Bildirim
SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1008. sayfa)
3 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
48 oy
Öne Çıkar
![](/static/forum/img/popularite.png)
65. Sırada
bugün en iyi #16
Giriş
-
Hepsiburada üzerinden almistim 1047 tl ye. Dediginiz gibi çok çeşit yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi süre sonra tekrar deneyin hocam. Arada bu şekilde olabiliyor.
-
Bende One uı 7 beta bulunuyor. sorun bu olabilir mi acaba?
Mantıken olmaması lazım. Sonuçta bu resmi beta sürüm değil mi? Diğer beta sürüm kullanan arkadaşlar bu duruma daha net açıklama getirebilir.
Beta da olup güncelleme sorunu yaşayan varmı?
Beta sürümde güvenlik güncelleme ile ilgili bir sorun olduğunu bir yerde okumuştum. Bende Beta kullanıyorum ve 1 Ekim 2024 olarak görünüyor.
Beta OneUI 7 de Google Play sistem güncellemeleri yapılamıyor bendeki de Ekim 2024 te ve güncelleme yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 5 Şubat 2025; 22:53:37 >
banada guncelleme geldi ama indirip yukle demedim.
ayrica dun aksam cafe de wearable uygulamasi uzerinden buds3 ile youtube de zaman gecirdikten sonra eve gectim.tekrar uygulamayi acmak istedigimde guncelle uyarisi geldi. dedigini yapgim ve su an wearable acilmiyor.keske guncellemeseydim, kulaklik calismiyor iyimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 6 Şubat 2025; 6:32:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
wearable icin 25mb lik yeni guncelleme geldi. uygulama acildi saat ve kulakliga baglaniyor. saat gorunumunu degistirebiliyorum, fakat kulaklik ayarlarina mudahale etmek istedigimde uygulama cokuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 6 Şubat 2025; 10:21:44 >
ana ekrana eklediğiniz buds 3 widgetini kaldırın, düzelir
-
-
dediginiz gibi yaptim su an sorunsuz cakisiyor yanliz ana ekran widget i nasil geri getirebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 6 Şubat 2025; 16:16:24 >
sorunun düzelmesini bekleyeceğiz ilerleyen güncellemelerde yapacak bir şey yok :)
-
One ui 7de
Navigasyon çubuğu ayarları kısmında kaydırmayı kullandığımzda köşelerde kaydır yardımı vardı. O gitmiş sanırım. Kısayoldan asistan açıyordum o kötü olmus.
Samsung klavyenin toolbarına hala sesle yaz komutu geri gelmemiş. Klavyenin altındaki yerde açınca çok yer kaplıyor.
Bunun google klavye dışında bir çözümü yok di mi arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DH de haberi yapılan Black Magic adında profesyonel video çekim uygulaması çıkmış sanırım. S25 için yayınlandı yazmışlar ama Play Store dan telefona indirdim çalışıyor.
Uygulama İngilizce. Kamerayı ve video çekmeyi sevenler, bu işten anlayanlar var ise indirip bir deneyin. Çok ama çok fazla ince detay ve ayar bulunuyor.
İlk açılışta minicik bir çekim kısmı görünüyor, video çekimi 60 Fps yaparsanız ekran genişliyor. Bende öyle oldu.
play.google.com
Blackmagic Camera - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackmagicdesign.android.blackmagiccam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6 subatta guncelleme paketi geldi daha indirip kurmadim.deneyip memnun kalmayan varmi. memnuniyete gore indirmeyip guncel paketi bekliyecem
Bize gelen bir şey yok. Ne güncellemesi geldi şubat güvenlik mi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X