Arkadaşlar bu batarya sorunu gerçekten çok can sıkıcı bir sorun. O kadar para veriyoruz telefon ekran açık 4-5 saat verebiliyor gerçekten şaka gibi. Telefonu yeni aldığımda 3-3.5 saatti. Pil kullanımdan sonra oturdu ve verebildiği max 5 saat. M30s kullanıyordum, S22 ye geçtim. M30s de ekran süresi 11-12 saatlere kadar çıkıyordu. Kusura bakmayın ama burada cihazı aldım diye sürekli öven insanlar neyi kanıtlamaya çalışıyor anlamıyorum.. S22 in bataryası gerçekten feci kötü, bunu kabul edin. Tamam diğer konularda kusursuz ama ben telefonu kullanamayacaksam neyleyeyim diğer özellikleri. Powerbank veya şarj cihazıyla gezer oldum. Umarım S23 serisi pil verimine odaklanır. S23 ün de aynı olacağı belli 3900 mAh ile gelecekmiş. En azından S23+ 4700 mAh gözüküyor. İnceleyeceğim pil kullanımları iyiyse ona geçeceğim. S22 in bataryasıyla gerçekten ömür geçmez. Çok canımı sıkıyor. |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (476. sayfa)

-
-
Bence de dediklerinizde haklısınız. Konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. Savunanlar bir tarafta gömenler bir tarafta. Bana göre de mükemmel bir cihaz. Pil süresi iyi değil bunu kabul ediyorum fakat benim kullanımımda çok sorun olmuyor. İşin içinde bir de şans faktörü de var. Bana kötüsü gelmiş de diğerine iyisi gelmiş. Artık bu konuyu aşabilir miyiz acaba? S22 herkese uygun bir cihaz değil. Bayılanlar olabilir, nefret edenler olabilir. Herkesin şahsi görüşü. Tekrar söylüyorum yakınmanızda haklısınız, bu konuda daha iyi olsa tadından yenmezdi. Bence bu konuya noktayı koymalıyız. Herkese iyi forumlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konu ben bu cihazla 7 saat ekran süresi alıyorum diye ekran resmi atıp cihazın bataryası iyi diyenler olduğu sürece kapanmaz. Konuyu uzatmak değil amacım. Hayali ekran süreleri alınıp da buraya atıp, diğerleri o zaman ben neden alamıyorum diye sorguluyor. Ki bu sorunu %80-90 yaşarken sanki normal bir şeymiş gibi paylaşmaları ve kabul de etmemeleri. İnsanların gerçekçi olmadan para verdim diye bataryası iyi gidiyor sende al diye tavsiye vermeleri. Ben sadece bunu anlamıyorum. Boşuna zorlamaya gerek yok. Bu cihazın pil kapasitesi 3700 mAh. Pekte bir şey beklememek lazım. Ayrıca bir sitemim de samsung' a. Kaçıncı yüzyıldayız ki 3700 mAh batarya kapasiteli cihaz çıkartıyor. S23 3900 mAh olmuş allah razı olsun.. Oda aynı olacak şimdiden belli. Kesinlikle ve kesinlikle S22 ve S23 için konuşuyorum plus dan aşağıya alınmamalı.
-
Uzun süredir buraya birşey yazmayip sadece yorumları okuyorum.Ama görüyorum ki batarya konusunu uzatan 7 saat alıp ekran görüntüsü atanlar değil sizlersiniz.Bu 7 saat alan arkadaşlardan biri de benim.Sizler 3 4 saat alıp cihazı kötülemeyi kendinize hak görüyorsanız,ben de 7 saat alıp cihazı övmeye kendim de hak görüyorum.Cihaz her yönüyle mükemmel nokta...
Hocam şu dünyada her şey parasına göre
Bugün hem premium telefon olsun hem bataryası iyi gitsin istiyorsan 35-40 bin ₺ yi gözünden çıkartacaksın o zaman 11 saat ekran süresi alırsın powerbank de cebine ağırlık yapmaz
Adamlar 3 tane model çıkarmış sana ihtiyaçlarına ve bütçene göre
Düz s23 de bu ekran sürelerine yakın olucak keza 24 de
Sıktı artık bu batarya mevzusu
Cihazdan memnun olmayan insanlar gömmek yerine elindeki Cihazı satıp hem pili hemde performansı iyi cihaz alabilirler biz herseyinden memnunuz cihazın gelip neden kötü yazalımki
Benim bu konuya yazdığım mesaj sayısı size şu an verdiğim cevapla birlikte 3. Sizin kabullenemediğiniz şey para verdiniz diye her yönüyle memnunuz diyip eleştirememeniz. Eleştireni de topa tutmanız. Ben S22 imden memnun olmasam zaten elden çıkartırım. Eleştirim bataryaya onun dışında ben de memnunum zaten. Ufak eleştirileri de kaldıramayıp "fanboyluk" yapmanın alemi yok. Önceki mesajlarda da yapılan "siz 3-4 saat ekran görüntüsü alıyorsanız sizin cihazda sıkıntı vardır bak ben 7 saat alıyorum" algısını bırakın. Bu cihazın taş patlasın alabileceği 5,5-6 saat o da oyun vs. olmayıp, her ayar kapalı olarak. Hayal aleminde yaşamaya gerek yok. Sanki 4 saat ekran süresi alanların asıl problemli olduğunu gösterip batarya uzun gidiyor demeniz gülünç. Onun dışında S22 sevincinizden dolayı isterseniz evlenin beni alakadar etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte sorun da bu. S22 ultra da S22 ile aynı ekran sürelerine sahip. Yani 30-35 bin verince de alamıyorum 11 saati. Samsung' un A ve M serileri batarya olarak daha iyiler ama geri kalan alanlarda iyi değiller. Benim istediğim samsung' un s serisi cihazlarınanda 6000 mAh batarya gibi yüksek kapasiteler koymaları. Orta segmentte bataryaya abanıyorlar geri kalanlar fos. Üst segmentte de her şey iyi batarya kötü.
