Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (1076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44.467
Cevap
669
Favori
2.283.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10741075107610771078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde 1 adet spigen başganın kamera lens koruyucu camı var. Kutuda 2 adet olduğu için tekini kullandım. Şuanda 2'li fiyatı 1290 lira. Kalan teki 645 tl'ye satabilirim.
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikarichi -- 8 Ekim 2023; 15:18:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    Optik zoomlar devre disi gibi. Yanlislikla yazilimsal birseyi devre disi birakmadiysaniz.cihaz kapat acta duzelmiyorsa sensordr sıkınti var gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi devredisi yapabilirim onu düşünüyorum telefonu kurcalamadigim yer kalmadı peki sensör arızalı olursa servis ne gibi çözüm yapabilir telefonu acarlar mi

Servis hakkinda bilgim yok pil daha cok gitsin diye kafasina gire bazi seyleri devre disi birakiyor arkadaslar o tarz seyler yapmis olabilirmisiniz diye dusundum.hard reset atin

Servise gitmesi gerekiyor. Bende o durum yok. Sallayınca da aynı sallamazsam da aynı :)

Odagi engelleyecek bi kilif vs de kullanmiyorsaniz degisik bir problem

Kılıfı çıkart ip deniyorum yine aynibproblem

Şoyle arkasina bi okkali tokat atin duzelir😁

Tüplü tv mi demiştin 😀😀😀

• Crnooki C kullanıcısına yanıt
    Bende hiç bir sorun yok trednyolda ne bir kasma ne bişi ürünlere de girdim her yere girdim

• mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    Ekran hangi ayarda? Çözünürlük ve hz olarak?

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    FHD+ 120Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa6397 -- 8 Ekim 2023; 15:55:57 >
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    Çok tuhaf. Şimdi tekrar kontrol ettim ve bende de sorun yok. Yıllardır vardı bu problem ama şu an gayet akıcı FHD+ 120 hz ayarda.
    Burdaki yorumları okuyup hemen düzelttiler mi ne yaptılarsa artık

Vallaha düzeldi harbiden arada 90 lara dönmek lazım simdilik düzeldi yinede bi servise yarın götüreyim

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum ki yeni kurdum Trendyol u belki güncelleme vermişlerdir ya da o anlık trendyolda genel olarak olmuş olanilir 😁

• mikarichi kullanıcısına yanıt

İki adet fiyatı 499 TL.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Galaxy S23 Ultra Kamera Lens Cam Ekran Koruyucu, Spigen Glas.tR EZ Fit Optik Pro (2 Adet) Black | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s23-ultra-kamera-lens-cam-ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-ez-fit-optik-pro-2-adet-black
    Ahaha 🤣 ses geliyor sallayinca diye surekli salladiysaniz sensor oturmamistir belki yerine simdi oturmustur ama boyle sorun olmamasi lazim bende hic olmadi yani

Olmaması lazım dediğiniz gibi yarın servise goturecem

Boşa zahmet etmeyin duzeldiyse bu calisiyor diyeceklerdir bozukken goturmek gerekir.

• Daha önce de yazmıştım, şu an prime indirimiyle 780 tl gibi bir fiyata geliyor. Düşünen varsa ben sadece içinden 1 ekran koruyucu ve 1 yapıştırıcı sıvıyı alıp kalan kutuyu uygulama aparatları, kamera koruyucular vs ile birlikte olduğu gibi 550 tl'ye gönderebilirim. İlgilenen varsa mesaj atabilir :)

Mowei [3+2 Paket] Galaxy S23 Ultra Ekran Koruyucu [Tam Destek Parmak İzi ve S Kalem] 3X 3D Kavisli Temperli Cam ve Samsung S23 Ultra 5G için 2X Kamera Lens Koruyucu
    amazon
    Mowei [3+2 Paket] Galaxy S23 Ultra Ekran Koruyucu [Tam Destek Parmak İzi ve S Kalem] 3X 3D Kavisli Temperli Cam ve Samsung S23 Ultra 5G için 2X Kamera Lens Koruyucu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNHDFKN6?ref_=cm_sw_r_apan_dp_0748FHZ14HBSV2MXCKW3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 8 Ekim 2023; 16:28:12 >

• 
Sayfa: önceki 10741075107610771078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.