Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1171. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
28.420
Cevap
488
Favori
1.055.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
44. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar S24 ultra ile s25 ultra arasında kaldım. S25 ultranın elde tutuşu nasıl rahat mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

Mesajı editliyorum, biraz daha kısa ve polemikten uzak duracak bir şekilde yazacağım;

Tavsiye konusunu birkaç sefer sordunuz ve iki platformu geçtim, direk sorduğunuz iki cihazı da kullanan bir çok kişi cevap verdi size. Halen daha sorgulama ihtiyacı hissediyorsanız lütfen bunu kişilere pm atarak yapın. Böyle yapmadığınız ve bu soruları sorduğunuz kişilerde seçici davranmadığınız için biz bu cihazları kullanmayan kişilerin kendilerine göre saptamalarını okumak zorunda kalıyoruz. Lütfen bu konuya dikkat edin. Bu arada sizin Samsung ile mutlu olmanıza ihtimal vermiyorum, siz kesinlikle iphone ile devam etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 22 Mart 2025; 18:36:10 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Amacım rahatsızlık vermek değildi. Öyle olduysa kusura bakmayın. Yalnızca kafamda oluşan soru işaretlerini gidermek istedim. Zaten reddit üzerinde falan da bayağı bakınıyorum, geziniyorum.
    Samsung s25 ultra çok iyi bir cihaz. 16pm de öyle. Ben uzun zamandır iphone kullandığım için acaba androide adapte olabilir miyim diye düşünüyorum. Yoksa samsung’a yada samsung s serisi cihazlara kesinlikle lafım yok. İphone da büyük ekran telefonlar yokken hep note serisi kullandım ben. Ama artık eskisi gibi haşır neşir olmak istemiyorum. O yüzden bana göre stabil olan iphone daha çok yakınım. Eskisi gibi fazla zaman olmuyor telefonlarla uğraşmak için. Eskiden ne romlar atardık cihazlara. :)
    Şu an kafamda 55’e 45 16 pm önde ama dediğim gibi henüz tam net değilim.
    Rahatsızlık verdiysem tekrar kusura bakmayın. Amacım bilgi alışverişi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aklınca bir değerlendirme yaptığını sanıyor ama tam bir zırva, hayır madem o kadar değersiz görüyorsun ya bu forumu niye takip ediyorsun?
    Geçen bir radyo programına biri katılıp iphone karşıtı söylemlerde bulundu sonra programcı o kişinin farklı bir markanın bölge müdürü olduğu bilgisini almış.
    Muhtemelen bu arkadaşın da öyle bir durumu olabilir.
    Mesela ben hiç ilgilenmediğim veya gömdüpüm bir telefonun formunu gidip niye takip edeyim, işsiz miyim o kadar..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 22 Mart 2025; 19:2:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Gerçek bir değerlendirme mi? Yoksa eğlencesine trollük mü?

• harbi24 H kullanıcısına yanıt

Bunun altında yatan temel şey genelde aşağılık kompleksi olur. Yoksa sağlıklı bir zihin gidipte ilgilenmediği, almadığı, almayı düşünmediği yada o paraya alınmasının saçmalık bulduğu bir cihazın konusuna gidip takip etmez. Aklı sıra işte bu para bende olsa çöpe atarım Samsung alacağıma ama siz gidip bu cihaza vermişsiniz, bu para verse 16pm almak lazım vs deyip, kendi dünyasında küçümsüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 22 Mart 2025; 19:18:12 >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/iphonedan-samsung-a-gecis-tecrubelerim--160894499

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 22 Mart 2025; 19:20:27 >

Taşlanabiliriz kısmından kastım bu idi.Yurtdışındayım eski yönetici değil de yeni yöneticilere sor ipden bakıp sana sağlamasını yapsınlar.Deneyimlemediğin dediğin cihazların hepsini denedim S25 ve 14PM var yarın iP16PM modeline geçip 14PM'i hanıma vereceğim.Senin alım gücünün üzerinde cihazlar olabilirler ancak benim alım gücümün yanında çerezlik cihazlar bu saydıklarımız.Ayrıca altı üstü cep telefonlarından bahsediyoruz herkesi kendin gibi mi zannediyorsun gelir konusunda? Özellikle de yurtdışında bu cihazlar 1000 euro civarında fiyata sahipler.Atla deve değil.Düne kadar birçok kişinin yurtdışından üç kuruşa aldığı ultra modellerini server kayıtlı kullandığını biliyoruz,arkadaşa da bu yönde "şahsi" görüşlerimden bahsettim.Evet Samsung daha hızlı değer kaybediyor daha hızlı unutuluyor bunu sadece ben değil birçok objektif kişi söylüyor zaten.

Saçma olan senin bu mesnetsiz ve taraflı yazılarındır.Her iki platformu da kullanıyorum tavsiye verecek kişilerden biriyim müsterih ol sayın eytli.

S25U konusuna giriyorsun ve burda insanların 70-90k arası para verdiği cihaza, o parayı Samsung'a vereceğime "çöpe atarım" diyorsun. Yani bu cihazı tercih eden insanları aptal yerine koyuyorsun. Bunu da "şahsi fikrim" adı altında yapıyorsun. Sen insanların tercihlerine saygı göstermeyen, saygısız birisin. Dolayısıyla bu seviyede de karşılık alıyorsun. Ben burda bahsi geçen iki cihazıda aktif kullanıyorum ve hiç kimsenin tercihlerine karışmıyorum. Dinleyip, anlamaya çalışıyorum ve bu doğrultuda tavsiye veriyorum. Sana da aynısını yapmanı öneririm.

Ya bu arkadaşa cevap vermek istedim beni engellemiş sanırım, yorum yapamadım. Ben bu kişiyi tanımıyorum, bir polemik yaşamadım ama geçen bu arkadaş gibi kötülediği telin konusunu merakla takip eden birisiyle küçük bir polemik yaşadık, ya bunlar belli maksatla burada olan birkaç kişi yada aynı kişi farklı profillerle takılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 22 Mart 2025; 19:58:1 >
  • S25u'da "iyi ki var" dediğiniz özellik ne arkadaşlar?

• caryting kullanıcısına yanıt
    S25U kullanıyorum ve memnunum hocam. Güzel telefon. Ekranı, yapay zekası çok iyi. Sadece seneye telefonu yükselteceğim için boş yere çizilmemesi için kılıf ve ekran korumayla kullanıyorum. Yükseltme düşüncem olmasa kesinlikle ekran korumasız kullanırdım.

Seni neden eski yönetici pozisyonuna aldıkları belli oluyor.Mesajımda dediğim şu;YANLIŞ ANLAŞILMASIN "ŞAHSİ" görüşüm 70-80-90k Türkiye koşullarında çöpe atarım yine de Samsung veya hiçbir android cihaza bu rakamları vermem.Ben kimseye siz şöylesiniz böylesiniz nasıl bu paraları verdiniz gibi bir saygısızlıkta bulunmadım,bulunmam.Herkes,kendi parasını istediği şekilde değerlendirmekte özgürdür,saygı duyarım.Ancak yukarıdaki görüş de benim görüşümdür saygı duyulmasını beklerdim ancak saygıdan bir haber insanların varlığını bile bile yazdım.Belki de hata bendedir.

Burada anlaşılması gereken senin bahsettiğin gibi aşağılık kompleksi gibi saçmalıklar değil.70-80-90k vermenin TR koşullarında ileriye dönük düşünülüyor ise yanlış bir tercih olacağını belirtiyorum.Server kayıtları açıkken 25-30k civarlarına ultra modelleri alıp kullanmak bence en f/p seçimlerden biridir.Z fold 6 mı alsam yanına diyorum sırf kullanım kolaylığından ötürü mesela.Bastıra bastıra Samsung kullandığımı belirtiyorum ayrıca markayı beğeniyorum da.Ancak hiçbir markanın fanatiği değilim.Olmam.

Başkası için tek bir 70k vardır iyi değerlendirmek ister,uzun ömürlü olsun değeri hemen erimesin,bir sene sonra yok paralar teklif edilmesin diye dedim ki bu rakamları vermişken iP16PM'e ver.S24u kullanıcıları bu ölü tekliflerden şikayetçi halbuki en güzel modeldir s24u halen bana göre.En azından değer kaybını minimalize etmiş olur belki.Ayrıca saydığım ve saymak istesek birçok sebep şayet kendisine önemli geliyorsa göz önünde bulundurur.Seçim ne bana ne sana,kendisine aittir.

Burda adama şahsi görüşüm olduğunu defaatle belirtirken,taşlanacağımı bile bile forum adabıyla yardımcı olmaya çalışırken sen aşağılık kompleksinden tut birçok saçma argümanla bana geliyorsun.Aklın sıra sen tavsiye verecek adam değilsin sende ip16pm ne de s25u alacak para yok fakir demeye getiriyorsun.Halbuki dediğim şeylere aksi bir argümanın var ise savunabilirsin ancak sen kompleks yapıp bana saldırıyorsun.Hoş bir yaklaşım değil.Çöpe atarım kısmı evet biraz sert bir tabir olmuş o konuda kimsenin kalbini kırmak istemem.Hepimiz burda yardımlaşmak,güzel vakitler geçirmek için bulunuyoruz.Saygı ve sevgi çerçevesinde herkes cihazını güle güle kullansın.

