Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (979. sayfa)

-
-
S24 Ultra'dan beri bunu kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstediği kadar kaliteli olsun farketmez. Her cihaz kendi kablosu ve cihazıyla şarj edilmeli. Tamam adaptör koymuyorlar ama kabloyu da boş yere koymuyorlar. Değişik fantazilere girerseniz cihaz size fantazisini uygular kalırsınız ortada. Yazık günah asgari ücretin 3 katından fazla para veriyoruz bu cihazlara. Yakıtı aynı yerden alırım, aynı berbere giderim, telefonu aynı kabloyla şarj ederim 😁 bu üçü çok önemli 😁
Kullanmadım ama listemde olan bir şarj cihazının linkini bırakıyorum. İndirimde var görünüyor. Yorumlara bakıp değerlendirebilirsiniz.
amazon
UGREEN Nexode Air 65W 3-Port GaN Fast Charger EU Hızlı Şarj Adaptörühttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D6B217Y5?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_MM7K6F4V0KKAYDHQ6DWA&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_MM7K6F4V0KKAYDHQ6DWA&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_MM7K6F4V0KKAYDHQ6DWA&starsLeft=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 19 Şubat 2025; 23:19:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnce kılıflardan pek koruyuculuk aramamak lazım Uğur :)
Tutuş mükemmel, cihaz çok hafif duruyor. Bence çok yükseklerden cihaz yere düşüren biri değilsen kullan derim.
Ben olabildiğince ince kılıf tercih ediyorum. Bir de Benks'in ArmorAir Kevlar kılıfı var, o da ince işte dediğim gibi bende zariflik daha ön planda.
-
bende o kadar para verilip alınan telefona sadece samsungun kendi orijinal sarj aletlerini kullanma taraftarıyım. ama benim merak ettigim bende orijinal samsung 25w ve 45w şarj aletleri var içlerinden çıkan kabloları da var tabi. ben teli hangi adaptörle şarj etsem onun kendi kablosuyla şarj ediyorum. telin kendi kutusundan çıkan kabloyu ellemedim bile. bu sorun olmaz herhalde değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye için teşekkür ederim.Anker belkin ve bunada bakmıştım.Henüz karar vermedim ama anker olsun spigen olsun yorumlar baya iyi kafam karıştı.
-
Bu hangi marka kılıf?
umarım bidaha böyle yapmazlar
😄😄😄😄 böyle güzel bir açıklama olamazdı. önünüzde saygıyla eğiliyorum sayın erditepe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 19 Şubat 2025; 23:36:48 >
Benks hocam.
-
Estağfurullah hocam 😁
Cihaz tek kelime ile şahane. İyi günlerde kullanın, güzel gözüküyor renk.
hocam kılıfı ben de aldım işlemeleri baskılıdan hallice gibi demi ele çok gelmiyor
hayırlı olsun başka yerde daha uyguna bulma şansınız yoksa alın gitsin telefon çok güzel bu hafta beniki de geliyor benim anladığım
Eyvallah kral. Çok teşekkür ederim. 15 pm den sonra, çokkdetaylı geldi. Kayboldum içinde🫠
-
Size de hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah en yakın zamanda gelir.Dert bitmiyor şimdi de kılıf ekran koruyucu şarj adaptörü ne alsam derdi var bakındım biraz başım ağrıdı 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X