Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2058. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: realistic34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.280
Cevap
654
Favori
2.154.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bixby'ye hala Türkçe eklenmemiş. Ben hepsine Türkçe geldi zannetmiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    v4 sunucu kapalı üstad en son açıldığında 5 gün açık kaldı 300 usd aşağısına hiç düşmedi s24 serisi model ayırt etmeksizin bu rakamlara yapılıyordu server açılınca güncel rakam ne olur bilinmez ama xiaomi cpid olayı güzel gelişme oldu rekabete tutuşturur umarım bu server çetesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 26 Kasım 2024; 16:55:41 >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Bixby için Türkçe gelecek diyen olmadı ki zaten. Bixby One UI 7 veya 7.1 ile AI ile birleşecek muhtemelen, o zaman gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

v4 sunucu kapalı üstad en son açıldığında 5 gün açık kaldı 300 usd aşağısına hiç düşmedi s24 serisi model ayırt etmeksizin bu rakamlara yapılıyordu server açılınca güncel rakam ne olur bilinmez ama xiaomi cpid olayı güzel gelişme oldu rekabete tutuşturur umarım bu server çetesini.

Bu rakamlarla yeni cihaz almak daha mantıklı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir aradan sonra tekrar ekran süresi paylaşayım. S23 Ultra ile artık iki yıla yaklaşıyorum ve cihazın verdiği ekran süresi benim için hala oldukça tatmin edici.

- Karma kullanım

- Adaptif parlaklık aktif

- Adaptif Hz aktif

- Full Bluetooth aktif (Watch 6 saatim var)

- FHD+ çözünürlük

- Herhangi bir kısıtlama modu aktif değil

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Not: Cihazı 2 yıla yakın süre önce kutudan çıktığı şekliyle kullanıyorum, herhangi wipe data, CDS veya fabrika ayarlarına dönme, değiştirme işlemi yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 19:47:0 >

2 tane aynı cihazı alıp dönüşümlü kullananlarda mevcut

• Vimusic paylaşılmıştı burada bir ara. Var mı kullanabilen halen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maakman -- 26 Kasım 2024; 19:55:24 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Bende s22 ultra var su an oyle yapıyorum iyi ki satmamisim. Eve gelince 23 disari cikinca 22,, ama iste 23e aşığım :)

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Ne ile şarj ediyorsunuz

• Elbi46 E kullanıcısına yanıt
    Samsung'un 65W'lık trio adaptörünü kullanıyorum.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Bende samnug tab s9fe plus tablet icin vodofone bayiden 25 wat lık samsung adaptör aldım ama hızlı sarj yapınca ekran sürem ortalam 3 saat düştü xiaomi min 67 watlık adaptör ile şarj ediyordum 11 saat falan ekran süresi aliyordum ama yavaş yapıyor desteklemedigi için ortlma 4 ssate yakın dolduruyor du tableti. 25 wat samsung ise 1.5 sat ile 2 saat arası dolduruyor. Sarj aletleri bence fark ediyor bu ekran süresinde

Sahtedir belki.

• 2 yıldır çok memnun olarak kullandığım s23 ultram 10 gündür son Ekim yamasından sonra aşırı kasmaya başladı. Uygulamalar takılıyor. Pil çabuk tükenir oldu. Vakıfbank mobil bankacılıkta sıkıntılar yaşıyorum. Wifi bağlantısında sıkıntılar yaşıyorum. Google chrome donup kalıyor. Başına benzer şeyler gelen var mı? Yani yazılımsal yenilikleri gerçekten kullandığım da yok. Keşke ilk günkü haliyle kalsa cihazlar. Resmen planlı eskitme bu.

• sadrazam26 S kullanıcısına yanıt

Uygulamalardan Play hizmetlerini bulup önbelleği temizleyin telefonu yeniden başlatın işe yarıyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Bu sahtemidir bilmiyorum tüm vodofene bayilerinde hep bundan vardı fiyatta aynı idi

Hepsi özel işletme, hiç birine güvenmiyorum.

• Arkadaşlar hangi kablosuz kulaklığı kullanıyorsunuz. Ne tavsiye edersiniz. Ben birkaç kablosuz kulaklık aldım denedim hiçbirinden memnun kalmadım. Çakma airpodslar var ses kaliteleri fena değil ama anc gibi özellikleri Apple telefon istiyor ve dokunmatik kontrollerini filan android cihazdan ayarlayamıyorsunuz illa Apple cihaza bağlayıp ayar yapmak gerekiyor ayrıca ses gecikmeleri fazla dolayısıyla oyun oynarken ses çok geriden geliyor. Kablosuz gaming kulaklığım var yine çin malı onda ses gecikmesi sıfır ama müzik dinlerken kalite kötü ve kulaktan düşüyor sürekli. Galaxy buds almaya değer mi ben bir kulaklığa o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum 300-500 tl ye her türlü çakma airpods veya çin malı kablosuz kulaklık bulunabiliyor malum. Ama galaxy buds kullananlar tavsiye ederse bir düşüneyim. Benim önceliklerim ses kalitesi bir tık iyi olsun, dokunmatik tuş kontrolleri kapatılabilsin, yatarken film izlemeyi seviyorum kulağa dokununca film kapanmasın, oyun oynarken gecikme çok olmasın bunlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Hocam ben ilk çıktığı zaman buds2 pro almıştım dokunmatikler kapanabiliyor dediğiniz gibi kulağa tam oturduğu için kulak içi olduğu için rahatlıkla gece yatakta yatarken rahatsız etmiyor.Ben memnunum herşeyinden.

• 
Sayfa: önceki 20562057205820592060
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.