Batarya sürenizi bi ss atar mısınız? Google sistemlerinde sorun var mı bi bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S22 migrosda 17999 tl
Sizce alınırmı
Ben alacağım zaman stokta yoktu. Eğer stok'a geldiyse kaçırmayın. İyi fiyat
fiziksel mağAzada gördüm
Dediğim gibi fiyat iyi. Son birkaç haftaya göre en düşük fiyat. Cihazı almaya karar verdiyseniz tercih sizin
Hah! Şimdi tam oldu iste.Herseyi fanboyluga vurma ergenliğini ne zaman yapacaginizi merak ediyordum ama fazla sürmedi.Size göre insanlar zaten 3 4 saat ekran süresi alsa da mutlu olmayı haketmiyor.Biz 6 7 saat alanlar da lanetli tarafta Samsung a özel telefon yaptıranlarız.Tamam dostum sen mutlu ol diye senin ağzından konuşacağım ekran süresi çok kötü çöp bu telefon.A01 telefon 20 saat ekran süresi alıyor bu nasıl alamaz.Diger tüm marka telefonlar ekran süresini sabitlemis hangisini alsan 10 saat ekran süresi veriyor ama bak Samsung hala bunu çözemedi.Ford bı araba yapmış 3.0 motor koymuş ama 1.0 motor gibi yakıt sarfediyor.Samsung nasıl 3700 mah pil koyup 6000 mah gibi gitmez.Hayat işte bende 3 km koşup 3 mt gitmiş gibi yorulmak istiyorum ama bug var insanoglunda.
Bunu söyleyince forumda sabit 2 kişi öve öve bitiremiyor cihazınızda sorun var diyor. Bunlara göre forumun %95i sorunlu cihaza sahip. Telefondan memnun değildim ben sattım yeni cihaz aldım ama yorumlara güvenip kredi çekip telefonu değiştiremeyecek kişilerin günahına giriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 15 Ocak 2023; 12:50:15 >
Bende burada defalarca yazdım bataryam o gün kullanım senaryoma göre 4-5 saat arası gidiyor. Yani benim batarya da birçok kişiye göre çöp durumda.
Ama bana yetiyor. Günümü çıkarıyor. Ama telefonumun özelliklerine de bayılıyorum. Şimdi ben fan boy mu olmuş oluyorum bunları yazınca. Çok ilginç.
Ayrıca ilk mesaj dahil her defasında bunun da altını çiziyorum. Telefona bakmadan duramayan, ekran, sosyal medya, oyun bağımlıları bu cihazdan uzak dursun diye.
İçim çok rahat o yüzden. Kimseyi yanlış yönlendirdiğimi düşünmüyorum. Bunu konu sahibi olarak yapmam da doğru olmaz zaten. Yaşım 54. Fanboy zaten kelime olarak bile bu yaşa tezat kalır yakışmaz.
Ben de cihazı bütçeme göre belirledim. Daha sonra burdaki yorumları okuyup kredi çekip satın aldım. Burda kimse kimseye güven aşılamıyor. Kendi adıma konuşayım günlük yarım saat veya 1 saat şarj benim hayatımdan birşey götürmez. Zaten mevcut yaşantımda yaptığım birşey. Dolayısıyla kandırma/kandırılma veya etkilenme gibi bir durum söz konusu olamaz. Batarya çöpse çöptür. Herşeyi süper ama bataryası çöp olan cihazı kullanmak hoşumuza gidiyordur belki :) Diyeceğim o ki kasmaya gerek yok, ortak noktalarda buluşalım yeter
Zaten forumda yuzdeye vursan negatif yorum daha fazla yani insanların etkilenmesi gibi bir durumda söz konusu değil.İphone a geçip Samsung forumda takılıyor insanlar nasıl olmasın ama değil mi? Allah böyle Samsung sevgisi veriyor işte insanlara :)) Birşeyden nefret edip neden terk etmez ki insan aşık olsa gerek.
iPhone fanlarını boş verin. S22 serisinin tamamının fiyat olarak rakibi yok. Muadil bir üstünü alayım derseniz cebinizden 10 bin TL fazla çıkıyor.
Muadil düşük modelini alayım derseniz de kamera gibi bir nimetten gidiyor. Veya çöp yazılımlı Çin cihazlarına gidiyorsunuz.
Eğer şantiyede vs çalışmıyorsanız 10 dk ara şarj yapar devam edersiniz zira cihaz yüzde 10-80 arası cok hızlı şarj oluyor ya da 17 yaşında çocuk gibi tüm gün oyun oynamıyor ve tüm telefon ekranına bakmıyorsanız günü de 4.3-5 saat veya birkaç adb ayarı ile 5.3- 6saat civarı çıkarırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X