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Bakacağım hocam eyvallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende ekleme yapmak istiyorum.Öncelikle bir telefondan beklenti nedir ? Yada film ve story çeken içerik üreticisi felan mısın genelleme yapıyorum.Starbucks da masaya koymak mı önemli?Ben şahsen özgürlüğüme düşkün bir insanım ve kullandığım telefonun da özgürlüğümü kısıtlamasını istemem.Ben apple da kullandım bir çok android de kullandım.Evde şuan eski telefonlar ile beraber 6 tane telefon var inanmazsınız.Kimi çocuğu diğer oda da kamerasından takip etmek için kimi video izlemek için kiminden de kuşlara youtube dan ses açıp bırakmak için vs vs.Mesela 6-7 yıllık s10 plus cihazım var bataryası hala neredeyse günü çıkarıyor zorlayınca orjinal batarya değişmedi hiç.Güvenlik konusuna gelelim.Uzun yıllardır yüzlerce bilinmeyen kaynaktan apk vb yüklerim root olsun birsürü şey.Ben hayatım boyunca ne virüs ile karşılaştım ne birşeyim çalındı nede reklam vb gördüm.Ve ben hayatımda hiç anti virüs programı vb kullanmadım.Kullandığım telefonların çoğuna format dahi atmadım s10+ örnek 115gb dolu 7 yıl oluyor gram kasma vb yok.Premium kalite konusunda samsung bunu son yıllarda başarıyor üst seviye telefonlarında ve kaldı ki evde a55 5g var o bile gayet başarılı premium bana göre.Satarken apple daha iyi konusunda da sen apple ı 90-100k ya a alıyorsun eko sistem ine tonla para ödeyip mağazasından herşeyi birsürü para ödeyip almak zorundasın.Ben s25u yı kullanmak için aldım al satcı değilim altın almıyorum yatırım yapmıyorum isterse yansın sonuçta telefon bu.Yani aslında daha çok paralar ödeyip apple sahibi olup yüzlerce şeyden mahrum kalıp saatine kulaklığına yığınla para ödeyip satarken kar etsem ne etmesem ne.Ekosistem dahil samsung her anlamda bana göre daha iyi.Tamam hadi kamera samsungdan biraz iyi olsun face id olsun hayat kurtarıcı özellikler diyelim :) ustam ben maçlar olsun platformlar olsun apk ler olsun apk mağazası olsun istediğim şeye ister para veriyorum istemezsem vermiyorum bedava yükleyebiliyorum.Konuyu belki çok karıştırıp başka yerlere çektim ama yüzlerce örnek var.Ben 70 75k bu telefonu alıyorum hediyeleri ile bana göre apple dan her türlü avantajlı.Anında herşeye ulaşabiliyorum herşeyi kumanda edebiliyorum engel yok sınır yok.Mis gibi arayüz var yağ gibi akıyor.Klavyem bile 120hz de çalışıyor bilenler biliyor.Full Mobil veri 8-8 bucuk saat ekran süresi alıp üstüne %30-40 civarı duruma göre %20-25 şarjım kalıyor.Yani demişsin bu paraları çöp e atarım daha iyi felan diye.Bence yanlış.Sırf kamerası bazı seneryolarda biraz iyi diye bu kadar abartıp samsung a çöp demek saçmalıktır.7 yıl güncelleme garantisi olan cihaz bu.Kaldıki örnek verdiğim 7 yıl olacak s10+ telefon hala yağ gibi çalışıyor.Ben birçok telefon kullandım etrafımda da kullanan çok amacım fanboyluk yapmak değil tabi ama objektif olarak baktığımız zaman android de bana göre samsung çok iyi.Apple ile kıyaslama olacaksa da apple bana göre Cafe ve okul ortamı telefonu masaya koymak için vs vs.Ayrıca anlam veremediğim şeylerden biri de s25u konusunda genel olarak telefona sahip olmayan ve apple kullanıcısı insanlar daha çok takılıyorlar.Üstü kapalı yalandan samsung u bir şekilde gömme uğraşı var.Bence uzun kullanım vs yapmadan telefona sahip olmadan kimse sallamasın gerek yok.Özellikle son birkaç yıldır onlarca youtuber apple dan samsung a geçtim neden geçtim diye videolar atıyorlar onlarıda izleyebilirsiniz.

Nereye atarsa atsın para kendisinin de ego çok zararlı birşey hiçbir firma benim malım değil kaldıki kendi malım da olsa eksisini söyler eleştirirm
    S25 u iphonun 100 000 olduğu yerde çok uygun rakama aldığımız en az onun kadar hatta bazı konularda ondan iyi bir cihaz

Demagojiyi bırakalım. 70-90k Samsung'a vereceğime parayı çöpe atarım diye buraya yazdığında, kişisel görüşün şöyle böyle adına ne dersen de, bu cihaza bu parayı veren insanlara dolaylı yoldan hakaret ediyorsun. Söylediğin şey bu anlama geliyor. Ben sadece buna hitaben cevap yazdım. Yoksa geri kalan kısımlar işte 2.el değeri şöyle, uygulama kalitesi, işte uzun ömürlülük vs. bunlar kişisel görüşler, beni hiç ilgilendirmiyor ve senin kendi fikrin ve bu konuda defalarca benzer şeyler yazdım zaten.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Dostlar 1563 liraya geliyor ekran koruyucu başka alternatifimiz de yok sanırım ortak görüş samsungun daha iyi olduğu yönünde zaten tek sorun 6 nisan teslimat

• Bayçora B kullanıcısına yanıt
    Üstad ihtiyacınız varsa aliexpress'ten sipariş verebilirsiniz. Gümrüğe takılmadan geliyor. veya beklemek istemezseniz sarı sitede satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog3435 -- 22 Mart 2025; 20:45:50 >
  • Biyolog3435 B kullanıcısına yanıt
    Aliexpresten alıyorum bende

• 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.