Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (1187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.280
Cevap
613
Favori
2.606.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
128 oy
Giriş
    Daha geniş açıdan ekleyeyim. Mesafe 1km uzerinde zoomladigim yer. Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba Haziran 2016'dan beri kullandığım S7 Edge telefonum bozulmasından dolayı 7.5 yıl sonra S23 Ultra 512 GB Beyaz Renk ile yoluma devam etmeye karar verdim, telefon elime dün ulaştı gerçekten harika bir cihaz, telefon için öncesinde 45 W Hızlı Şarj Adaptörü ve Şeffaf Renk Samsung Kılıf sipariş vermiştim fakat ekran koruyucu için işe yarar bir film ya da cam bulamadım, bu konuda çok fazla bilgi karmaşası var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

El becerim iyidir dersen;

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]amazon
    GiiYoon [2+3 Paket] Paketi, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Uyumlu Ekran Koruyucu [Tam Kapsama] [9H Sertlik Cam Koruyucusu] [Kabarcıksız] [Çizilmeye Karşı] Uyumlu Koruma Folyosu
    https://www.amazon.com.tr/GiiYoon-Samsung-Galaxy-S23-Ultra/dp/B0BPBYJ7YC?tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR

Değil dersen Zore marka var 450 lira civarında.

Ya da Samsung Yetkili Servis bayilerinde, EasyCep bayilerinde Wrapsol marka ekran koruyucu var. Onlardan taktırabilirsin.

Bu arada S7 Edge ile baya bir rekor kırmışsın. Ben de çıktığı gün almıştım ama 2021 yılında yolları ayırdım 5 senelikken.

Sonrasında S20 aldım ama S7 Edge kadar yüzümü güldürmedi. Hakkını yemeyelim muhteşem telefondu ama ısınma ve şarj sorunu bitmedi...

Ben de S23 Ultra 512GB Beyaz aldım. Hayatımda kullandığım en iyi telefon.

Intel i7 13700KF | Asus ROG Strix Z690 | Asus TUF 3080 Ti O.C. | 4x8Gb G.Skill 4000Mhz CL16 | NZXT X73 360mm | Evga GQ 750W | Phanteks Eclipse P600S Matte White | 2 TB Kingston KC3000 M2 SSD | Asus ROG Swift 4K 240Hz OLED PG32UCDM | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Logitech G903 | /// Seat Arona FR

• Dun gece cekmistim evet haklisiniz olabilir ekranda tam gorunuyor ama kaydedilen yarimdi bugunde farkli sekilde(binalar,tepeler vs) denemeler yaptim sorun yasamadim ay cekiminde sorun oldu sadece bu gece bir daha deneyelim bakalim cok tesekkurler cevap icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

30x

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Evet hocam Haziran 2016'da almıştım bugüne kadar beni götürdü ama geçen hafta ne yazık ki Samsung yazısında takılı kaldı ve birdaha hiç açılmadı şarj vs hiçbir tepki vermedi S23 Ultra 512 GB ile yola devam etmeye karar verdim. El becerim fena değildir ama GiiYoon marka ürünü amazon.com.tr'den almaya çalıştım fakat kartım yurtdışı alışveriş ve internete açık olmasına rağmen satın alamadım, ekran koruyucu sonrası kalem ve parmak izinde bir sorun oluyor mu ? Yanısıra Cam mı yoksa ekran koruyucu mu tavsiye edersiniz ? Aslında şirket telefonum Apple onda Panzerglass marka cam kullanıyorum aşırı memmunum fakat S23 Ultra için olanını bulamadım.

Hafif bir kavis olduğundan cam bulmak çok kolay değil. Mowei diye bir şey tavsiye ediyordu birisi. Bende Wrapsol olandan var. Çok bastırınca kalem izleri çıkabiliyor ama bir süre sonra kayboluyor. Zaten s-peni çok bastırmaya gerek yok. Bastırmazsan hiç bir sıkıntı yok.

