Bildirim
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] (1008. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Zil sesini arttırmanın bir yolu var mı? Dışarıdayken sesini duymak çok zor. Bir de whatsapp ataması geldiğinde 1 kere çalıp sessize geçiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O whatsap araması sorunu bende de var.
Birde bakıyorum birileri aramış duymamışım.
Ama bazende hiç öyle bir sorun olmuyor normal çalıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Akıllı saat kullanıyor musunuz?
Bende de var o problem. Sanırım saatten kaynaklanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 22 Eylül 2026; 17:48:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı uman kişiye aptal denir. Dahiliğin bile mutlak bir sınırı varken aptallığın asla. En kötüsü de dünya onlarla doludur.
-
Yok.
Hayatımda hiç akıllı saat kullanmadım.
İlk kez geçen sene niyetlendim watch 7 tasarımı çok hoşuma gidiyordu.
Watch 8 çıksın alacam dedim ama hayal kırıklığına uğradım.
Samsung beyefendi Watch 8'de tasarımı bozmuş iğrenç bir tasarım yapmış üstüne para verse yinede almam.
O yüzden akıllı saat işini erteledim bakalım ilerde neler çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 22 Eylül 2026; 13:27:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu galiba whatsapp sürüm problemi çünkü geçen haftaya kadar iphone kullanıyordum apple watch ile. Aynı sorun onda da vardı. Belki sorununuza yardımcı olur.
https://sammyguru.com/samsung-galaxy-s26-one-ui-9-rollout-usa/
S26 da dağıtım ABD de başlamış 2 3 haftaya s25 e de gelir diye düşünüyorum
_____________________________ -
performans profili ayarı düşük seviyeli mi?
Hayır, hiçbir kısıtlama olmadan kullanıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hyundai Tucson 1.6 CRDi Style Plus DCT || Samsung Galaxy S25 256 GB Silver -
s25 de fotolar ilk çekimde güzelken sonradan kendi bozuyor. hangi ayarı yapmak lazım. bunu çözmek için
S23ten geçeceğim kartımın kesilmesini bekliyordum trendyol 43800,44500a cıkarmış. Beklemeye devam gerekirse kasım aralık ayına kadar inat ettim. Eğer gene aynı fiyata inmezse almayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kamera ayarları->photo enhancer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben 1 hafta önce aldım HB den 44.900 e . Bekledikçe zam yiyor.
1 yıl dolmak üzere, S25 şarjından hiç memnun değilim. Biraz kullanınca günü çıkarmıyor, günde 2 defa şarja takmak gerekiyor. Oyun yok, orta seviyede sosyal medya, web vs. kullanımında hayal kırıklığı.
6 yıllık oppo telefonla aynı performansta, en azından onun 45w hızlı şarjı vardı 50 dkda doluyordu. Bu dolmak da bilmiyor. Ayıp gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 24 Eylül 2026; 20:35:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar ön kamera kısmı açık olan kullandığınız güzel bir ekran koruyucu var mı acaba? Normalde asla sevmem ama kullandığım spigen koruyucu bile ön kamerayı etkiliyor. O yüzden ön kamera kısmı açık bir model bakıyorum. Önceden Amfilm alıyorduk amazonda ama sağolsunlar onu da bitirdiler
Ai truecaller gibi uygulamalar sebep olabilir dedi ve kaldırdım. Sonra denedim normal çaldı.
Bu cihaz çok tutuluyor galiba. Başka telefona geçtim, ilan açtım s25 için çok arayan var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç almayı uman kişiye aptal denir. Dahiliğin bile mutlak bir sınırı varken aptallığın asla. En kötüsü de dünya onlarla doludur.
-
Zamlardan dolayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fcd%2fa2%2ff9%2fcda2f995c3885234456b5260fa266f0e.jpeg&t=164106139&width=480&text=1)

kullanıcısına yanıt