Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Marowitski , secooo Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.462
Cevap
343
Favori
459.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kişisel zevkim açısından söylüyorum.. aldım diye değil.. 3 rengi canlıda gördüm.. mavi, gri ve bu siyah.. titanyum siyahı da tahmim edebiliyorum... bu 100 tam puansa benim için diğerleri 40-50 falandır anca... onları gördüğümde renge ve tasarıma ısınamamıştım.. bunu görünce direk aşık oldum.. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    S24 ultra ile de vedalaşacağız ufaktan.. artık daima ileri bakmak lazım.. iyi ki geçmişim diyorum şu ilk anlarda.. 75,7k ya zaten geçiyordum ama senin 71,5k lık katkın ile 4k cepte kaldı abi..

herkesin huzurunda kamu kampanyasından haberdar ettiğin için sana ve sky_walker kardeşime tekrar teşekkür ediyorum..

BjkAli abime de o gece doğumgünü kuponunu yekten paylaştığı için teşekkür ediyorum..

İyi ki hep birlikte varız ;)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Uğur hocam hiç bir sekilde yapamadım ne iyizico ne Samsung shoptan ziraat müşteri hizmetleri sürekli oyaladı daha yeni başka kart buldum tanıdıktan öyle aldım artık. Ve onunkide ziraat bankarti olmasına rağmen oldu. Allah ziraat bankası MH ye düşürmesin düşmanımı dahil.

Üstad ben media markt ta benim aldığım titanyum griye baktım iğrenç gözüküyordu. Oradaki spot ışıklardan,yansımadan falan. Tam pişman olmuştum ama telefon bir geldi ki meğerse renk çok güzelmiş:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O yüzden dedim ya.. artık bu tasarımla biz ultracılar da artık herkes gibiyiz... benzedik aynılaştık farkımız pek kalmadı...

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Abi zevk meselesi sen bakma bana :) :) bana bin de gün ışığı olsa normal zaman olsa o renkleri beğenemeyecektim.. bu benle alakalı.. tüm cihazlar sevenine göre çok güzeldir ;)

• Faturası e-mail gelen var mı? Kutuda sadece irsaliye vardı fatura yok. Site üzerinde de yok. Nereden ulaşabiliriz?

• metal bilek M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun :) neyse biri gitti kaldı bin.. daha samsungla uğraşcaz dhl ile debelenecez ve en son hepsijet meydan muharebesine çıkçaz :)

Aynen öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Güzel günlerde kullan hocam :) çok şükür forumda çok insana dokundu bu durum. Ben bu kadar yayılacağını düşünememiştim. Herkes için en iyisi oldu. Cihazın hakettiği para ödenmiş oldu. En çok da bu sevindirdi. Herkes kavuşur en kısa zamanda inşallah. Ben s26 serisine kaldım. Tek rakamlı seriler denk gelmiyor bana 😁

• PHI kullanıcısına yanıt
    Mail geldi.. spama falan düşmüştür.. aklınızda olsun her türlü samsung mailini vip kişilere ekleyin kampanya kodu, fatura, önemli bilgilendirme gibi epostaları kaçırmayın...

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt

yok hocam benimde 4 mart :(

Geçen sene 70 bin faturam vardı bu sene 71 bin.. diyorum ki artık bu sene ucuz almadım geçen sene çok fena kazıklanmışım...

Hangi mailden gönderiyorlar? Bana kesinlikle mail gelmedi. Spam kutum boş olur genelde temizlerim.

Bakayım hemen

Şuradan gelmiş...

Teslim aldım, teslimat bilgisi samsunga düştü.. üzerinde cihaz imesi de olan fatura buradan mailime geldi..

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 7 Şubat 2025; 23:30:52 >
    Bu sene ucuza almadın geçen sene de kazıklanmadın için rahat olsun 😁

Siteye kayıt olduğunuz maile geldi değil mi? Kamu mailine değil? Ben kamu mailini arkadaştan buldum çünkü.

Yok normal samsung account için ne mail verdiysem ona geldi.. kamu maili ile işimiz yok artık :)

S24 Ultra satın almak isteyen olursa yönlendirin hocam bu tarafa doğru :)

Tekrar kontrol ettim gelen kutusunu ve spamları. Yok mail gelmemiş bana fatura.

• 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.