|
Aradaki 7000 TL farkı S24+ özellik olarak karşılamıyor. O yüzden S25FE tercih ederim. |
|

|
Aradaki 7000 TL farkı S24+ özellik olarak karşılamıyor. O yüzden S25FE tercih ederim. |
|
|
İkisini de kullandım. S24+ aradaki fiyat farkına bana göre kesinlikle değer. 1 - En önemlisi LTPO ve yüksek çözünürlüklü ekran. Ben FHD+ ve QHD+ farkını ayırt edebiliyorum. 2 - Daha parlak ekran. Bu da bariz bir fark. İkisini de yan yana koyup ekran parlaklıklarına bir bakın. 3 - Daha iyi haptic motor 4 - Daha iyi ekran-çerçeve oranı 5 - En önemlisi de 12GB Ram. Bu sayede en az 5 yıl her güncellemede problemsiz, performanslı çalışmayı sürdürecek. Daha başka ayrıntılardan da bahsedilir de, bence bunlar yeter. Kamera vs detaylara girmiyorum. Ama her özellik için, birisi FlagShip, diğeri Fan Edition. Mesela s24 Plus'da Display Out var, FE'de yok.. S25FE birkaç detayda 1 yıl yeni cihaz olduğu için avantajlı ama kaydadeğer avantajlar değil (1 yıl güncelleme, BT5.4 gibi) Genel olarak, aradaki fark 7bin eder mi derseniz, paranız varsa eder, yoksa kasmaya ya da borç-harç geçmeye, değmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 26 Aralık 2025; 21:24:39 > |
|
|
Fark şuan 7500 TL ... Ekran FHD - QHD farkını hissedecek dünyada çok az insan vardır biri bu forumda.. Çoğu kişi batarya şarjını korumak için QHD yerine FHD kullanıyor. Ekran parlaklık oranı çok güneşli bir havada ekran için lazım 1900 nit'de çoğu yerde seni kurtarır 7500 TL fark etmez. En önemli fark 8GB-12Gb farkı ama 7500 TL farka değer mi? 8 Gb'lık S25FE'ye 7 yıl güncelleme veriyorsa Samsung bunun problemsiz olacağını da hesaplamışlardır.. + S25Fe S24+'dan neredeyse 2 yıl farkı var. ( 2024 Ocak - 2024 Eylül ) ( Android 14 - One UI 6.1 ---- Android 16 One UI 8 ) bu da 2 fazla güncelleme alacak demek. İşlemci aynı Batarya aynı Batarya 45 Watt aynı Boyut -Ekran oranı aynı gibi Kamera aynı gibi Ekran çok yakın 7500 TL farka değecek ekstrası yok bana göre S24+'ın... S25FE ara ara 30 bin'e de düşüyor bunu da göz ardı etmeyin... Not: S24+ ve S24 Ultra kullanıcısıyım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 26 Aralık 2025; 22:55:9 > |
|
|
Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 | PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR RΛZΞR: Blackwidow ELITE | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended Chroma |
Bende yeni göründü İlk başlarda güncelleme yapmıyordum pil performansımdan memnunumdum dedim bu telefonu seçme sebeplerden biri de güncelleme farkı aklıma geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 29 Aralık 2025; 23:45:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Bunlar ufak güncelleme pile bir etkisi olmaz zaten. |
|
Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 | PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR RΛZΞR: Blackwidow ELITE | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended Chroma |
|
hocam merhaba, pili servisten yenilediyseniz eğer, pil değişimi yapsalar da telefonu sıfırlıyorlar mı? Veya siz sıfırlayarak mı verdiniz? Bu durumu bilen başka arkadaş varsa o da cevaplayabilir telefonu baştan kurmak istemiyorum da pil değiştirtesim var |
|
|
Flip 7 'ye geçtim bende , s24+ anneme verdim , flip 7 şuan şarj konusunda ve ana kamera konusunda 1 tık daha tatmin ediyor. Ekran konusunda s24 çok çok daha iyi , flip iç ekranına göre. Zoom kamerası iyi bir şey. Alışınca bırakmak hoş olmadı , bakalım gerisi aynı zaten. |
|
Öncelikle geçmiş yanit icin kusura bakmayın. Ben soyle izah edeyim aktif olarak s23 ve s24 fe sayfalarında bulunmaktayım. Istanbul Ümraniye samsung servisi( direk samsung) pil performansi ve bataryanın eskisi gibi gitmediğini belirtmiştim. Hemen pil değişimi yapabileceklerini söylediler. Ben zaten yedekleri almistim. Serviste zaten duvarlara bile asmışlar "BAKIM MODU"NA geçirip pil ve soket değişimini ucretsiz sekilde yaptılar. Ama ben bakim moduna versemde ısrarla verilerimin kaybolmasını istemediğimi söyledim. Cunku telefonum daki yazilim guncel ve yazılımsal hata yoktu. S23 sayfasında 10 dan fazla kişi pil değişimi yaptı. S24 serisi daha sonradan çıktığı için mesela ben s23 te pil sağlığını goremiyorum ama s24 fe de goruyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 29 Aralık 2025; 23:53:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |