Şimdi Ara

Samsung galaxy s3 mini mi? Iphone 4 8gb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Telefonumu değiştirmek istiyorum ve önümde iki seçenek var. Biri Samsung galaxy S3 mini diğeri ise Iphone 4 8gb. Şuan apple ye daha yakınım. ama S3 mını nın hem donanımının yüksek olması hem daha yeni olması hem de daha ucuz olması kafamı karıştırıyor. Öte yandan da IOS un Androıd e nazaran(bana göre) daha üstün ve rahat olması beni Iphone 4 e çekiyor. Bana önerilerde bulunup yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
     Samsung galaxy s3 mini mi? Iphone 4 8gb mi?

• ne için kullanacaksın bunlar önemli sosyal ağlar ise 2 yıl götürür seni 4, s3 mü 4 mü deseydin s3 derdim ama bu durumda iphone 4 tercih edilesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 25 Ağustos 2013; 15:26:32 >
  • Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt
    sosyal ağ, whatsapp ve benzeri uygulamalar ve internette dolaşmak için kullanacagım. bide benim için dayanıklı ve uzun ömürlü olması önemli. yanlış bilmiyorsam bu cümlelerimde Iphone u gösteriyor. ama 512 mb ram beni yavaslatırmı onuda bilemıyorum? sonradan kafamı duvarlara vurmak ıstemıyorum acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanerdem61

sosyal ağ, whatsapp ve benzeri uygulamalar ve internette dolaşmak için kullanacagım. bide benim için dayanıklı ve uzun ömürlü olması önemli. yanlış bilmiyorsam bu cümlelerimde Iphone u gösteriyor. ama 512 mb ram beni yavaslatırmı onuda bilemıyorum? sonradan kafamı duvarlara vurmak ıstemıyorum acıkcası

s4 de 2 gb ram var da ne oldu hali ortada

• 4 kullanıyorum yakın arkadaşımda s3 mini başka arkadaşımda s3 var kullanma imkanım oldu. 4 den çok memnunum zaten yıllardır iphone kullanıyorum ios dan başka sistem kullanamıyorum hiç biri bu kadar sorunsuz ve kullanışlı değil. S3 mini alan arkadaşım kızdı ve 3. haftasında telefona marketten virüs bulaştı kafayı yedi formatladık telefonu şimdi korka korka kullanıyo takıntı yaptı doğru düzgün birşey yüklemiyo , ilk aldığında internet ayarlarını yapıyım diye bana verdi yok böyle karman çorman telefon ayarlar menüsünde kayboldum bir sürü seçenek gereksiz ayrıntı uzun uğraşlar sonucu zarzor yaptım verdim android karman çorman ama normal kurcalarken o kadar illallah etmemiştim telefondan. Genel anlamda android kullanışlı pratik bir sistem değil iosa göre daha özgür ama daha sorunlu daha karışık daha kullanışsız. Kesinlikle 4 diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından 16 gb al ben s3 mini ve ipad 2 kullanıyorum s3 minide baya uygulama yüklü kilitlenmeler kasmalar donmalar yeter dedirtiyor eğer soracağın sorular varsa burdan sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

s4 de 2 gb ram var da ne oldu hali ortada

İşte burda haklısın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S4 vs. iphone 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

4 kullanıyorum yakın arkadaşımda s3 mini başka arkadaşımda s3 var kullanma imkanım oldu. 4 den çok memnunum zaten yıllardır iphone kullanıyorum ios dan başka sistem kullanamıyorum hiç biri bu kadar sorunsuz ve kullanışlı değil. S3 mini alan arkadaşım kızdı ve 3. haftasında telefona marketten virüs bulaştı kafayı yedi formatladık telefonu şimdi korka korka kullanıyo takıntı yaptı doğru düzgün birşey yüklemiyo , ilk aldığında internet ayarlarını yapıyım diye bana verdi yok böyle karman çorman telefon ayarlar menüsünde kayboldum bir sürü seçenek gereksiz ayrıntı uzun uğraşlar sonucu zarzor yaptım verdim android karman çorman ama normal kurcalarken o kadar illallah etmemiştim telefondan. Genel anlamda android kullanışlı pratik bir sistem değil iosa göre daha özgür ama daha sorunlu daha karışık daha kullanışsız. Kesinlikle 4 diyorum.

Androıd ı bende sevmiyorum. her ne kadar marketındekı uygulamaları fazla ve maalıyetsız olsada IOS her zaman daha stabıl daha iyi bi işletim sistemi. Pekı yeni Ios guncellemesi geldiginde Iphone 4 ne olacak dersınız?

• T3RR1BL3WH1SP3R kullanıcısına yanıt
    16 gb alamıyorum ama kapasıte sorunum yok zaten 8gb bana yeter :)
  • iphone 4 hocam.
  • İphone 4 kesinlikle, kullanınca anlarsınız. Donanıma takılmayın, önemli olan memnuniyettir.

• fbhakanb F kullanıcısına yanıt
    Zaten donanıma okadar cok onem vermıyorum. Iphone yı elıme aldıgımda tas gibi telefon ama S3 mını ona gore cok daha basit gelıyor ama birde s3 mınının ekranında koruma camı var dıye bılıyorum. Iphone ise bulunmuyor. dusurdugumde zarar gorme sorununu kılıflarla cozebılırmıyım sızce ??
  • Galaxy S3 İphone 4 Mü Deseydin Kesinlikle Galaxy S3 Derdim Ama Bu Seçeneklerde İphone 4 Diyorum Başkada Bişey Demiyorum
  • Kilbox kullanıcısına yanıt
    NEDEN MESELA ?
  • quote:

16 gb alamıyorum ama kapasıte sorunum yok zaten 8gb bana yeter :)

Sen bilirsin bence ipod touch + wifi hotspot destekli bir tel al

• T3RR1BL3WH1SP3R kullanıcısına yanıt
    IPHONE 4 TE WIFI HOTSPOT OZELLIGI YOK MU KI??
  • quote:

Benim sana önerim 5.nesil ipod touch ve Hotspot özelliği bulunan bir tel (5800) da bile yapılabiliyordu ama yok dersen bence ios veya wp dışında bakınma

• quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

Benim sana önerim 5.nesil ipod touch ve Hotspot özelliği bulunan bir tel (5800) da bile yapılabiliyordu ama yok dersen bence ios veya wp dışında bakınma

ŞİMDİ ANLADIM. BEN IOS TAN SASMIYIM YA. 2 SENE ONCE IPHONE 3GS KULLANIYODUM VE HALA IOS U ARIYORUM. TESEKKURLER ONERIERIN ICIN :)
  • quote:

NEDEN MESELA ?

S3 İphone 4 Kıyaslamak Cok Saçma Olur S3 İphone 4 Göre Kat Kat Yüksek İyi Bi Telefon O Yüzden İphone 4S Olsa Düşünürdüm Ama 4 Malesef. :)
  • Her turlu i4

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.