Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 için hafıza kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Samsung galaxy S4 telefon için hafıza kartı sizce hangisi alınmalıdır.

1. Okuma ve Yazma hızı ne kadar önemli?

2. Marka seçimi hangisi yapılmalı Toshiba , Sandisk ?

3. KAPASİTE olarak 32 gb mı yoksa 64 gb mı hangisi seçilmeli ?

Bu yazmış olduğum bilgilerden belki çok fazla oyun oynadığımı ve film seyrettiğimi düşünebilirsiniz. ama değil. Ben aldığım telefonu en az 3-4 sene kullanıyorum onun için almışken iyi bir ürün almak istiyorum.

1.http://www.bimeks.com.tr/urun/124352/sandisk-32-gb-extreme-hd-video-sdhc-class-10-.aspx

2.http://www.bimeks.com.tr/urun/143177/sandisk-extreme-32-gb-microsdhc-class-10-uhs-i-hafiza-karti-45mbps-.aspx

3.http://www.bimeks.com.tr/urun/126474/sandisk-android-64gb-ultra-micro-sd-class-10.aspx

4.http://www.bimeks.com.tr/urun/135099/toshiba-32gb-micro-sdhc-exceria-class-10.aspx

5.http://www.bimeks.com.tr/urun/123587/toshiba-32gb-sdhc-class-10-high-speed-professional.aspx

Sizce bu ürünlerden hangisini seçmeleyim. Hepsi class 10 ama UHS-1 olan var SDHC olan var seçenek çok özellik çok bu yüzden seçim yapmak zor oluyor . cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• KİNGSTON 16GB MİCRO SDHC
    CLASS 10 HAFIZA KARTI
    +
    SD ADAPTÖRÜ
    ÜRÜN KODU: SDC10/16GB

Almayı düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa da 49.90 a SanDisk 16 gb c10 var ondan alacaktım ben kalmamaış

• S4 4k Video kaydetmediği için sana bu hafıza kartını öneririm. daha uygunada bulabilirsin Hızlıal.com dan vs vs ama diğer kartlar s4 için gereksiz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

S4 4k Video kaydetmediği için sana bu hafıza kartını öneririm. daha uygunada bulabilirsin Hızlıal.com dan vs vs ama diğer kartlar s4 için gereksiz bence.

m.n11.com
    Hafıza Kartları Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    https://m.n11.com/kingston-16gb-class-10-micro-sdhc-sd-adaptoru-sdc10-16gb-P16355701

Uygun mudur acaba

• buradan da alınabilir. fiyatıda uygun eğer 16 gb yeterse size.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Bana uygunda marka düşündürüyor. Bir problem yaşar miyim acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için öncelikle teşekkür ediyorum. BİMEKS teknoloji mağazasından Sandisk Android 32GB Ultra Micro SD Class 10 hafıza kartı aldım. Fiyatı 59.90 tl. Karttan şu an için çok memnunum okuma ve yazma çok iyi çıktı. Bazı okuduğum yorumlarda/ paylaşımlarda eskiden üretilmiş hafıza kartlarının daha iyi okuma ve yazma hızı verdiğini söylüyorlardı. Kartı test ettim gayet iyi limitlerde. Marka konusu bilindiği gibi ortada. Ben 32 GB seçtim tabi ki tercih meselesi yapacağınız iş ve bir kere küçük çaplı bir masraf. SANDİSK hafıza kartlarının Şarjdan yediği, fazla tüketim yaptığı yazılmış ama bu sadece okuma ve yazma hızı ile alakalı bir durum diyebilirim tabi ki yaptığım araştırmalar ve kartı kullanan kişilere sorduğuma göre. Size 30m/s yetecekse gidip 90 mb/s ya da 60 mb/s almamalısınız. Bu şekilde şarjdan çok tüketim oluyormuş. Tekrardan verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu hafıza kartı konusunda çok araştırma yaptım. Eğer bir ihtiyacınız olursa yine bilgi vermeye çalışırım. Herkese iyi günler.

• zgrklc Z kullanıcısına yanıt
    Bahsettigim kingstone nasıl fikrin var mıdır

• cheem kullanıcısına yanıt
    Kingstone iyi marka ama okuma ve yazma hızları bakımından sandisk ve toshibanın biraz gerisinde kalıyor. onun yerine bu iki markadan birini seçebilirsin fiyat olarak aynı seviyede sayılır senin aradığın kapasiteye göre. en iyi okuma ve yazma hızını ayrıca veri kaybı yaşanmamasını sandisk ve toshiba bu konuda iyi tabi ki yine kendi tercihleriniz ön plana çıkıyor. Yüksek class iyi düşük class kötü diye bir şey yok sahip olduğunuz telefona göre özellik en iyisi.
  • Arkadaşım hesap açmak istemediği için ben hesap açtım aslına bakılırsa bu onun sorusu. Ben kendisini bilgilendirmesi amacıyla bu soruyu sordum. kendisinin istediği konuları yazdım. Benim tavsiyem üzerine ben teşvik ettim değişik kişilerin yorumlarını gör diye bu soruyu aslında ben sormasını istedim.

Yani 32 gb mı Yoksa 64 gb MI SEÇİLMELİ ? DERKEN KENDİSİNİN ALACAĞI ÜRÜNDEN BAHSETMEK İSTEDİ. YANİ SENİN CEVAP VERMENE GÖRE SAÇMA BİR SORU !, BUNUN YERİNE '' KAPASİTE OLARAK NE SEÇİLMELİ '' DİYE SORULMASI GEREKİYOR. DEĞİL Mi ?!
  • Amacım tabi ki kapasite sormak değil şöyle ki eğer 32 ve 64 gb gibi yeksek depolama alanına sahip micro sd kartlarda veri kaybı, okuma ve yazma hızı gibi etkenlerde sorunlar çok fazla olduğu için aslında bu soru sorulmuştur. 32 gb 64 gb'a göre (genelde) daha az sorun çıkarıyor o yüzden böyle bir soru sorma gereği duydum ! Çok fazla sorun edilecek bir durum yok aslında ama ?

''Kapasite konusu kişiden kişiye değişir. Kapasiteyi telefonu kullanım amacına göre kendisi belirlemeli.'' senin bahsettiğin konuyu daha evvel bende mevzusunu yaptım.

''Burada hafıza kartı kapasitesi sorulması saçmalık.'' sorulması aslında saçmalık değil yukarıda da belirttiğim gibi veri kaybı söz konusu asıl amaçta buydu zaten bu bilgiyi öğrenmekti.

''Hangisi "iyidir, hızlıdır, kalitelidir" diye sorarsın anlarım.'' marka, performans çok iyi, hızı da mükemmel, kaliteli de bütün hepsi üst düzeyde ama senin telefonun bu özelliklerin yarısına bile sahip olsa uçacak ama sen fazla performans yüklemesi yapıyorsun sonra ne oluyor. veri kaybı, video silinmiş, aktarırken telefon dondu vs. saymaya başlıyoruz.

• Bu yorumun hangi bölümünden dolayı beğenilmemiş anlamadım ! Beğenmeyen arkadaş açıklamasını yaparsa sevinirim. Ek bir yer varsa düzeltiriz.
  • Gözün kapalı sandisk 32gb class 10 al.

Edit: Almışın zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.