< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (48. sayfa)

-
-
Başta dediğim gibi 16-17k ederi maksimum. Sanırım yeni çıkacak mi 14 serisinin fiyatını Samsung S serisi ve İphone fiyatlarına yaklaştırmak için alt modellerin fiyatlarını da 20k üzerine çekmeye çalışıyor uyanıklar.
-
Snapdragon 7s Gen 2 performans olarak A54'teki Exynos 1380 muadili. Yakında A55 çıkacak, metal çerçeve, Exynos 1480, ışın izleme destekli AMD grafik birimiyle hem performans olarak Redmi'ye fark atacak hem de muhtemelen daha düşük fiyatla gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün s23fe satın alarak aranıza katılmış bulunmaktayım
3 saatlik kullanımdan sonraki deneyimlerim;
7 senelik s8 kullanımından sonra cihaz akıyor. 120 hz lik ekranın farkını ciddi şekilde fark ettim.
En büyük korkum kağıt üzerinde s8 in ekran çözünürlüğünün, s23fe den yüksek olmasıydı (benim için çözünürlük Çok onemli) acaba sıkıntı yaşar mıyım diye çok korkmuştum. Sırf bunun için s22ultra ya +20 bin lira fazla para vermeyi göze almıştım. Sağ olsun s23fe beklentilerimi fazlasiyla karşıladı.
Parmak izi hakkında şikayeti olan arkadaşlar için söylüyorum, bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Parmak izinizi yeniden tanımlayın derim. Bende Ekran koruyucusu olduğu halde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
Keşke planlı eskitme yapmasalar da ürünleri onlarca yıl kullanabilsek. Biraz da S8 in bir gün tık diye kapanıp beni yari yolda bırakmasına korktuğum için değiştirdim. S8 hala çalışıyor
S23 veya s24 muadili cihazları neden almadığımı söyleyecek olursam; aradaki fiyat farkına değecek bir özellik göremedim.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 5 Şubat 2024; 16:45:32 >
-
Bu samsung telefonlarda parmak izi yuz tanima ne kadar berbat calisiyor arkadas. Iphone dan gecince gercekten perisanlik. Surekli tekrar tekrar girmek zorunda kaliyorum. Yuzu zaten aydinlik olmayan ortamda okumuyor. Ya suna apple gibi gercekten yuz tanima icin sensor neden koymazlar kamera ile yuz tanima mi olurmus.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşime aldım S23 FE; yüz tanıma için birşey diyemem de parmak okuma bendeki Note 10 plus'tan iyi çalışıyor. Yalnız dahalık ekranına koruma adına bir önlem almadık. Ekran koruyucu cam, film gibi bişey kullanıyorsanız ondan kaynaklı olabilir...
Aynen tabiki bu sebeplerden olabilir fakat benim belirtmek istedigim yuz tanima icin ayri bir donanim koy cihaz daha guvenli kolay kullanilabilir olsun. Ekran koruyucusu olmadan telefon kullanan az. En temiz duzgun kolay ve guvenli olan apple cihazlarda olan gibi face id sensorler. Nedense android hicbir telefonda bununla ilgili gerekli sensorler yok. Ekran sifresiz kullansam bu defa guvenlik ile ilgili ayarlar ve sifre yoneticisi icin ekran kilidi sifresi olustur diyor. Yoksa kapaticam komple.
Infinity ekran politikasından dolayı ön kameranın yanına sensörler koyup ada oluşturmak istemiyorlar (iPhone tarzı ön kamera adasına bende sıcak bakmıyorum). Yoksa infinity ekran öncesi geçmiş Samsung modellerinde iris tarayıcı kullanılıyordu mesela. Bildiğim kadarıylada iris tarayıcı en güvenli kilit metodur. Ayrıca fiziksel tuş (açma/kapama veya yan tuş) üzerine konulan parmak izi okuyucusuda güzel gelmiştir bana. Hiç kullanmadım ama onunda kullanımı telefon elde olmayınca zor olur heralde...
Evet ekranda yer kaplamasin diye yapiliyor ama bence cok gerekli bir donanim zaten ekranlar yeterince buyuk. Iris tarayici ve tusa entegre daha mantikli bunlardan.
Daha önce parmak izi taraması S23 FE'den de zayıf olan S21 FE kullandım. Optik sensör olmasına rağmen bir sıkıntı çekmedim. Yüz tanımaya gelince, karanlık bir ortamda yüz tanıma yaparken ekran parlaklığını artırarak yüzünüzü aydınlatma seçeneği de var. Eğer telefonu kaldırınca ekran açma seçeneğini aktif hale getirip, ekranda parmağınızı kaydırmadan kilit açmayı da açarsanız telefonu elinize alınca yüzünüzü tanıyıp daha hızlı bir şekilde kilit açabilirsiniz.
Samsung telefonlar yüz tanımayı ve parmak izini zamanla öğreniyor. Net bir bilgim yok ama öyle olduğunu düşünüyorum. Evde 3 tane S serisi var hepsi öyle. Hatta S22'de ultrasonik parmak izi var o da öyle. Kullandıkça muhtemelen parmak izinizi öğreniyor. İlk başlarda düzgün çalışmıyorsa biraz sabredin aynısını yaşadım.
S23 fe almayı düşünüyorum. Hangi koruyucu cam türünü kullanmalıyım? Nano mu temperli mi? Parmak izi sensörünü kullanacağım için sorayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi acik.yuz tanima aydinlikta iyi isik azalinca cok bekliyor. Parmak izi cok ugrastiriyor gercekten 2 gunde yıldırdı beni. Kilit acmada kesinlikle bir iphone rahatligi yok. Samsung cihazlarda en begenmedigim şey bu zaten. Birde konu disi ama bulut sistemi randimanli calismiyor. Geri kalan ozelliklerde fazlasi var eksigi yok.
Tsk ederim. Zamanla duzelir umarim.
Herkes kullananda kullanmayanda telefonu gömmüş bende cevap vermek istiyorum.
Valla benim gibi kampanyadan uygun fiyata alan birisi için Fıstık gibi telefon beğenmeyen 25-30 daha versin ultrasını plusını alsın :)
Isınma var mı hafif var. Sarj mukemmel mi hayır değil. Bunlar bence problem değil kaldı ki problem yapacak kişiler sene olmuş 2024 o kadar mecra var araştırmadan almasın . Ne beklediysem fazlasıyla verdi telefon. Öğrenci indirimi ve Çekle beraber bedavaya aldığım (Kablosuz şarj aleti ve Buds Fe kulaklık) ile çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 6 Şubat 2024; 12:15:50 > -
Hicbir islem yapmadan kilifsiz kullanirken cihaz surekli ılık bakın boşta cihaz ve kış mevsimindeyiz. Yaz gelince bakalim ne olacak.
A73 ten bu telefona gecilir mi? (Sar değeri yüksekliğinden dolayı degistirmek istiyorum cihazı cift simde kullanıyorum)
Bugün ben de S23FE aldım. Aslında bütçe falan derdim yoktu S24+ almaya gitmiştim ama S10+ ekranımda burn-in var dedi mağaza, 500 lira falan teklif ettiler değişim için (+6000 kampanya) gıcık olup almadan çıktım.
Bunu almak için randomly vatan'a girdim, galaxy watch 4 classic hediye ediyolarmış alırken öğrendim bugün başlamış kampanya.
Kılıf ne önerirsiniz bu telefona.
-
FE'nin tek versiyonu var herhalde. 256GB Exynos olan.
23500 diye hatirliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X