Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S25 için Exynos 2500'ü ilk kez onayladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapma hocam Allah aşkına s23 kamerasından bahsediyoruz 10 kişiye sorsan kamerasından mutlu olan 1 kişi anca olur herhalde :) segmentindeki açık ara en berbat kamera oy verenlerin zevksizliğidir muhtemelen her yerinden yapaylık akan patlamış cırtlak renkler kimilerinin gözüne daha hoş gelmiş olabilir tamamen kalite özürlülüğü ile alakalı bir durum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 1 Ağustos 2024; 14:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt

Özel mesaj kısmına bakar mısın ? seninle konuşmam gereken bir konu var

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

samsung kamerası hocam her zaman aynı kaliteyi yakalayamazsın kamera için en son tercih edilecek marka

• Evet maalesef her seferinde farklı çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameranın yarattığı aman aman bir fark yok işte. Biri 50 MP görüntü üretiyor, diğeri 200 MP ama daha küçük pikselle. Sonra da çözünürlük düşürülüyor. Gerisi de görsel işleme. Bunu da Google gibi iyi yapanlar beğenilen sonuçlar üretiyorlar. Onu iyi yapsan normal S modelinde de ultranda da iyi görüntü elde edersin zaten. 200 deyip sadece özellik şişirmezsin...

• sis651 kullanıcısına yanıt

Özəllik sismesimi hastamisin sen. Olm orta seviye telefonla karsilastirdin sanırım

• Deminden beri yorumlarına bakıyorum da boş yapmaktan başka bir vasfın yok gibi. Sen galiba Epey sitesindeki Onur A. (Aytaç Yürek) adlı Apple trolüsün. Bu kadar Samsung hater olduğuna göre.

• Epey sitesinde ve başka platformlarda yorumlarda bulunmuyorum. Ama Samsung'u beğenmediğim doğrudur.

• Beğenmediğin değil direk haterısın

• Arkadaşlar burdakı hayloft ve gnsn isimli kişileri dikkate almayın Samsungun kalitesini kıskanan kişiler bunlar eğer olurda bunları dikkate alırsanız çok pişman olursunuz iPhone kullandığınıza s24 kameraları yazılımla düzeltildi 60 hz çöp ekranli iphoneye gözünüzü seveyim para vermeyin para kolay kazanılmıyor bu fanboylar appleden başka bir ürün görmez gözleri ağızlarının suyu akar

• L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Neden bakayım sen Mustafa Vural mısın? Yoksa L-DRAGO mu? Ya da Ahmet1020 mi? Veya JR StaR mı? Hangisi sensin? Hepsi mi? Kaç hesabın var? Sen kimsin? Amacın ne? Niye sürekli tartışmak istiyorsun? Bi sal artık. Rahat bırak. Yeter!

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Amiral gemisinin özelliksizi. Samsung ekranları daha kötü koyuyor, ekran yenileme hızı güç tasarrufunda Ultra kadar aşağı inmiyor, bazen depolama yongalaeı daha yavaş oluyor vs.

Amiral gemisi olduğunu biz de biliyoruz da, kırpılmış amiral. 😃

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Ben Mustafa Vuralım 1 tane hesabım var sadece profili ve nicki değiştirdim o kadar. Seninle tartışma gibi bir derdim yok sadece seninle bir konuda konuşmak istedim o kadar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.