İşin garip tarafı s25 de 5000 tl takas desteği diyordu. s24 128 gb telefonumu 32.505 tl ye sayiyordu. S25 ultraya geliyorum. 8000 tl takas desteği diyor. aynı cihazimi 30.950 ye sayıyor. 8000 tl takas desteği ile. dolandırıcı mısınız siz ya? |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (105. sayfa)

-
-
Oop 43e mi düştü ne güzel, kod varsa ben de sipariş vereyim, özelden gönderen olursa çok makbule geçer. Benim kodum vardı aslında kendi kendine nedense sildiler. Acil kod lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 1 Şubat 2025; 15:35:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
plus da kamu fiyatı değişti mi yani en uygun kaça alıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneryendi -- 1 Şubat 2025; 15:40:8 > -
eski kodu yazdım kabul etti.
lacivert de çok kötü ya. diğerleri zaten kötü ne yapsak?
-
değişmedi 53970 küsur
-
kamu fiyatı plus
tüm renkler özel renkler de dahil 53974 tl görünüyor bende.
-
Az önce telefonları inceledim. Plus alabilirmişim. Çok güzel telefon olmuş. Neyse s25 te kötü değil. Hatta plustan sonra onu kullanınca daha hızlı hissettiriyor ekrandan dolayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saglik.gov.tr uzantılı mail aderesi ile faydalandım.
Teşekkür ederim.
-
Dayanamadım lacivert renk aldım.
256 gb 43.774 tl
S24 / 128 gb cihazımı 32.505 den saydı gene.
lacivert ne ya :(
-
Bende lacivert sipariş vermiştim. Simdi magazada renkleri gördüm hiç beğenmedim laciverti. Hele önden bakınca çerçeve resmen emanet hissis veriyor. Rezillik..tek beğendiğim renk gümüş. Samsung tam bir gerizekalı bu renk konusunda
Çok ilginç
Bütün renkleri canlı gördünüz ve bunu söylüyorsunuz. Bende elimde incelemiş biri olarak çok şaşırdım 😵
en güzel renk gece mavisi tartısmasız.
lacivert sence güzel mi?
-
Evet özel renkler haricinde hepsi mevcuttu. Zevkler renkler tartışılmaz tabiki
Ben sadece standart renkleri inceledim mağazada ve lacivert içlerinde bariz en güzeliydi açık farkla. Gece mavisi mercan ve pembe hiç görmedim. Onlar hakkında fikrim yok o yüzden.
kodu kaybettim malesef, konuya yazan birinden copypaste yaptım kaydetmedim, şimdi de bulamıyorum o mesajı:)
-
Hay Allah razı olsun ilk defa Gümüş rengini beğenen biri çıktı be😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Renkler goreceli olmak kaydi ile butun renkleri canli gormus biri olarak en begenmedigim renk lacivert oldu. Gumus renk herkese hitap edebilir bir renk olmus. En pahali duran renk de gece mavisi. Tabii dedigim gibi renkler gorecelidir ama niyeyse lacivert hic icime sinmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X