Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (1481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hai-ake Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
44.707
Cevap
674
Favori
2.299.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14791480148114821483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

14'de pek sorun yok, bence beklemeye değmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler bilgi için bir masraftan kurtuldum:)

• DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Pildeki tam problem nedir gosterse ne farkeder kafasindayim ben cunku % kac sarjla ne kadar ekran suresi verdigi yaziyor . En son ne zaman sarj ettiginde yaziyor son sarjdan sonra 0 lansa nolur 0 lanmasa nolur ( bana gore ) %90 sarjla kac saat ekran suresi aldigim yaziyor sonucta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23u lpddr5x ram kullanıyor. Ufs4.0 depolama teknolojisi ise bu ram kadar hızlı okuma yazma yapamaz. Teoride fazla ram fakat pratikte yavaşlatıyor cihazı. Artı olarak dahili depolamayı sürekli yaz sil yaparak zayıflatıyor ve zamanla bozulmalara sebep olabilir. Ramler sürekli veri yaz sil için üretiliyor fakat depolama biriminin yaz sil ömrü ram kadar değildir.

Sonuç: emmc daha çabuk bozulabilir, telefonu yavaşlatabilir.

• ahmetalp000 A kullanıcısına yanıt
    Hocam iphonede hareketli foto ozelligi genelde aktif gelir o sebepten size degisik gelmis olabilir hareketli birsey cekicek zaman hareketli foto ozelligini acip denermisiniz ?buradan aciliyor. Ilk fotoyu cekince bulanik gozukuyor ama oynat tusu cikiyor fotoya girince oynatinca netliyor.
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• turbo610 T kullanıcısına yanıt
    Kamera çözünürlüğü düşük yani işlenecek veri az ve özellikle exposure yani pozlama değeri düşük iPhone'da, o yüzden fotoğraflar daha karanlık, ya da YouTube ağzıyla söyleyelim: iPhone daha doğal fotoğraflar çekiyor.

Samsung kamera Pro ayarlara girip pozlama değerini düşürün, tak tak çekiyor ben bir gecikme görmedim. Samsung fotoğraf işlemeyi aşırı abartıyor. Canlı ve parlak fotoğraflar güzel olabilir ama aşırıya kaçmamak lazım. Gece kuzey ışıklarını çekmiyoruz neticede, çiçek böcek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Note 9'dan geçiş yaptım. O zamanlar yanında gelen Gear IconX 2018'i yıllardır kullanıyordum. Ancak bu telefonda 'Destek Sona Erdi' gibi bir uyarı veriyor ve kullanamıyorum. Kullanan ya da kullanma yöntemi hakkında tavsiyesi olan var mı?
    (Yeni kulaklık alabilirim ama 4Gb kendi hafızası olması vazgeçilmez kılıyor benim için :) )

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Üstadım benim derdim hateketli fotoğraf çekmek değilki derdim hareketli bi nesne mesela koşan birini çekerken çekiyorum bulanık çıkıyor resim arkasında gölge bırakıyo anlaşılmıyo otomatik odaklamayıda yaptım yine olmuyo sıkıntı burda

Ben onu anladim direk odakta o sekilde resim yakalamasi zor hareketli fotograf cekerek o kare anca yakalabiyor

• Burada hem odaklama açık hem hareketli çekim yaptım sonuç aynı

• Daha önce xiaomi mi 13 pro kullanıyordum hiç böyle bi sorunum yoktu

Hocam Sonklavyebükücü arkadaşın dediği gibi daha fazla bölümünden pro ya geç orada speed yazan yerdeki ayarı 1/250 yap şak diye çeker.

• erhangun84 kullanıcısına yanıt
    Şimdi oldu üstadım ama çok saçma ya bunun kolay bi yolu olmalıydı pro falan ne gerek var

• erhangun84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu arada

• Fotoğraflarda bir spor çekim modu olsa iyi olurmuş ama onun da yaptığı aynı şey.

Ivir zivir birsuru ayari var sanirsam asiri hizli olursa hareketler yakalanmiyor ama normal gundelik hateketleri yurume vs guzel yakaliyor. Bir ihtimal daha var yakalaamak istediginizi ultra agir cekim modunda cekip goruntuyu kirpmak 😅

Yok ya okadar uğraşamam ama xiaomi bile bunu başarabilmişlen bu telefonda basit bi tuş olmaması çok saçma gerçekten neyse sağlık olsun adı s23 uştra işte😅

• Selamlar,

Telefonu yedekleme ,içinden video resim vb alma gibi bir uygulaması var mı Mesela huaweide 'Hisuite' isimli bir uygulama kullanıyordum. Samsungda nasıl?

• 
Sayfa: önceki 14791480148114821483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.