Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (547. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22.652
Cevap
444
Favori
1.333.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hindistan'a gönderiyorlarmış bizden çıkan telefonları ve orada satılıyormuş bana telefonu getiren çocuğun söylediği bu şekilde idi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tolsthor kullanıcısına yanıt
    Samsung bunu bir kaç yıldır yapıyor. Bende s24 plus aldım hedefte s25 ultra var bakalım

• S24+ kodu olup da kullanmayacak varsa özelden paylaşabilir mi? Çok sevinirim.

yenilenmiş samsung onaylı olarak tekrar satılıyor hangi ülkelerde bilemiyorum

• Arkadaşlar 3 yıldır.S20 kullanıyorum telefonumdan son derece memnunum S24 e geçmeyi düşünüyorum sizce şu an takas destekli bir cihazmı almak mantıklı yoksa daha uygun fiyatlara trendyolda filan satılan cihaz alıp lendi telefonumu harici satmak mı mantıklı olur?
    Bir diğer sorumda yurtdışı cihaz alıp server kayıt yaptırsam sıkıntı yaşarmıyım ileride??
    Son soru s24 mü alsam s24 plus mı ona da karar veremedim doğrusu.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

exynoslarda kayıt olmuyor diye biliyorum (yanlış olabilir). diğer türlü hangisi uyguna geliyorsa onu tercih edin eğer kupon varsa uyguna gelebilir. s24 vs s24+ ise büyük ve qhd ekran, daha hızlı şarj ve büyük pil istiyorsanız, uwb önemliyse tercih edebilirsiniz. başka farkı yok.

• Kupon ne işe yarıyor ne kadar bir indirim sağlıyor?

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

İphone formuna girdiniz mi hic ulke de marka fanatikligi had safada misal son titanium kasada yaşananlar normal bir markada olsa yerden yere vurulurdu ama titanium normal yaaaa denilip geçildi, kasa acikliklari gibi kozmetik sorunlarindan bahsetmiyorum bile ne de olsa apple ya yapmis ya aypon super abi yorumlar bu sekilde

S23 ozelinde beni uzdugu tek nokta ters isikta iphone 13 pro ya gore cok kotu performans vermisti onun disinda gece cekimi dahil hep memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Işığın çok olduğunu düşündüğünüz yere dokunup oraya gelen ışık miktarını sağ sol yaparak istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz ama.

S24 kodu bulabilirseniz, telefonunuza biçilen fiyat hariç olmak üzere s24 26 bin liraya geliyor. Öğrenci indirimli s24 39 bin - Kod 8 bin + 5 bin takas desteği. Telefonunuza verilen miktarıda eklemedim. S24 plus almak daha mantıklı ama kod bulmak zor.

Kod ne kadarlık bir indirim yapıyor peki?

8000 tl

Yazmıştım hocam 8 bin. 31 mayıs son. Kampanya güzel. Kaçırmayın derim.

• Bugün vatanda telefonuma ek takas desteğiyle toplam 12 bin liraya saydılar s24 için geriye kalan ödeme 28 bin liraydı

S20 128 gb 6 bin TL veriyormuş Samsung. 8+5+6 toplamda kazancınız. 39-19 = 20 bin ödersiniz.

256 gb için bu arada. 128 için 3 bin daha düşük fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 29 Mayıs 2024; 19:57:39 >
    Çok iyiymiş ama kupon bulmam lazım diyorsunuz nasıl bulcam bu kuponu :))

Öğrenci indirimi ile şu an 128 gb versiyonu 36129 lira.

5000 lira Samsung Shop ek takas desteği var + 8000 lira maillere gönderilen kupon kodu indirim sağlıyor + takasta vereceğiniz telefonun tutarı kadar indirim oluyor.

36129-5000-8000 : 23129 - takasta vereceğiniz telefona biçilen değer : İşlemlerin sonunda totalde ödeyeceğiniz tutar.

• Evrekas kullanıcısına yanıt
    Öğrenci belgesimi istiyor peki bunun için? Samsung shop internet adresinden alabiliyormuyuz peki nasıl yapıyoruz satın alma işlemini?

Buradan rica ederseniz, iyi niyetli arkadaşlarımız çok yardımcı oluyorlar. Arkadaşlarım ve ben 3 telefon aldık sayelerinde :)

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

ikinci el piyasası insana göre değişiyor. 4 yıllık telefona 24 bin tl veriliyor ama s23e 26-27 bin tl vermek istemiyorlar. bunda markanın yaptığı "hatalar" da var. iphone neredeyse hiçbir zaman indirim almıyor aksine artıyor ama samsung 42 bin tl olan telefonu geçen ay 34-35 bin tl civarına sattı ve şimdi de 39 bin tlye satıyor. ben şuana kadar hiç telefon satmadım o nedenle ben çok takmıyorum bu ikinci el fiyatlarını.

• 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.