Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erditepe , erditepe , SerkanAykut85 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
28.121
Cevap
485
Favori
1.042.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu yapınca komple edge panelde sadece pusula gözüküyor. Pek mantıklı değil bana göre ama yine de teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Kamu ise kamuda geçersiz. Standart mağazada geçerli. Bu gün öğleden sonra bana da geldi.

• Luminouse L kullanıcısına yanıt
    Mobil veri hızını da test etme imkanınız varmı? max kaçı görüyor?

• saitates kullanıcısına yanıt

Valla duruyor benimde 👋 sağolasın o sorunu da çözdüm sayende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG DERİ KILIF ALMAYIN :)

daha uygun yurt dışı bulurum diye samsungdan aldığım deri kılıfı açmamıştım.. yurt dışı işi biraz ötelenince iade süresini kaçırmayayım diye bu gece kılıfı ilk kez açtım..

Kılıf siyah diye geliyor ama bildiğiniz lacivert... tuşları baya baya lacivert... kendi rengi iç süeti falan da koyu koyu lacivert ama kesinlikle siyah değil..

Deri değil zaten biliyoruz da hissiyatı hiç premium değil.. nerde benim 3 seridir kullandığım kapaklı kılıflar veya deri kılıf nerde bu kılıf... alakası yok..

Bırakın 3 bin 500 lirayı.. 500 liraya da verseler.. telefonun yanında hediye de etseler takıp da kullanmam.. çünkü kamera koruması sıfır... sıfıra sıfır ya kamera etrafındaki yüzük çerçeve... diğer tüm kılıflarda durum buysa bu sene samsung kılıfa tövbe.. şeffaf biliyor herkes ondan kamera koruma yüksekliği nasıl? Veya silikon alan varsa onda? Aynıysa kamerayı kormuyorsa seri kaçmak lazım samsungdan..

Bi de şeklinden mi şemalinden mi bilinmez tepsi içine telefon koymuşuz gibi.. ön taraftaki ekran yükseklikleri de baya fazla.. koruyuculuğu iyi denir belki ama kullanıma engel.. tipi kayık..

Bir dee gel gelelim defolarına... @Prfssr kardeşiminki yamuk çıkmıştı kutudan.. benimkinin de güç tuşu zangır zangır sallanıyor tok olması gerekirken...takılıyken de sallanıyor.. rahatsız edici.. ni de telefonu takarken de az zorlandım.. çıkarmaya çalışırken çıkaramadım.... deli etti...

Dedim bu iade.. gerisin geriye samsunga..

Sonra taktım etiget satıcısı abimin hediye dandik 100 liralık şeffaf kılıfını.. benim bu şeffaf kılıf 100 ise samsung deri kılıf -100'dür... ilk kez bir samsung orjinal kılıftan bu kadar tiksindim... heep beğenir ille de samsung derdim.. biz demiştik samsunga 3 bin lira verilir miciler diğer serilerde haksızdı.. ama bu sefer haklılar :) :)

Aman diyeyim uzak durun en azından bu deri(!) olanından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 20 Şubat 2025; 23:20:55 >

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Ayrı uygulama olması daha mı mantıklı? 3rd party bişey sonuçta. Bence edgede olması daha iyi. Zaten o ekranda birden çok şey var cetvel su terazisi vs.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Yeni kurulumu yaparken 😱😱😱😱 inşallah böyle devam eder, şaşırdım😳

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Yeni kurulumu yaparken 😱😱😱😱 inşallah böyle devam eder, şaşırdım😳
    Umarım çözülür sorununuz. Ben gayet iyi buluyorum pili zira

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Apple konularını lansman döneminde hiç incelemediniz sanıyorum. 😅

• Arkadaşlar, exchange mail de personel arkadaşların iPhone de resimleri gözüküyor, fakat bende sadece numara gözüküyor resim yok nasıl düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: akakiakakiyevic

Arkadaşlar, exchange mail de personel arkadaşların iPhone de resimleri gözüküyor, fakat bende sadece numara gözüküyor resim yok nasıl düzelir
    Outlook ile bir deneyin. Ben de gözüküyor outlook ta. Kendi mail uygulaması ile denemedim hiç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Gayet güzel.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Outlook ile olmuyor kapalı sistem exchange, ordaki kişilerin fotoğrafları iPhone kullananlarda gözüküyor bende gözükmüyor

• Ekran koruyucu olarak spigen mi yoksa buff mu tavsiye edersiniz

• akakiakakiyevic kullanıcısına yanıt
    Bunu dener misiniz hocam. Ben eskiden beri kullanıyorum.

play.google.com
    K-9 Mail - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci kez aranışımda lanet olsun diyerek renk değişikliğini kabul etmiştim. Dün kargo mesajı geldi. Bugün kargom ulaştı. Kutuyu açtım baktım, kenarlar da siyah.

Ulan ben mi yanlış görüyorum diye çevirip çevirip bakıyorum. E bunlar bana jetblack göndermiş. Nasıl sevindim anlatamam, niye oldu bilmiyorum ama bir şekilde istediğim renk geldi.

Üstelik değişebilir dememe rağmen. Sipariş 3 şubat idi.

Telefonu az önce denemek için açtım, her şey yolunda gibi. 5 yıl boyunca s10+ kullandıktan sonra özellikle kamera anlamında dünyam değişecek sanırım.

anker 45w adaptör almıştım ama yazılanlardan sonra biraz tereddüt ettim, kablosuz şarjdan çıkan adaptör de var elimde aslında.

hangisini kullanayım bilemedim. Şimdilik zaten kullanmayacağım, bir kaç gün eski telefonu temizleyip sonra geçeceğim.

bekleyen herkesin darısı başına diyeyim.

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Yav ben birden fazla panel kullanılabileceğini şimdi anladım 😂😂 siz birden çok şey var falan yazınca kurcalarken çıktı ortaya
    Süpermiş bu arada, teşekkürler.

• ceyran55 C kullanıcısına yanıt

İkisini de tavsiye etmeyiz.Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]  Samsung orijinal filmini bulmaya çalışın veya benks ar.

• siteamsorunsali kullanıcısına yanıt
    Orjinal filmi yakın zamanda bulamam muhtemelen. Benim için şuan yansımayan ekran özelliği çok önemli deği hocam.şuan için koruması yeterlil

• 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.