Bildirim
Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] (44. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar Migros Sanalmarketten S25 FE alanınız var mı?Ürün açıklamasında 2 yıl Samsung Türkiye garantili yazıyor ama dağıtıcı kısmında Öz İlke bilişim teknolojileri yazıyor.Sizce alınır mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Alınır hocam telefon gelince imei kontrol edin ve fatura varsa problem yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Hasırttı blackboard -
Sizde de aynı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Hasırttı blackboard -
Evet
Teşekkür ederim hocam sağ olun
Aynı kral hatta bende yeşil yanıyor yanık pixel gibi
Kral tiktok kullanma ciddi tüketim yapıyor ısınmadan da anlarsın virüs gibi uyg bende kullanıyorum 1 saat sonra cihaz ele alınmayacak sıcaklıklara ulaşıyor
Vallahi oyun oynamıyorum sosyal medyada geziyorum ama cihaz bazen aşırı ısınıyor Neden bu kadar ısınıyor anlamıyorum daha bir aylık cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağol kardeşim
Hava sıcak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ arslan -
Satıcının internet yorumları pek iyi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Zaten vazgeçtim hocam stok kalmamış Hepsiburadada 36.200'e düşmüş oradan alacağım
Renk ne alacaksın
Lacivert sipariş ettim hocam
Şimdiden hayırlı olsun
Temmuz güncellemesi gelmiş arkadaşlar
Sağolun
Eyww
Beyaz ayrı bir güzel bence ama zevk meselesi hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f43%2f2f%2f5f%2f432f5f35ab211b453585ab89c12f004c.jpeg&t=163786326&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt