|
Tek yıldızlı yorum bıraktım. Arkadaş çatacak birini arıyormuş benim anladığım, onu buldu, beni engelledi öyle rahat etti. |
|

3 Mobil
|
Tek yıldızlı yorum bıraktım. Arkadaş çatacak birini arıyormuş benim anladığım, onu buldu, beni engelledi öyle rahat etti. |
|
Benim icin en kullanisli ozellgi, saat kolumdayken parilaya gerek kalmadan ekranin acilmasi. 3 gun pil suresi sunuyor samsung icin iyi ama huawei'ye gore cok kisa bir sure. Huaweiye gore evet cok daha fazlasini verse de gunluk kullanimda ben saat olark kullandigim icin pil suresi benim icin daha onemli gale geliyor. Saygilarimla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Giris seviyesine zam gelecek gibi gozukse de yukariya yaslanan fiyatlar nedeni ile ust serilerle ara kapanmamasi icin A serisi de S serisi de zam gorecektir. Maalesef telefon fiyatlarinin neredeyse 65" ekran tv fiyatlarinda oldugu ulkemizde yeniden guncellenecek fiyatlar ile alim daha da zorlasacak. Saygilarimla. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uygulamadan. Eski xiaomi mde öyleydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Buna artı 1 veriyorum. ANCAK; 3 günden biraz daha uzun gidebilmesi için pil tasarrufu modunu açtığımda telefonun işlemcisi bunu kaldırmıyor ve saçma sapan takılmalar ve laglar yaşatıyor. Bu durumdan hiç memnun değilim. En eski Samsung telefonda bile pil tasarrufu açıp işlemci hızı kısıtlandığında normal kullanıma asla etkisi olmazken bu saat içerisindeki geçen senenin artığı Exynos W920 işlemcisi kendi pil tasarruf modunu kaldırmaktan aciz. Ağustos ayında 6. seri piyasaya sürüldüğünde sırf işlemcisinden dolayı benimkini iyi fiyata alırlarsa değiştirmeyi düşünüyorum. Yalnız Watch 5 Pro'nun hem klas hem de ekran üzeri kendiliğinden çıkıntılı tasarımıyla kılıfsız jelatinsiz sapasağlam kullanmamı sağlayan tasarımının üzerine katar Samsung umarım. Batarya büyüklüğü de geriye doğru gitmez inşallah. Beni bu saate Eylül ayında 6650 TL'ye kıyıp almaya iten 1. şey tasarımı 2.'si de büyütülmüş bataryasıydı. Dönen çark geri gelecek diye dedikodular vardı, hayırlısı artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 26 Mart 2023; 21:35:18 > |
|
Henüz aktifleştirmedi ısı sensörünü Samsung. Çeşitli ülkelerin sağlık bakanlıklarından onay almaları gerekiyormuş falan fistan. Artık 6. seri çıkınca aktifleştirecekler herhalde :D Şimdi işkillenip arattım da, Türkiye'nin dahil olmadığı şu ülkelere 2023 ikinci çeyreğinde yani 4.-7. aylar arasında gelecekmiş:
Here's How The Galaxy Watch 5's Temperature Sensor Will Work https://screenrant.com/galaxy-watch-5-temperature-sensor-featureGalaxy Watch 5 now uses its temperature sensor for cycle tracking https://9to5google.com/2023/02/13/galaxy-watch-5-temperature-sensor-cycle/< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 26 Mart 2023; 22:16:52 > |
|
Aynı tansiyon EKG olayı gibi bu Samsung iyice saçmalıyor bence bixby yi yıllardır tr dil olarak getirmediler şimdide vaad ettikleri özellikleri sürekli devletleri bahane ederek aktif etmiyorlar ısı sensörünün devlet izniyle ne alakası olabilir anlamış degilim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Isı sensörünü açmak için izin alması derken bu sensör öncelikli olarak kadınların adet takibinde kullanılacak, diğer uyku vs. gibi takiplerde kullanılması da sağlık otoritesinden izne tabii diye okumuştum. Saati takan kullanıcıları ısı verilerine göre yönlendireceği için yani. |
|
Senelerdir Samsung akıllı saat almak için bataryasının iyileşmesini bekliyordum pusuya yatmış vaziyette. Bu sene Pro'nun kendini koruyan tasarımı ve müthiş mi müthiş gri rengi beni ayartmaya yetti. Ayrıca Samsung'un bu saate özel çıkardığı mıknatıslı kordonu millet bokluyor ama mükemmel bir şey. Doğru sıkma ayarını deneye yanıla bulduktan sonra içeriden klipsle kilitlediğin için istediğin kadar kolundan tak çıkar, her zaman aynı ayarda seni bekliyor oluyor. Takıp çıkarması da tek harekete bakıyor, havalimanında falan saati iki kere çıkarıp geri takarken çok işe yarıyor mesela. Ayrıca mıknatısı açıp kapatıp şıklatmak benim için fidget toy görevi görüyor, arada güzel stres atıyorum bu sayede. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 26 Mart 2023; 22:41:40 > |
|
Yani "illa da telefonunumun üzerine koyup ters kablosuz şarj edeceğim" diye diretmeyecekseniz veya "illa kablosuz şarj standımın üzerinde şarj etmezsem rahat edemem" demiyorsanız elinizde önceden muhtemelen olan Type-C başlıklı şarj cihazınızı saatin kutusundan çıkan adaptöre geçirip saati bir prize takacaksınız. Kordona dokunmanıza gerek yok yani, kordonun altından şarj başlığını doğru yere mıktanısla kenetleyip saati bir saatçide sergileniyormuş gibi dik bırakarak veya yan yatırarak şarj edebilirsiniz, ben öyle yapıyorum, normali bu yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 26 Mart 2023; 22:52:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4A10B3F -- 26 Mart 2023; 22:52:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sizin yanıtınızı görmeden az önce mesajımı düzenledim onun için. Evet, kablosuz şarj standlarının üzerinde de durması sıkıntıymış kordon nedeniyle, ben kablosuz şarj olayına yabancı olduğum için onu düşünemedim başta. |
|