Üretim yeri yazmıyor hocam. Model no var sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (134. sayfa)

-
-
Üretim yerinin neresi olduğu önemli bir konu mu??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Daha once vietnam yaziyordu son birkac yildir dublin yazıyor, wietnam yazan cihazlardan s3 ten s22 ye kadar hicbir sorun yaşamadım, takinti belkide bilmiyorum🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hepsiburada'dan s25 ön sipariş veren oldu mu veya hepsiburada'dan daha önce değişim kampanyası yapan oldu mu getmobil diye bi firmayla çalışıyolar galiba daha önce tecrübesi olan var mı bu konuda ?
Benimki malesef yola da çıkmadı hocam ama anladığım kadarıyla bu hafta ilk siparişlerin hepsini göndermeye çalışacaklar.
Mercan rengi alan olduysa telefonu eline ulaşan oldu mu? Gerçek tonlarını nasıl buldunuz? Ben canlı olarak inceleyemedim.
128 gb olan versiyonu ufs 4.0 mı ? bir bilgi bulamadım. Geçmiş seri de 128 gb olan ufs 3.1 idi. Şimdi durum nedir ?
xiaomi 15 düz yada s25 düz istiyorum ama xiaomi 14 düz bile şimdi 60 k civarı. s25 fiyatı çok daha iyi. Sanırım samsung alacağım ama 128 gb lık versiyon ufs 4.0 ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbskc -- 4 Şubat 2025; 13:57:32 > -
Hala ufs 3.1 hocam. Ufs 4.0 olarak en düşük hafıza 256gb. 128gb ufs 4.0 üretilmedi hiç
teşekkürler. Mecburi 256 gb bakılacak o zaman alınırsa. 128 versiyonu saçma olmuş ya :(
-
Aynen.
Bende acaba gece mavisi nasıldır çok mu güzeldir diye verdiğim gümüş siparişimi iptal ettim gece mavisi almak için, şimdi bakıyorum dediğin gibi mavi ile uzaktan yakından alakası yok.
Tekrar gümüş siparişi verecem.
Silbaştan yeni ve yeniden maceraya girecem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 4 Şubat 2025; 14:0:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben en son geçen sene Nisan ayında İphone 12 verip İphone 15 almıştım. O zaman easycep ile çalışıyordu. Ödemeyi easycep yapmıştı. Artık değişmiş olabilir. O zaman eksik öde kapında sat olayı yoktu.
Allah işini rast getirsin. 🧿🧿🙏🙏
Bana kalırsa amiral gemisi telefonda 128 olayı zaten saçma. 7 yıl güncellme alacak bi cihaza daha şimdiden 128 yetmezken 2 3 yılda asla yetmez. En az 256gb olmalı artık standartı
Hayırlı olsun hocam. Sen değişim yapmışmıydın hocam. Yaptın sa herhangi bir SMS falan geldi mi acaba
Lansman kodu olan varsa özelden gönderebilir mi çok teşekkürler
Teşekkürler.evet degisim yapmistim..teslim aldıktan hemen sonra fatura icin ve değişim icin 2 ayri eposta geldi. Değisim icin samsung easycepten mail geldi. Ama henüz bakamadim detaylara. Telefonu aktarıyorum :)
S24 Kılıf alsak olur yani değil mi hocam boşuna ekstra para vermeye gerek yok herhalde.
4 milim daha ince bu oysa. Aslında hafif bolluk olabilir diye düşünmüştüm ben.
-
1 Şubat s25 256 gb lacivert sparis guncellemesi;
Kargo bekleniyor oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X