Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 LUMİA925

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet benden sıkıldınız ama dışlamayın lan durumum kötü aldığım telefon iyi olması
    lazım 3 yıl kullanıcam durumum iyi olsa gidip alırım ama yok işte ben napıyım

neyse modeller değişti tanıdıklarımdan bir iki kişi 12 ay garantili çoook temiz galaxy S3 birid e aynı derece temiz lumia 925 satıyoru s3
    s3 700 luma 925 800 tl sizce hangisini almalıyım moto g vazgeçildi

• 925..
  • nedenleriyle yazarsanız sevinirim s3 özelliği daha çok değil mi ?
  • 925 daha uzun omurlu olur s3 1-1.5 yıl sonra iyice seni huzursuz eder bencede 925 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 920 al.925 kullananlardan bazıları 920nin daha sorunsuz olduğunu söylüyordu.925 de pişman etmez ama.S3 şu saatten sonra alınmaz.
  • S3 yoğun android kullanmayan birisine yeterlidir ancak touchwiz arayüzü çok ağırdır ve eski ileriye dönük olmayan güncelleme alamayabilecek bir cihazdır. Ancak dediğim gibi androidi yoğun kullanmazsanız her tür oyunu oynatır sosyal medya internete girersiniz. Aktif kullanacaksanız rootlayıp rom atıp samsung touchwiz den kurtulursanız cihaz akıcı olur. L925 ise güncel sağlam kasalı windows cihazı güncelleme alır androidi aktif kullananlar için arayüzü sıkıcı uygulamaları da kısıtlı ancak birçok oyun uygulama içeren sosyal medya internet mevcut ve kaliteli bir cihazdır.

• Galaxy s3 al 2 yil falan oluyor benim bu gune kadar hic bir sikinti cikmadi guncellemeleride rahatlikla kaldirdi. Hayirli olsun.

Not:Karsilastirgin diger modele kiyasla s3 tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Performans olarak 925 baya bir önde kamerasi kalıtesi ortada önceden de söyledim 925 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925 daha üstün bir telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Lumia 925 samsunga para kaptırma 1 sene sonra acayip kasıyor Samsungun sadece Note 3 alınır.Öte yandan Lumia 920 de alabilirsin arada sadece ekran farkı var.
  • yine mi sennn yahu yaz gelse de alsan telefonunu bir kurtulsak senden o zamana kadar çok fikirlerin değişecek anlaşıldı. o ikisi arasındanı geç tabiki lumia alınır yahu, sen başka mecralara kaymışsın hani moto g alacaktın
  • Lumia 925

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manchester United -- 11 Mayıs 2014; 15:24:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • L925 iyidir

• beyler ilimde çok temiz birs 4 buldum 23 ay garnti 800 tl alıyorum konu kilit !
  • Oh umarım nihayet yaniii hayırlı ossiiinn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.