Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tronurg , fener16 , fener16 , saitates , L_Lawliet , 44 plaka Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
20.522
Cevap
394
Favori
668.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam siz bunu daha önce yazdınız. Sanırım sizin cihazda yazılımsal bi' bug oluştu. Ya galeriyi silip yüklemek lazım ya da cihazınız komple sıfırlamak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Güzel günlerde kullanın, ağırlık olarak rahatsızlık verdi mi watch 7 sonrası? Bende Yd getirtme şansım var bu hafta 400$ gibi LTE model fiyatı. Alsam mı almasam mı arada kaldım ama ben bu 7 serisi saatleri çok beğendim. Özellikle WhatsApp sorunsuz çalışması beni çok iyi, Apple Watch dan daha kullanışlı oldu benim için.
    400 usd ye alma imkanı varsa net Watch Ultra alırım. Pili için bile değer. Bana da bir kordon aldırın hatta aldırırsanız :)) Saat bana rahatsızlık vermedi, zaten Apple Watch Ultra kullanıyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Kaça veriyosun eskiyi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Hocam dosyalarım ayalarıda bu şekilde

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam biliyorum siz apk paylaşmıştınız,ben onu yükleyecektim ama mevcut galeri uygulamasını silemiyorum ve devre dışı bırakamıyorum. Yok buna rağmen bir sorun olmaz diyorsanız kurayım? Ama dosyalarım ında çöp kutusu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 24 Şubat 2025; 14:56:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

Kaça veriyosun eskiyi :)
    Forumdan biri alırsa 4.500 e vereceğim.

Güzel fiyat ;) watch 7 konusunda alan olur hemen... buradan da bence saat ihtiyacı olan alsın.. 5.250 ve üzeri fiyatlar var ikinci elde...

Hayırlı olsun. Pil performansı nasıl acaba? Bende Watch 6 classic 46 mm vardı. Pil performansı olarak hiç memnun kalmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mori

Hayırlı olsun. Pil performansı nasıl acaba? Bende Watch 6 classic 46 mm vardı. Pil performansı olarak hiç memnun kalmadım.
    Çok daha iyi onlardan. Watch 5 pro seviyesinde bence. 1,5 günü rahat çıkarıyorum ben (tüm saatlerimi aod kapalı kullanıyorum, tüm bildirimler ve sağlık aktif)

Edit: watch 7 için yazdım. Ultra daha bugün geldi. Onun için daha sonra yazarım henüz bilmiyorum.

Edit2: lte değil sadece Bluetooth olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 24 Şubat 2025; 15:13:10 >
  • Pil performansı iyi değil arkadaşlar dışarıda erken saatlerde işe başlıyorsanız ve mobil veri kullanıyorsanız günü bitirmez

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bir bug sizi buldu hocam. Güncelleme geldi. Belki yapınca düzelir. Yoksa çare sıfırlama gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın :)

• Mori kullanıcısına yanıt
    Pil performansı watch 6 classic ile aynı, 1 ay watch ultra kullanıp sattım, şuan watch 6 classic kullanıyorum hiçbir farkı yok

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Watch 6 classicten ultraya geçen biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki ultranın pili çok daha iyi. Farkı yok denmesini kabul edemem kusura bakmayın 😁

Aynı kullanım tarzımla GWC 6'yı 36 saat civarı kullanırken
    Ultrayı 48-50 saat civarı kullanıyorum. Bu dolu dolu 2 gün demek. Kullanım tarzım derken aod konum dahil her şey açık.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kullanım tarzım ile de hiçbir farkı yok, aod kapalı wifi kapalı onun dışında herşey açık. Sende kusura bakma ama herşey aynı farkı yok

• erditepe kullanıcısına yanıt
    W6 Classic 47mm saat kullanan biri olarak pil konusunda pek memnun olduğumu söyleyemem AOD kapalı şekilde 2 gün ancak kullanıyorum, yoğun antrenman yaptığım günlerde 1.5 güne düşüyor. Aslında Watch Ultra'ya geçme niyetim vardı fakat Samsung döner çerçeveyi kaldırdığı için geçmedim.

Teşekkürler, Rusya'dan aldırtacağım, kordonlara bakayım abi orijinal oralarda ne fiyatta , link atayım. Uyarsa alırız sorun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Teşekkürler, Rusya'dan aldırtacağım, kordonlara bakayım abi orijinal oralarda ne fiyatta , link atayım. Uyarsa alırız sorun değil.
    Teşekkür ettim.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyim. Şuanda aodsuz ne kadar dayanacak diye test ediyorum. Son şarjdan sonra aod açmadım. Watch 6da bu değerleri almak imkansız. Aod kullanırken 2 gün 4 saat falan alıyorum. Aodsuz 3 günü rahat bulacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Hocam biliyorum siz apk paylaşmıştınız,ben onu yükleyecektim ama mevcut galeri uygulamasını silemiyorum ve devre dışı bırakamıyorum. Yok buna rağmen bir sorun olmaz diyorsanız kurayım? Ama dosyalarım ında çöp kutusu yok

Genel ayarlara gidip Reminder ayarlarına girip bakar mısınız çöp kutusu açma seçeneği orada olması gerekiyor.Dosyalarda en altta görünüyor yardımcı uygulamalar altında çöp kutusu.Buda benim galeriden Ss.ama galeri ayarlarında bende de görünmüyor o ayar sadece reminder ayarları içinde var çöp kutusu aktif etme ayarı.

• 
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.