< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 9 Temmuz 2024; 15:11:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (641. sayfa)
-
-
Çok çok mantıklı çünkü Samsung teknolojik olarak şarj adaptörleri konusunda teknolojinin bayağı gerisinde kalmış durumda. Onca para verip amiral gemisi telefon alıp sonra da Samsung'un eski teknoloji orijinal şarj cihazı kullanmak ne kadar mantıklı sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teknoloji farkını nasıl anlıyorsun acaba ?
_____________________________ -
kardesim 22/06 tarihinde orjinal aldım samsung onlineden 2299tl olanı ayın 30 unda kullanmaya başladım toplasan 5 kere şarj etmişimdir 6 . ıyı etmedi kendi kendine bozuldu şimdi form doldurup servise kargo luyorum onay verirlerse para iadesi alıcam,evim 3 senelik tesisatım yeni daha öncede araştırmalarımda çabuk bozulduğunu okuyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum millet sakın anker den,spigen den şaşmayın 2300 tl lik alet değil samsung orjinal şarj aleti bunu elinize alıncada anlıyorsunuz.
Samsung'un sitesindeki 45w adaptör teknik özelliklerini inceleyin sonra da anker 313 teknik özelliklerini inceleyin. Sonra da Samsung'un yüzüne tükürmeyi unutmayın 🙂
Merhaba, s24 plus ne zaman indirime girer arkadaşlar 2-3 hafta içinde almak istiyorum kampanya bekliyor musunuz kısa vadede
Şarj aleti kaynaklı telefona bir şeyler olursa Samsung'a karşı bir şeyler yapamazsınız adamlar orijinal şarj aleti kullanmamışsın diyip geçer bence bu yeterli bir sebep Samsung kullanmak için :)
Hiçbir şey olmaz 🙂 dün başlamadık kullanmaya geçen seneden beri A54 ile kullandım 1 yıldan fazla ve pil sağlığı hala %99 a54 ün
Anker 313 mobil cihazınızı Olumsuz Durumlardan Korur
Yüksek ısının pek çok cihazda kısa devre gibi problemlere sebep olması, olumsuz durumlara yol açar. Anker 313 Samsung PPS Destekli 45W USB-C Şarj Cihazı - A2643 - Siyah, olası olan durumlara karşı güvenlik önlemlerine sahiptir. Hem sizin hem cihazlarınızın güvenliği için alınan önlemler, rahat ve güvenli bir ortamı inşa eder. MultiProtect ile sağlamış olduğu üstün güvenlik özellikleri, kısa devre koruması, yüksek voltaj koruması, sıcaklık kontrolü gibi önlemler dahil olmak üzere 10 güvenlik özelliğini bünyesinde barındırır. Pek çok kişinin korkusu olan usb-c şarj aletinin ısınmasının neden olduğu olumsuz durumlardan biri olan patlama olayına imkan tanımadan sizin için güvenli ortamı sağlar.
Ayrıca iç donanım olarak son teknoloji ile üretilmiş olup, GaN teknoloji ile güçlendirilerek yüksek enerji imkanı sunarken enerji kaybının yaşanmamasına neden olur. İç donanımının güvenliği ile dış tasarımındaki etkileyici özelliklerin bir araya gelmesi ile
siyah şarj aleti öne çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Arkadaşlar Resmi yazılım indirebileceğim güvenilir bir yer var mı bildiğiniz? Sammobile vardı şimdi baktığım da sanki s24 için ülke romlarını kaldırmış görünüyor sadece Avrupa yazan tek bir sürüm var.
Servis aaa anker ile şarj etmişsin tamamdır işini garanti ile çözüyorum demez. Servisler çamura yatmayı sever bu bu kadar basit.
Şarj aleti kullanımı keyfi ve bütçeye göre değişir. Samsung şarj aleti ne yazık ki gereksiz pahalı ancak yarın bir sorun olduğunda şüpheli şarj aleti olursa Samsung kendisine ait olmayan şarj aletini gördüğü zaman oradan uzayıp gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuunal -- 9 Temmuz 2024; 17:43:37 >_____________________________ -
Samsung hangi marka şarj aleti ile şarj ettiğimizi nereden anlayacak? Var mı bunun bir yolu bilgim yok benim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Talep edecektir.
Ben Note 9 kullanıyorken şar da ısınmadan ötürü şikayette bulundum servise benden şarj aleti ve kablo ile beraber telefonumu getirmemi istemişlerdi.
Herhangi bir talepte bulunamaz, cihaz kutusunun içine orijinal Samsung adaptörü koymadığı sürece kimin hangi marka adaptörle şarj ettiği onları hiç alakadar etmez.
IPhone kullandığım zamanlarda orijinal olmayan şarj aletlerini kabul etmiyordu şarj olmuyordu telefon. Olduğunda da bildirim olarak orijinal olmayan aksesuar olduğunu söylüyordu çok zor değildir muhtemelen.
Note 9 kutusundan adaptör çıkıyor muydu hatırlamıyorum. Kutusunun içinden adaptör çıkmayan cihazlar için hangi şarj adaptörü kullandığımız markayı hiç alakadar etmez. Gerekirse soket sorunu adaptör yüzünden olsun, yine de alakadar etmez. Orijinal ürün kullanmamı isteyen hangi marka olursa olsun kutusunun içine koyacak. Gerekirse fiyatını ekleyecek öyle koyacak.
Kutudan çıkıp çıkmaması önemli değil ki. Orijinal orijinaldir.
Evet vardır bir yöntemi mutlaka markalar kendi çıkarları için her türlü bilgiyi bilmek isterler.
Mesele orjinallikse benim kullandığım üründe orijinal. Mesele tüm ürünlerin aynı marka olmasıysa ABD'nin kendi markası Apple için tekel olmakla ilgili davasını araştırmanızı öneririm. Tüketici bilinçli olup haklarını bilirse ben o telefonu çakma çin malı ile şarj etsem bile hesap soramaz marka içine adaptör koymadıkça. Gerisi faso fiso.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki