Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mesaj ikonu sorunu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
4
Favori
31.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hyz53

quote:

Orijinalden alıntı: MeHTy

Bu bende de oldu bugun nasil cozdum hemen anlatiyorum:
    "Ayarlar/ Gelistirici Secenekleri/ Uygulmlr/ Etkinlikleri Saklama" tik'ini isaretliyse kaldirin bos kalsin. Sorun bu sekilde kalkti benim telefonumda.
    Daha once zaten isaretli degildi burasi. Pil konusunda birisi faydali oluyor diye yazmis o yuzden isaretlemistim fakat ayni gun bu sorunla karsilastim. Kaldirdim ve sorun ortadan kalkti. Umarim bu sekilde hallolur sizdeki durum.
    Bu arada prizden kafasina gore sarj olmama problemim hala devam etmekte umarim ona da boyle bi pratik cozum bulan olur.

quote:

"Ayarlar/ Gelistirici Secenekleri/ Uygulmlr/ Etkinlikleri Saklama" tik'ini isaretliyse kaldirin bos kalsin. Sorun bu sekilde kalkti benim telefonumda.
    Daha once zaten isaretli degildi burasi. Pil konusunda birisi faydali oluyor diye yazmis o yuzden isaretlemistim fakat ayni gun bu sorunla karsilastim. Kaldirdim ve sorun ortadan kalkti. Umarim bu sekilde hallolur sizdeki durum.
    Bu arada prizden kafasina gore sarj olmama problemim hala devam etmekte umarim ona da boyle bi pratik cozum bulan olur.

işe yaradı teşekkürler..

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=g9RURVSBNhg
    sorununuzu bu videodan yapabilirsiniz.Bu işlemi yaptıktan sonra mesajlara gelip hepsini silin işlem tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordmaxcake0

sorununuzu bu videodan yapabilirsiniz.Bu işlemi yaptıktan sonra mesajlara gelip hepsini silin işlem tamamdır.

Bravoo işte denenmiş %100 çözüm budur. Süpersiniz :)

• quote:

Gerçekten çok işime yaradı sinir olmuştum Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur_nur

quote:

Gerçekten çok işime yaradı sinir olmuştum Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Linke giriyorum ve bu video gizlidir diyor acamiyorum. Ne yapmam lazim????

• quote:

Orijinalden alıntı: Opie Winston

Linke giriyorum ve bu video gizlidir diyor acamiyorum. Ne yapmam lazim????

Alıntıları Göster
    BU LİNKİ GÖREMİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN

Üstatlar internet bankaclığı şifresi s3 e gelmiyor eski telefona takıyorum ona geliyor sms şifre. Ama s3 e taktın mı yok gelmiyor bekliyorum bekliyorum ama gelmiyor. Çözümü var mı acaba bunun?

Orijinalden alıntı: kelikuputis

quote:

Üstatlar internet bankaclığı şifresi s3 e gelmiyor eski telefona takıyorum ona geliyor sms şifre. Ama s3 e taktın mı yok gelmiyor bekliyorum bekliyorum ama gelmiyor. Çözümü var mı acaba bunun?

Alıntıları Göster
    hocam bu youtube acılmıyor ya anlatın nasıl yapılıyr yada yenı lınk pleaseee???

• Yukarida arkadas badgeprovider dan bahsetmis (ayarlar / uygulama yoneticisi/hepsi / badge provider / veriyi sil) deyince bir defa mesaj bolumune girince gidiyor videoda bunu gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mur_nur

Yukarida arkadas badgeprovider dan bahsetmis (ayarlar / uygulama yoneticisi/hepsi / badge provider / veriyi sil) deyince bir defa mesaj bolumune girince gidiyor videoda bunu gosteriyor
    Sorunun çözümü; Ayarlar>Uygulama Yöneticisi>Hepsi ni seçin. Ve orada BADGE PROVİDER e tıklayıp "veriyi sil" e basın. Problem çözülüyor YENİDEN BAŞLAT YAPIN TAMAMDIDR

Orijinalden alıntı: huseyin102

Sorunun çözümü; Ayarlar>Uygulama Yöneticisi>Hepsi ni seçin. Ve orada BADGE PROVİDER e tıklayıp "veriyi sil" e basın. Problem çözülüyor YENİDEN BAŞLAT YAPIN TAMAMDIDR

