Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2311. sayfa)
1 Mobil
-
-
Dumstate çalıştırdıktan sonra copy to sdcard yapıyor musunuz copy to sdcard yaptıktan sonra download klasörüne kopyalaması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Araç kaplama yapan arkadaşımdan bir parça seffaf kaplama alıp ekran camına göre kesip yapıştırdım kaç aydir kullaniyorum.Bu rakamlar nedir yaa.🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam almanyadan gelen bir arkadaşıma getirtmiştim..çok ucuz rakamlara. Spigen tr sitesinde 900 lira ama stokta yok.takipte kalın.
-
Loglog -Log Viewer uygulamasını açıp log klasöründen (dumpState_S9xxxx.zip) 180mb veya 200mb gibi bir dosya olmalı o dosyayı açınca arama kısmına mSavedBatteryAsoc yazıp aratman yeterli
Böyle log kayıtlarına vs hiç gerek yok aslında iki tane uygulama yükleyip görebilirsiniz bu değerleri. Shizuku uygulamasından gerekli izinleri verince aBattery uygulaması üzerinden batarya sağlığı ve döngü görülüyor.Geçmiş mesajlarda defalarca kez anlatıldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
AliExpress uzerinden smartdevil alabilirsiniz 1 yildir kullaniyorum memnunum.
temudan alıyorum. uygun fiyatlı 2 ay falan kullanıp değiştiriyorum. mükemmel mi değil ama en azından fiyatından ötürü canım sıkılmıyor. ekranıda çizilmeye karşı koruyor.
_____________________________ MSI MEG PROSPECT 700R KASA i9 14900KF ASUS Z790 ROG WIFI 48 GB VIPER XTREME 5 DDR5 8000 MHZ CL38 ARCTIC FREEZER 3 420 ARGB KINGSTON Kc3000 4TB 7000MB-7000MB PCIEX 4.0 SSD Adata Legend 960 MAX 2 TB PCIEX 4.0 SSD SEAGATE 12 TBX2 RAID 0 HDD GALAX SG RTX 4080 O.C ASUS THOR 1200W 1200P Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-e GIGABYTE M32Q 2K 170 HZ FAST IPS MONITOR STEELSERIES APEX PRO KEYBOARD BLOODY ZL50A LK MOUSE CORSAIR VOID PRO RGB KULAKLIK
LOGITECH Z5500 SURROUND SES SİSTEMİ -
Mediamarketten sinirsiz yaptirmistim 50 kere degismisimdir ne kuculuyor ne kalkiyor gayet basarili. Zore more kalkiyor yanlardan tirnak izi birakiyor vs.
Ben de TeknoSA sınırsız var lakin eski diye çoğu mağaza yok diyor. Tırnak izi bırakan bir koruyucu en son geçen hafta Panora AVM de taktılar il kkez aynı gün yanlardan kalktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ of course I am NEEDED -
Bende ömür boyu paket aldim son 1-2 yenilemeden sonra ekranın köşelerinden kalkıyor sürekli
Kılıf değiştim ondan mı bilmiyorum spigen almıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Kiliftandir buyuk ihtimal hocam bende hic kalkma olmuyor orjinal samsung seffad kilif var.
Markasız bir film taktılar benim ekrana. Ama yapıştırdıktan sonra kenarlardan kalkmaması için biz cihaza koyup birkaç dk bekletti. 1 sene oldu en ufak kalkma yapmadı. Kılıfı da temizlik için sürekli çıkarıp takıyorum, sorun olmuyor
Aynen mahalle arasında dandik bir telefoncuda 200 tlye geçen yıl ekran koruyucu taktırdim markası filan yok makineden kesti ekrana uyguladı ama uyguladıktan sonra başka bir cihaza koyup ultraviole ışınlara maruz bıraktı. Bir sene olmuştur kenardan kalkma filan yapmıyor sürekli de kılıf değiştiririm. Ultraviole ışına tutmadıktan sonra istediği kadar kaliteli olsun bir haftaya kenardan kalkma yapıyor ben çok marka denemiştim.
Bu ekran koruyucu işi çok sıkıntı, yani şöyle kırılmaz cam dedikleri temperli yani, bundan yok gibi birşey. İşte kimisi var yanında uv sıvısı var döküyorsun üstüne oturtup ekrana uv ışın veriyorsun kuruyor. Öbür türlü olanlar jelatinler nano diyorlar ama bunlar kötü malesef. Yani o cam hissini zaten öldürüyor birde zamanla saçmalıyor. İnternette bulmak biraz zor düzgün birşey. 2 senedir denemediğim kalmadı benim de ama bir memnun edecek şöyle tam kaplayan cam bulamadım. Böyle birebir üstüne otursun kenarlardaki kıvrımları da kapatsın o kadar. Yani buna uyanı da yok var olanları da güven vermiyor. Tam kapatan diyor mesela satıyorlar bir bakıyoruz uygulanmış resimlerine ekrandan çalmış, yani görüntü kısmından çalıyorlar. kapatıyor güya ama ne anladık bundan ?
_____________________________ -
bunu alın rahat edinn.
gerilerde detaylı anlatmıştım arayıp bulursanız uygulamasınıda anlattım.
aliexpress.
Samsung Galaxy için 3 adet S24 S23 S22 artı S21 S20 Ultra değil cam Samsung Not 20 10 yumuşak tam kapak telefon ekran koruyucu - AliExpress 202192403https://tr.aliexpress.com/item/1005006670171664.html_____________________________ -
donanımhaber forum
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159742473_____________________________ -
Bende şeffaf ucuz bir kılıf var. Üstünde ki jelatin de 1 senelik. Geçenler de spigen kılıf alıp taktım ekran koruyucu kenardan şişme yaptı. Kesinlikle kılıf şişiriyor ekran koruyucuyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38ömercan -- 31 Aralık 2025; 22:20:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel duruyor. Peki ekranda nasıl duruyor ? var mıdır bir resim falan ? sertleşen türden mi ? ve tırnak falan bastırınca iz kalıyor mu ?

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f4c%2f89%2f92%2f4c8992cebe7796a02be53b17f31bcfe8.jpeg&t=162749391&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
![Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f52%2f3f%2fcf%2f523fcf28a4be9ee48e20a7be0c8b1aa3.jpeg&t=162749545&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt