Arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar... 3 Ay önce evkurdan samsung galaxy s3 aldım. Herşeyinden çok memnundum. Oyunları rahat rahat oynuyordum.Mail hizmeti vs herşey mükemmel. Ama dün sabah telefonu açana kadar. Bi açtım şarjı %80 di ve sabah baktığımda %20 ye düşmüş kendi kendine ve bildirim panelinde Hasarlı sd kart uyarısı vermeye başladı herşeyi bilgisayara attım sd kartı biçimlendirdim düzeldi. Sonra müzik felan attım karta tekrar sonra hiç görmemeye başladı ne sd kart hasarlı uyarısı verdi nede kartı taktığımı gördü. Başka bi telefonda denedim kartı çalıştı.Ama ondada ara sıra hasarlı diyordu. Sonra s3 e başka bi kart taktım onu gördü. Hasarlı olan kart başka telefonlarda çalışıyordu. Sonra telefonu şarja taktım %15 ti şarja taktığımda 2 saat sonra baktığımda %45 ti sonra %100 e kadar bayağa bekledim aldım elime ve su gibi harcamaya başladı şarjı. gps bt felan kapalı. sadece wifi açık nette geziniyordum. sd kartı halen yapamadım. İşte sorun bu sizce napmalıyım garantiye mi vereyim yoksa benim kendi yapabileceğim bişey var mı bu telefonu düzeltmek için?