Aynen uyguladım sorun çözüldü..teşekkürler

Orijinalden alıntı: digimen

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin102

Aynen uyguladım sorun çözüldü..teşekkürler

Alıntıları Göster
    deli olacaktım çok sağolun arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: leogregory

deli olacaktım çok sağolun arkadaşlar :)

Alıntıları Göster
    MERHABALAR.
    BAHSİ GEÇEN KONU GÜNLERDİR BENİ DE ÇILDIRTTI. BAHSETTİĞİNİZ AYARLARDAKİ TÜM DENEMELERİ YAPTIM FAKAT ÇÖZÜM OLMADI.
    GİRE ÇIKA BİRŞEY DAHA DENEDİM VE SORUN ÇÖZÜLDÜ. SİZE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
    MESAJLAR/AYARLAR/SINAMA MESAJI AYARLARI/HİZMET YÜKLEME Yİ HER ZAMAN OLARAK DEĞİŞTİRDİM.
    TELEFONU KAPATIP AÇMAMA GEREK KALMADAN SORUN DÜZELDİ.
    GÖZÜM O KADAR ALIŞMIŞ Kİ MESAJ İKONUNUN ÜSTÜNDE SAYIYA, GÖRMEYİNCE İKON BİLE DEĞİŞİK GELDİ GÖZÜME :))
    İNŞALLAH SİZEDE FAYDASI DOKUNUR.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_showstopper15

Sorunun çok basit bir çözümünü buldum netten araştırıken. Ayarlar>Uygulama Yoneticisi>Hepsi deyip BadgeProvider ı bulup açıyoruz. Sonrasında veriyi sil diyoruz. Çok şükür kurtuldum bunun sayesinde. Ancak bu uygulamanın ne olduğunu bilmiyorum ve burdaki veriyi silmenin bir zararı var mıdır onu da bilemiyorum. Ben hiç araştırmadan direk yaptım. Sorunum çözüldü. Burda da paylaşmak istedim. Aynı şekilde bu yöntemle Telefon simgesinin üstünde kalan uyarıda gidiyor bu arada onu da belirteyim.

Kesin çözüm teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonseruvenci

telefonumun mesaj bölümünde sürekli mesaj var gibi görünüyordu.ne yaptıysam olmadı.go sms pro yu yükledim.telefonuma düşmemiş turkcell den gelen mesajı aldı büyük bir sorundan kurtardı
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&hl=tr
    gerçektende batchprovler çözümü işe yarıyor konunun güncel kalmasında fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

gerçektende batchprovler çözümü işe yarıyor konunun güncel kalmasında fayda var

Alıntıları Göster
    bu siteyi bu yüzden çok seviyorum.. :)

Cities Skylines Facebook Sayfamızı Beğenin
  • mao-dun kullanıcısına yanıt
    ben bir yol denedim düzeldi.sırasıyla:
    ayarlar+uygulama yöneticisi+hepsi+badge provider+veriyi sil
    hepsi o kadar..mesaj kutusuna girip cıktıktan sonra düzeliyor.

Orijinalden alıntı: the_showstopper15

Sorunun çok basit bir çözümünü buldum netten araştırıken. Ayarlar>Uygulama Yoneticisi>Hepsi deyip BadgeProvider ı bulup açıyoruz. Sonrasında veriyi sil diyoruz. Çok şükür kurtuldum bunun sayesinde. Ancak bu uygulamanın ne olduğunu bilmiyorum ve burdaki veriyi silmenin bir zararı var mıdır onu da bilemiyorum. Ben hiç araştırmadan direk yaptım. Sorunum çözüldü. Burda da paylaşmak istedim. Aynı şekilde bu yöntemle Telefon simgesinin üstünde kalan uyarıda gidiyor bu arada onu da belirteyim.

Ise yaradi. Paylasim icin tesekkurler.

• Samsung S3 telefonunda son guncelleme 4.3 yükledim daha sonra sms mesaj İkonları dev gibi oldu okumakta ve yazmakta sıkıntı çekiyorum böyle bir sorun yaşayıp çözümünü bulan varsa paylasirsa sevinirim
     Samsung Galaxy S3 Mesaj ikonu sorunu.

Orijinalden alıntı: ferhat7780

Samsung S3 telefonunda son guncelleme 4.3 yükledim daha sonra sms mesaj İkonları dev gibi oldu okumakta ve yazmakta sıkıntı çekiyorum böyle bir sorun yaşayıp çözümünü bulan varsa paylasirsa sevinirim
     Samsung Galaxy S3 Mesaj ikonu sorunu.
    Çok Teşekkür Ederim büyük dertten kurtardın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.