Intel i7 13700KF | Asus ROG Strix Z690 | Asus TUF 3080 Ti O.C. | 4x8Gb G.Skill 4000Mhz CL16 | NZXT X73 360mm | Evga GQ 750W | Phanteks Eclipse P600S Matte White | 2 TB Kingston KC3000 M2 SSD | Asus ROG Swift 4K 240Hz OLED PG32UCDM | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Logitech G903 | /// Seat Arona FR
  • onurcan.kaymak kullanıcısına yanıt
    Ne güzel telefondu s7 serisi 1.5 yıl kullanıp daha güzel olan huawei mate 10 proya geçmiştim

Merhaba kardeş hayırlı olsun. Ah o ekran koruyucu büyük sorunumuz zaten.Hiç sağda solda telefoncularda ve samsung servisinde macera arama. Bundan önceki 10 sayfayı okursan tecrübeli arkadaşların tavsiyesi en makul olanı zore aparatlı olan veya giiyoon markasına bak.

Galaxy S23 Ultra Kolay Uygulama Aparatlı Easy Body Ekran Koruyucu Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/galaxy-s23-ultra-kolay-uygulama-aparatli-easy-body-ekran-koruyucu-40255026?magaza=ceponya

ben bunu aldım uygulaması çok kolay kalkma kabarcık olmuyor. hata yapmanıza müsaade etmiyor. ceponya kendi sitesinde daha uygun ama güvenemem derseniz buradan kuponla da alabilirsiniz.

Duruma göre ipad mini yi satıp tab s9 almayi düşünüyorum.

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    S23 ultrayı 2 aydır tab s9u 2 gündür kullanıyorum. Zekiyle metin gibiler, arifle hakan gibiler, kemal sunalla şener şen gibiler öyle anlatayım :)

Ooo super o zaman ben tab s9 serisine geçeyim. Telefonu 1 aydır kullanıyorum acayip memnunum büyük ihtimalle 2 sene kadar geçmem tekrar iphone tarafına yavaştan ipad ve Apple watchi satıp samsung ürünleri ile değiştireceğim.

Bugün 1-2 saat video izledim düz s9 ve s9 ultra için. Ultra harika görünüyor ama çok büyük laptop kadar normal düz s9 daha iyi olur gibi bana ipad mini ye alıştığım için.

Yani ultra çok güzel duruyor ama işte uzanarak filan bir şey yapılmaz ama öbür taraftan klavyeli kapak ile tam bir laptop olacak

Bugün biraz daha düşünüp alacağım ya normali ya da ultrayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 29 Ekim 2023; 20:10:7 >
    Hocam 2018de note 4ten iphone 8 plusa geçtim sonra 11 ve 14pm kullandım. Daha sonra hem iphone fiyatları hemde sıkıcılığından dolayı s23 ultra aldım. Samsung note4 ten sonra işi o kadar geliştirmiş ki 2 ay içinde s23 ultra, buds 2 pro, watch 5, dual wireless charger ve en son tab s9 aldım. Gerçekten her ürünü birbiriyle çok başarılı çalışıyor sadece saatin biraz daha geliştirişmesi lazım ancak fiyatına göre o da çok iyi.

Tab s9 sizin için ideal olur ben plusla arasında kalmıştım ama gelince yeterli olduğunu anladım. Ufak bi not 12/256gb lik versiyonu alın

Cidden enfes çekiyor

MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • noyn__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam aynen sanırım bende yavaş yavaş değiştireceğim cihazları. Sadece buds2 pro kullanamam çünkü kulak içi tipinde ki kulaklıklar olmuyor bana hiç sevmiyorum

Tab s9 boyutu sanırım ipad air ile aynı o yüzden en ideal boyut o gibi

Yalnız 12/256 pek yok hocam olanlarda pahalı mesela 8/128 olan 18 bin civarı sizce kötü bir tercih mi olur 8/128 ? Benim s23u da 12gb ama daha dolduğunu görmedim. O yüzden 8gb yeterli olur diye düşündüm ama bilemedim

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
    Ben samsung sitesinden öğrenci indirimiyle 18400tl ye aldım. Şuan 12/256 sadece samsung sitesinde var ama dediğiniz gibi fiyat pahalı biraz. 128 gb sizin için yeterliyse 8 gb ram rahat yeter.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.