Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3(beyaz)-arızalı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz arızalı şöyle ki; açılmamakta download mode'a düşüyor ancak yazılım yemiyor götürdüğüm bir teknik servis 200tl fiyat çekti, yaptırmıycam s4 aldığımdan dolayı tertemizdir kasası ekranı çizik dahi yoktur özenle kullandım ancak bir sabah kapandı ve bidaha açılmadı s3 galaxy ekranında kaldı sorunu bu.

Yaptırmak isteyen yada parça olarak kullanmak isteyen alabilir fiyat yazmıyorum aşırı yükseğe yada düşüğe vermemek için pm den teklif yollayabilirsiniz kafama yatana satıcam cihazı oturduğum yere gelip inceleyebilirsiniz yada sanalpazar veya önce havale sonra kargo şeklinde yollayabilirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• fiyat yazmam gerekliymiş sanırsam onun için ben bir fiyat yazayım aşağı yukarı anlaşırız düşündüğüm fiyat 350
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextare

fiyat yazmam gerekliymiş sanırsam onun için ben bir fiyat yazayım aşağı yukarı anlaşırız düşündüğüm fiyat 350

Garantisi filan var mı? Kayıtlı mı?Birde sorunu anlamadım daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IILithiumII

quote:

Orijinalden alıntı: dextare

fiyat yazmam gerekliymiş sanırsam onun için ben bir fiyat yazayım aşağı yukarı anlaşırız düşündüğüm fiyat 350

Garantisi filan var mı? Kayıtlı mı?Birde sorunu anlamadım daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisiniz?

hocam forumdan fatih arkadaşla anlaştık şu anda ilan revize yani sorunu ise galaxy s3 ekranında kalması açılışta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.