Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (965. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 89 Misafir (17 Mobil) - 83 Masaüstü23 Mobil1 Android
5 sn
20.026
Cevap
385
Favori
647.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen benimki de kargo bekleniyor olmuş 19 lubat tarihiyle. Neden öyle oldu bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • panaitouos P kullanıcısına yanıt
    100 olduğunda keser şarjı. 95'e düşünce yine başlar.

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt
    Beni dün arayıp 24 Mart a ertelendiğini söyleyip isterseniz mevcut renklerden gönderebiliriz diye tekrar aramışlardı kabul etmemiştim.

Bugün sizinki gibi Kargo Bekleniyor adımına geçmiş, tarih 3 Mart olarak güncellenmiş. Tedariğin zamanını kendilerini garantiye almak açısından uzun söylüyorlar diye tahmin ediyorum. Bu durumda haftaya kargolanmasını bekleyebiliriz.

Gece Siyahı alıp aranan çoğu kişi tercihini değiştiriyor gördüğüm kadarıyla, bu sayede de bekleyenlere öncelik düşüyor olarak yorumladım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben dün titanyum siyah ile değiştirdim. Ama sitede değiştirmemişler. Gece siyahı "Gönderilmeye hazır" durumuna geçmiş. Hemen aradım durumu anlatıp gece siyahından devam etmek istediğimi ilettim. Bakalım ne gelecek telefon merakla bekliyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadzzo -- 19 Şubat 2025; 10:32:4 >
  • @CanM @cagri93 @Shadzzo

Bana da o malum aramadan geldi, ben öfkemi kusunca bu sabah genel müdürlük yetkili temsilci aradı.

Akşam whatsapp hattı üzerinden, stok olmasa sipariş veremediniz ve siparişiniz oluşmuş sorun yok cevabı verdiler.

Eş zamanlı site üzerinden yazışmaya bağlandım. Sipariş hazırlandı ve kargoya verilecek dedi, stok için sorun var mı dediğinde siparişiniz hazır dedi.

Bu sabah genel müdürlük yetkili temsilci ile konuştuğumda, 28 Şubat civarı planlanıyordu ama 24 Mart olarak güncellenecek dedi. Emek harcıyorum, emek harcıyorsunuz, paralar kolay kazanılmıyor, rengi değiştirin beklemeyin dedi. Bende süreci anlatarak, bekleyeceğimi ilettim ve 11 Şubat itibari ile değişkenlik gösteren durumlardan dolayı oluşan zararım konusunda yasal haklarım var dedim.

Gece 03.01 ile sabah 09.00 civarı arasında, hem normal hem de kamu mağazasında stoklara girip tekrar kaldırıldı. (Bunu da ilettim)

Bana yasal süre olarak güncelliyorlar gibi geliyor, 11 Şubat ile sipariş ekran görüntüsü ve whatsapp yazışma kaydı mevcut.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler en yakın zamanda inceleyeceğim.

Mümkün hocam zaten IMEI numarası atanmamış siparişe. Telefonu gelen arkadaşların bu aşamada görünüyordu IMEI numarası.

• Shadzzo kullanıcısına yanıt

Araba alırken yakın zamana kadar renk seçimi yoktu. Bu rengi alacaksan bin git, şu rengi istiyorsan ay sonunu bekle gelecek diyorlardı. Süreç gayet, şeffaf ve netti.

Bende de atanmış bir imei yok, ya yasal süre güncelleniyor ya da iade olan cihazlar varsa hazırlayıp gönderirler.

benim de 'get it by 19/02/2025' olarak kargo bekleniyor'a dönmüş gece siyahı siparişim. Bir heyecanlanmadım değil :)

Dedikleriniz mantıklı ama sitede tarihi güncellemeleri yasal süreyi etkileyecek yönü yok diye düşünüyorum. Satın aldığınız tarihten itibaren yasal süre başlar ve 1 ay içinde kargolanması gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luckyluke34 kullanıcısına yanıt

İyide hocam 19'u bugün. Daha kargoya verilmediyse nasıl olacak o iş  

• Sabah online destek ile yine görüştüm. Bizim iptal talebi ne durumda? "İşleminiz devam ediyor."
    Peki nerde tıkanıyoruz? "En kısa sürede sonuçlanacaktır."

Günlük dozumuzu aldık bu gün de. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarisAga -- 19 Şubat 2025; 11:5:34 >

Öyle görünüyor hocam. Iade olan sorunlu cihazları yollamazlar umarım tozlu çizikli

• @luckyluke34 Heyecan, heves, keyif, zevk vs. sorunsuz ve hızlı olsa bende de olurdu. Şu an kafamda 1000 tane ihtimal dolanıyor.

@cagri93 Bunu bende biliyorum ve katılıyorum, Samsung Türkiye kendini kurtarmaya çalışırken son çırpınışlarını deniyor. Yasal süre 1 ay belirleyici olsa dahi, önemli olan buna gerek kalmadan son teslimat tarihinden itibaren geçerli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 19 Şubat 2025; 11:2:19 >
    kargoya bugün veriler belki... umut fakirin ekmeği :)

yalnız iade edilenleri göndermezler umarım.

• luckyluke34 kullanıcısına yanıt

Bu kadar beklemenin üzerine bir de değişim beklersek sorunlu cihazdan dolayı tam fiyasko olur

• FarisAga F kullanıcısına yanıt

Allah sabır versin. 

yazarken benim de o ihtimal geldi aklıma. öyle bir şey olursa direkt iade ederim, değişimle falan uğraşmam. aldığım aksesuarlar da elimde patlar ama neyse.

• Evren7 kullanıcısına yanıt
    Ben o telefonu aldım kabul ediyorum artık.
    Aksiyon olsun diye mh ile görüşüyorum. :))
    İptal ettirmesemde kargoya veremeyecekler zaten. (:

Beni bir arasalar renk değiştireceğim, sırf aramaları için bile bir dünya uğraştım ama arayan soran yok. Sıkıldım artık

• 
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.