Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.737
Cevap
117
Favori
194.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hay day da nasıl bi ısınma oldu anlamadım ben pubg oynuyorum her gün 1 2 saat arası 1 saatte 15 civarı bişey düşüyo bataryadan genelde sekmiyo hiç ve kasma yaşamadım hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namepeira N kullanıcısına yanıt

Bana telefon teslim edildikten tam 14 gün sonra gelmişti sipariş bu günde buds 2+ akg kablolu kulaklık aldım 350 tl ye geldi ikisi indirim koduyla

• sefa3456 S kullanıcısına yanıt

Valla tam anlamadım ama ben pek ayar değiştirmedim

• Şuan tekrar ögrenci indirimi görunuyor, alacaklara duyrulur ...

• SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]

Son guncellemeden sonra.. hiç bu kdr iyi olmamıştı. Karanlik modu yeni açtim. Cogunluk wifi. Guc tasarrufu yok. Bu arada bir videoda gordum AOD 120 HZ DE çalisiyormus surekli. Ya kapali tutun ya da bildirimde acilsini isaretleyin isterseniz. S23 te falan 24 hz de calisiyormus. Bug var heralde duzeltilir. Belki de son guncellemeyle o da duzeltildi.

• Telefonun %5 den 0 a inip kapanması 1dk bile sürmüyor.

• Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt

hocam size tavsiyem telefonunuzu mecbur kalmadıkça yüzde 20 nin altına düşürmeden şarj edin, pil sağlığı açısından çok önemlidir.

• Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun.
    Ben S23 Plus ile S23Fe arasında kaldım. Bu kadar farka değer mi? Telefondan cidden memnun musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt

nacizane tavsiyem s23 plus alın. her anlamda daha iyi bir cihaz.

• mehmetozturk154 kullanıcısına yanıt

Neredeyse 2 katı fiyat farkı var. s23 fe de çok başarılı bir cihaz ve aralarında bu fiyata değecek bariz bir fark benim için yok. ben s23 FE derim.

• kılıf ve şarj adaptörü önerisi olan var mıdır ?

• Bugün sms geldi. Samsung aksesuar kısmında şarj cihazı+buds fe ve 349 tlye de 3.5 girişli kulaklık aldım. 145 tl ekstra cepten verdim.

Cihaz bayağı indirimli olmuş oldu.

• Bana da bugun çek geldi. Baska bir ogrenci bulup fiyatlari dusurup avantajix ten hediye çeki kullanarak almayi dusunuyorum. :))) bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 3 Kasım 2023; 12:41:6 >
  • Başka bir oğrenci koduyla profil açtım eğitim destek bölümünden Galaxy Buds Fe 1359 tl ye düşüyor. 25w şarj adaptör stokta yok. Çift Çıkışlı şarj cihazı var. 35w ve 15w şeklinde emin olamadım 749 tl ve AKG Type - C girişli kulaklık 419 a düşüyor hediye çekini uyguladığımda da 27 tl fark kalıyor. bence çok mantıklı. Şarj cihazı konusunda sizin fikrinizi alabilirmiyim. cihaz linkini bırakıyorum.

SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23FE [ANA KONU]shopsamsung.com
    Samsung EP-TA220N İkili Hızlı Şarj Adaptörü (35W-15W)
    https://shop.samsung.com/tr/samsung-ep-ta220n-ikili-hizli-sarj-adaptoru-35w-15w/
  • Hepsiburada da spigen kılıflar sepette %50 indirim ile satılıyordu. Ömürlük kılıf arayan varsa tercih edebilir

• enjoy35 kullanıcısına yanıt
    Bizim ekran 24'e inmiyor zaten 60'a kadar iniyor

• Şuanda öğrenci indirimi ile kaça kaç GB lık versiyon alınabiliyor ve hediye çeki yada kulaklık kampanyası var mı!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 4 Kasım 2023; 8:27:3 >
  • enjoy35 kullanıcısına yanıt

25W şarj adaptörü şuan stokta var görünüyor.

https://shop.samsung.com/tr/ep-t2510n-type-c-hizli-sarj-adaptoru-25w-beyaz/?integration_color=Beyaz

• Lordem kullanıcısına yanıt

Yüzde 50 indirim falan yapmamışlar. Normalde 600 TL'ye sattıkları kılıfların önce fiyatlarını şişirip 1000 TL gibi gösterip onun üzerinden 500 TL'ye düşmüş gibi gösteriyorlar. 50-100 TL arasında değişen indirimler var gerçek fiyatlara göre.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Spigen'in 600 TL'ye sattığı kılıfı 440 TL'ye aldım ben. Gerisine çok takılmadım bir tane spigen alıyorum bir daha kılıf almıyorum zaten. Ama dediğiniz doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 4 Kasım 2023; 11:43:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.