Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Beyaz - Orjinal Tüm Ekipmanlarıyla - Uygun Fiyata - Takassız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

I-Phone'a geçeceğim için S4 cihazımı satmak istiyorum. Öncelikle fotoğraf paylaşamadığımı ancak ne gibi küçük kusurları olduğunu bahsetmek istiyorum. Telefonun sağ ve sol tarafındaki tuşların olduğu kısımlarda, yani bir sağ tarafında bir de sol tarafında çok çok küçük bir soyulma var. Sağ altta ise çok minik bir ezilme var çok göze çarpmayan. Silikon kılıf ile kullanmaktayım. Bunun dışında hiçbir eksiği de kusuru da bulunmamaktadır. Gayet temiz ve titiz kullanmaya çalıştım. Ekranında da film var. Yani ekran temizdir çiziksiz..Ayrıca yeni bir orjinal batarya aldım 2 gün önce 82TL'den..Bir de yeni orjinal şarj aleti data kablosu da almıştım. Bozulmuştu. Tüm orjinalliğini bozmak istemedim ve masraf yaparak satıyorum. Kutusu ve diğer ekipmanları ile birlikte eksiksiz vereceğim. Sanayi Bakanlığından Onay Almış Türkiye İthalatçı Firma Garantilidir. 2013 Haziran ayında almıştım. 4 Ay daha garantisi devam etmektedir. Faturası mevcuttur. Promtec Mobile'dan almıştım. 1.535TL'ye. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. Fotoğraf paylaşamadığımı belirtmiştim ama herşeyi sizlere anlattım. PM YOLUYLA ULAŞABİLİRSİNİZ..

Pazarlık yapabilirim. Açıklamada belirttiğim sebeplerden ötürü bir miktar indirim isteyebilirsiniz o yüzden pazarlığa açık bıraktım. Ama takas düşünmüyorum.

İstanbul İçi Elden Teslim

FİYATI: 775TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.