Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enver49 , fazlberg , recepix , ALTE , cem_23 Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (5 Mobil) - 23 Masaüstü5 Mobil
5 sn
11.166
Cevap
321
Favori
561.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sorun adamın kendinde haberi yok 🤦🏻‍♂️ hala b*k atıyor. Hepsini geçtim bu kadar sorun yaşadığı halde hala gidip alıyor. Tester falan sanıyor kendini herhalde.
    Samsung'u b*klamak için masrafa gerek yok. Bol keseden sallayıp, yabancı kaynaklardan yine kendi gibi olanların yazdığı postları paylaşınca azınlığın sorununu genel yapıyor. Neden çoğunluğun yaşamadığı şeylerden yola çıkıp evet bu sefer DAHA SORUNSUZ diyemiyoruz.? Tamamen sorunsuz demiyorum çünkü hiç biri değil. Önemli olan yaşanılan sorunun ne kadar tolore edilebildiği. 3 operatör var, tek operatör üzerinden sallıyor. Git diğerleri ile dene birde. Aynı şeyler oluyor mu bak. Biz neden yaşamıyoruz? Bu cihazı amacı olan en temel özelliği iletişim yönünden problem yaratsa bu denli sessiz kalırmı millet?

    Gerçekten hayret vallahi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Phoenix_Yi P kullanıcısına yanıt
    Benim yaşadığım sorun çekmeme sorunu değil. Asansörden çıkıyorum bi bakıyorum hat yok. Sorun geç bağlanması zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Vallahi insanı çıldırtıyor böyle tipler. Sonra zeytinyağı gibi üste çıkıp bir de bize marka tapıcıları imasında da bulunuyor ya insan diyecek söz bulamıyor. Bir de laf arasında burada böyle şeyler konuşamazssın konuşanı sevmezler diye de bizlere gönderme de yapıyor ya. Tam vaka yani .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 2 Mayıs 2024; 19:51:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Cihazı ilk alanlardanım S24'ten önce A54 kullanıyordum aynı muhabbet onda da vardı ödemem vardı sattım kime ne ? Kamerası güzel olmuş performansı bu sefer olmuş ısınmıyor diyende benim nereyi cımbızlayacağınızı iyi biliyorsunuz bu forumda yıllarca exynosla alakalı şebeke şikayetleri paylaşıldı tonla konu açıldı açılmaya da devam ediyor sizin zorunuza gidiyor sanırım birileri sorunlarını dile getirince savunma hazır ben kullanıyorum yaşamadım adamında çok işine yaradı sorun çözüldü.


    Senden iyi bildiğim kesin yıllardır exynoslu cihazları araştırıyor ve kullanıyorum güncel modellerden olan A55'ide aldım bunuda test edeceğim cihaz hiçte düşük kalite bir cihaz değil sizin nitelendirdiğiniz tarzda bunda da aynı sorunu yaşayayım yine yazarım seneye 2500'lü S25'ide ilk çıktığı zaman alacağım onu da araştıracağım sizin gibi tek bir konuya bağımlı kalmıyorum ben.


    Bakalım müşteri hizmetlerinin verdiği klişe hazır cevaplar gibi sorun yaşayanlara nereye kadar ben sorun yaşamadım diyerek kopyala yapıştır cevaplar vereceksiniz....





  • ssavtak kullanıcısına yanıt

    Ben malımı biliyorum hocam Neyse hayırlısı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deae kullanıcısına yanıt
    Benim de geldi hocam, düz s24 Yeşil rengi. Rengini ve kasasını baya beğendim ben. Kamerada da biraz iyileştirme var gibi geldi ama çok anlamadığım için o işlerden emin değilim :))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt

    Gerçekten amatör çalışıyorlar Neyse yapacak bir şey yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Sen bulabilirsen eğer şikayetçi topla getir buraya ben cevap veririm merak etme sen. Senden başka yok zaten bu konuda şikayetçi. Meşhur yabancı kaynaklarına başvur adam bulamazsan İngilizce de yazarız gerekirse😆😆



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 2 Mayıs 2024; 17:22:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar s24 serisinin ekranı s23 serisinin ekranına göre çizilmeye karşı nasıl? S23 serisinin ekranlarında 3 günlük cihazda bile kılcal çizik şikayetleri oluyordu. Bu konuda bir gelişme var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse kendi kendime şüphelenmeye başladım.
    Yoksa telefonum sorunlu'da benim haberim mi yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S24+ çok şükür sorunsuz gibi gözüküyor şuan. Bir hayli ısınma var ama kurulum günü olduğu için normal karşılıyorum snapdragon da bu kadar ısınmıştı.

    Benim sıkıntım ön kamera ile maalasef. Shutter lag yok ama onizlemesi lagli çalışıyor kamera apinin. Instagram kamerası ya da test kamerasında herhangi bir sıkıntı yok lakin kendi kamera apini ön kameradan açınca 10-15 fpslik bir önizleme görüntüsü veriyor. Çekim hizinda vs. sıkıntı yok. Cache vs. sildim düzelmedi, umarım kendiliğinden düzenlenir.

    Ayrıca çoğu zaman hattım çoğu yerde çekmez, herhangi bir şebeke problemi yaşamadım şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theturkfather T kullanıcısına yanıt
    Hocam s24 serilerinde bahsettiğin sinyal kaybı kronik bir sorun. Ben de s23 plus kullanıyorum bu kampanya süresinde s24 plus kodu gelmişti, 4.500 TL'ye yukseltecektim ama redditte baya bi araştırdım, bu sebepten dolayı ve bataryasının s23 plustan daha çabuk bittiği şikayetlerinden dolayı yükseltmekten vazgeçtim. Sinyal kaybı yaşayan kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam a54 forumundan bloklamıştım ben bu üyeyi sizde öyle yapın tavsiye ederim 👍👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Peki burdaki yüzlerce s24 kullanıcısında yokmu? Yada tr de 5g yi kapatıyoruz. Sadece 4g / 3g kullanıyoruz diye görülmüyormu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Dae sen utanmadan konuşuyormusun hala A54 forumunda demediğini bırakmadın çok iddialı konuşuyordun exynoslu cihaz almam bilmem ne diye gidip s21 fe sd versiyonunu aldın yetmedi onun konusunda da tonla laf ettin A54'e ne oldu ekran süren mi az çıkıyor sürekli şarj mı ediyorsun seni bloklayanları ne yapacağız yemediğin laf kalmadı senin ne olduğunu herkes biliyor önce A55 konusuna yoklama çektin baktın umduğun şey çıkmadı şimdide buraya dadandın yakında yine şikayetlere başlarsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Mayıs 2024; 18:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.