Bildirim
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (895. sayfa)
3 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar biliyorum burası yeri değil ama burdaki çoğu kişi amazondan alışveriş yaptığı için sorayım dedim.
Şimdi ben amazondan aşağıdaki linkteki ve resimdeki (ikisi aynı) led saati satın alacağım.
Fiyat gördüğünüz gibi 964 tl yazıyor.
Ben bu sati alsam sadece 964 tl'mi ödeyecem?
Not: amazon premium üyeliğim yok.
Link:amazonEawfgtuw Led Dijital Duvar Saati, Büyük Ekran, Çok Fonksiyonlu 10 İnç LED Dijital Duvar Saati, Alarmlı, Sıcaklık ve Nem Göstergesi, PVC, Turuncu (Mavi)https://www.amazon.com.tr/Eawfgtuw-Dijital-Fonksiyonlu-S%C4%B1cakl%C4%B1k-G%C3%B6stergesi/dp/B0DJQSVL42/ref=mp_s_a_1_2?dib=eyJ2IjoiMSJ9.poGqwE8l9DGUIatxITW0rP-mNAs_l_EuPwpBXbKFoYHmoAmWV-y4gtBZ1ez108z3P5diNjABn0opQwqQD7_BII4Fe4DGYa3Y1CEhpS00NulDIeXOiN3JzO5T4u2QiJprZUTtAktaoFKa1BoNK_RsQKvZrOrUxRTjR6bt1liNIUhcVseOTckmTT6GczN-c4r3Kn6J72zwiWtzmilmRpfxjg.i3NjGk2tQhurmMx4t6gZA0ZoOlFZ7zX0PWl1IdVEZjc&dib_tag=se&keywords=led+yuvarlak+duvar+saati&qid=1732893507&sr=8-2
Resim:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam başka bir masraf ödeme görünmüyor. Tüm ödeme bu kadar.
Buna benzer ama daha uygun fiyata bir de bu var. İstersen onu da değerlendirebilirsin.
amazonUzaktan Kumandalı Büyük Dijital Duvar Çalar Saat, Büyük LED Ekranlı Duvar Saati, Sıcaklık/Alarm Saat/Saatli Dijital Duvar Saati Ev Spor Salonu Ofis Sınıfı için (mavi)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCYM5YSB?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_D5FW8CSZTS76986H7D1Q&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_D5FW8CSZTS76986H7D1Q&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_D5FW8CSZTS76986H7D1Q&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkür ederim sayın abim.
Patron yuvarlak istiyor🤷♂️🤣
Bugün bir saatçıya sordum elimde yok ama getirtebilirim dedi.
Kaç paraya getirirsin diye sordum 1500. 2000 arasıdır dedi.
Amazonda 975 liradır dedim
"O satış fiyatıdır, sen onu sepete at fiyat artar.
Satın al yine artar.
Vergisiymiş gümrükmüş kargoymuş eline ulaşana kadar 2000 belki 3000 lirayı bulur ve 3 aydan erkende gelmez" dedi🤷♂️
Bende hiç amazondan alışveriş yapmadığım için buraya sorayım dedim.
Demekki saatçi kendisinden alayım diye bana yalan söylemiş.
Neyse madem öyle alayım bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 29 Kasım 2024; 18:47:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Geçenlerde arkadaş a Amazon dan telefon kılıfı aldık kılıf yurt dışından geldi kargo geldiğinde extra ücret çıktı ödedik getiren kişiye sorduk neden extra ücret çıktı diye oda bilmiyordu..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lensiniz kirli ya da yağlı arkadaşlar. Bu yüzden oluyor. Lens temizleme bezi ve spreyi alıp temizleyin ara sıra .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 plus trend yol da 36499 oldu bu akşam kampanyaları takip edeceğim
Bu fiyattan alarak bende aranıza katıldım. Poco x3 pro dan geçeceğim inşallah. Umarım memnun kalırım.
Hocam nerden ne zaman hangi rengini aldın bende karar vermek üzereyim
Trendyol dan Teknosa satıcısından aldım. Mor rengini 36499 a. Her rengi aynı fiyat hala
Ben siyah ve gri arasında kaldım herhangi bir başka kampanya oluyor mu acaba trendyoldan alımda.
Bende siyah ile mor arasındayım. Farklılık yapayım dedim ,mor zaten cırtlak değil sonucta. Zaten her türlü kılıfla kullanacağız rengin pek önemi olmayacak.
Kaç gündür bakıyordum ilk defa bu fiyata düştü, fiyat yükselir diye kupon falan da beklemedim açıkçası.
Arkadaşlar s24+ için tam uyumlu şarj aleti ve kablosu almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?
Hızlı Şarj için Spigen 45w aldım ben, kablolu olan. Gayet iyi.
Bu arada arkadaşlar kablolu kulaklık için dönüştürücü aldım Syrox marka, sorunsuz ve sağlam duruyor ama sesi bir tık boğuyor. Samsung Akg aldım, ses kalitesi kullandığım JBL'den daha iyi. Memnunum, tavsiye ederim. Uğraşmayın dönüştürücüyle falan :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 29 Kasım 2024; 22:43:6 > -
Hocam dediğiniz ürün bu mu acaba?
https://app.hb.biz/en9iyUSrxAzI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 29 Kasım 2024; 22:35:6 >
Evet hocam bu ürün
-
S24 ve plus modelleri zam yeme başladı hb ciddi fiyat düzeltmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 29 Kasım 2024; 22:43:22 >
S24 Plus Trendyol Teknosa'da 36.500, gayet iyi. Daha düşmez herhalde s25 çıkana kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreakarcay -- 29 Kasım 2024; 23:1:4 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X