksa Playerpro mu PowerAMP mı Winamp mı ????
  • normal samsung uygulamasında dinliyorum başkasında dinlesemde farkedeceğini sanıyorum ya telefonun donanımıyla alakalı bi durum bu htcnin ses kalitesi çok çok iyidir mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

quote:

Orijinalden alıntı: retro.

note 2 kullaniyorum sesini bende begenmiyorum.

Genel Bir Soru Sorayım O Zaman

Müzik Dinlerken Kullanıdığınız Uygulamaları Yazabilir Misiniz ??? Yada Standart Note 2 Müzik Uygulaması Mı Yoksa Playerpro mu PowerAMP mı Winamp mı ????

standartla da dinledim poweramp ile now playing ile rocet player ile winap ile pek bir degisim olmadi yani esege ne kadar altin semer vursan esek yine esektir.
  • quote:

normal samsung uygulamasında dinliyorum başkasında dinlesemde farkedeceğini sanıyorum ya telefonun donanımıyla alakalı bi durum bu htcnin ses kalitesi çok çok iyidir mesela.

Kesinlikle Çok Farkediyor. Eğer Öyle Olmasaydı Ben Neden PowerAMP Kullanayım Ki..Bende Samsung Android li Bir Telefon Kullanıyorum Sonuçta ve Ben Gayet Memnunum
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olucam ama, bende yeni Galaxy S4 aldım. Daha önce iphone 3GS kullanıyordum. Dinlediğim müzikleri S4 e attım. iPhone kullanırken aldığım sennheiser cx500 ile poweramp'a ince ayar çektim ancak iphone da aldığım netliği ve kaliteyi bir türlü yakalayamadım. Hoş iphone'da da bir çok müzik programı denedikten sonra çok bilinmeyen ama harika bir program olan EQ10Band ile mükemmel sonucu aldım. Ayrıca note2 nin kulaklık kalitesi benim sennheiser'e göre fena değilken, S4'ün kulaklığı vasat bir performans sergiliyor. Hatta vasat bile iyimser kalır. Şimdi sizden istediğim sesten anlayan müzikle uğraşan kendine bu konuda güvenen tecrübeli (iş ilanı gibi oldu )arkadaşların tavsiye edebileceği bir müzik programı veya eklentisi tavsiye etmesini istiyorum. Cihaz root'ludur. ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Benim görüşüm iyi müzik dinlemek isteniyorsa eğer.
    *kualklık kaliteli olucak.
    *müzik formatı ve kalitesi göz ardı edilmeyecek.

Radyo yayını ile kaliteli müzik anlaşılamaz.Radyo yayınından gelen müzik başkadır,kaliteli formatta ve kaliteli donanımla işlenmiş müzk başkadır.
  • bendeki eski w800 deki sesi yakalayamadım yeni telefonlarda
    n8 kulaklığa gelen sesi çok kaliteli (manuel eq ayarı da var tabii)
    kulaklık iyi olacak dendiği gibi
    telefondaki ses çipi kaliteli olacak
    bitrate en az 192kbps olursa daha iyi tabii (320 en iyisi)
    çok iyi ses çipi olan telefonlar bile mutlaka kaliteli bir kulaklık ile iyi sonuç veriyor
    senneisher leri iyi kulaklıklar ama ben yaklaşık 90-100 tl lik creative ep-830 un sesini hiçbirinde bulamadım veya kullanmadım daha iyisini
    sony ler bu konuda iyiydi ama yenileri değil
    birde söyle bir durum var ''ipod kadar kaliteli'' kavramı
    yav müzikten anlayan birisi ipodun ses kalitesini beğenmezki, abartı saçmalık bence
    ip4 ile n8 kıyaslamıştım , n8 ezmişti
  • S4 kullaniyorum kulakligim cx300 ii beats audio apk ve poweramp kullaniyorum ben sesten cok memnunum acikcasi fakat bir htc ile vs karsilastirma sansim olmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power amp la dinlemelisin

• yukarida da yazdigim gibi bende pek cok program denedim ama gercekten oyle ahim sahim bir fark yaratmiyor programlar.
    ayrica dinledigim muzikler kalitesizde degil cogu 320kbps yada flac formatinda ama bir turlu istedigim sesi yakalayamadim.

buradan su anlam cikarilmasin ben yuksek ses istemiyorum kaliteli ses istiyorum.ve note2'de ihtiyacimi karsilayamiyor.bu nedenle bende sony nwz-s754 mp3 playerini kullaniyorum.
  • Bu arada arkadaşlar bişey farkettim. S4 ün kulaklığında bir tasarım hatası var. Oda kulakiçi bölümünden sonra aşağıya doğru inen sert kablo yolunun vazla uzun olması. Sonuç olarak kulağa tam oturmuyor ve kulaklıktan performans alamıyorsunuz. Kulaklığın kablo yolunu yukarı bakacak şekilde kulağıma taktığımda hem tam oturdu hemde nispeten ses düzeldi ancak tabiki cx500'ü yakalayamaz.

Not: Uzaylı değilim kulaklarım normal :) Bugüne kadar birçok kulaklık kullandım ilk defa böyle bişey başıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanulu -- 20 Ağustos 2013; 11:00:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.