Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 FE şarj olurken alev aldı, bu yıl üçüncü olay oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

"1000 dolar telefona veren adamın dandik 3. parti şarj cihazı alacağını sanmıyorum" demenize istinaden söylüyorum, etrafımda ne kadar ayfon kullanıcısı varsa hepsinde en dandik en ucuz şarj aletleri ve kablolar var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    bende s24ultra kullanıcısıyım bu telefona bu kadar para verdim ne vaad ediyorsa kullanma taraftarıyım gerçekten çok ağır kullandım cihazı şarjdayken ısınma problemi ile asla karşılaşmadım orijinal adaptör ve hızlı şarj ile kullanıyorum 100% eminim orninal samsung adaptorunde o cihaza bişi olmazdı adam 3. taraf adaptör de nasi garanti versin

• yorumlar o kadar boş ki 3. parti adaptörden xd daha ne markasını bile yazmamış çakma olup olmadigi bile belli değil deri kılıfla iyice ısınsın diye sarmış bide telefon 8 yaşındaki çocukta saçma sapan yerlerden app indirip cihazı boştayken ısınmasına yol açmış olabilir belki cihaz güneş goruyordu belki yastık altindaydi açıklanmayan çok şey var boş boş karalama kampanyaları bu adamlar kaç milyon satıyor hatali ürün elbette çıkar appleda yok sanki

aynı anadan doğan her çocuk bir olmadığı gibi her telefonda bir olmaz , sorun varsa orantısal değerlere bakılır , atıyorum 100.000'De 1 bi şey oluyorsa bu sorun değildir :) bu patlama olayı için bahsetmiyorum , her şey normal giderkenki olan bişiden bahsediyorum , lityum olan her pil patlama riski taşır , uçaklarda bundan dolayı 100 watt sınırı vardır , laptop üretenlerde cihazlarına 99.99 watt koyabilir en fazla :) bunun üstünde yasak hemşerim yasak , uçağa bindirmezler

• bazı arkadaşlar samsung avukatlığına başlamış,yok orjinal şarj alması lazımmışta ,yastık falan koymuş olabilirmişte bla bla şu marka yalamalığından kurtulamadınız ,sen dünya paraya telefon satıp kullanıcıya şarj edebileceği bir alet vermiyorsan sorumluluk markanındır hiç kimse boş yapmasın burda,adam orjinal diye sahte almış olabilir veya telefoncu bu şarj eder deyip dandik vermiş olabilir bu kullanıcının problemi değil o zaman apple taklit etmeyip şarj aletini çıkarmayacaktın samsung efendi.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Hadi çıkarmasına tamam diyelim ama 45w şarj aletini 3 bin TL'ye satarak fırsatçılık yapmamalı. Mesela başka markalarda 120W şarj aletleri bunun yarı fiyatına satılıyor neredeyse. 45w da asıl 45w olsa neyse ancak bir süre sonra 25w seviyesine iniyor. Çevre filan bahane bunu herkes biliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.