Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.651
Cevap
201
Favori
802.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam videoyu nasıl daha düşük çekiyor ben defalarca test ettim iPhone 13 pro maxe göre önde s22 ult.

Üzerine onlarca video izledim YouTubeda karşılaştırma olarak bı tane bile 13 pro Max'ın önde olduğu video denk gelmedi. Şaşırdım açıkçası siz öyle diyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 30 Temmuz 2022; 14:26:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    aldım cihazı ,tr cihazlar tümü çift simkart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her samsung s22 Ultra 2 hatlı diyemiyorum maalesef , yanlış ifade etmiş olabilirim. Türkiyede satılan seri öyle olabilir ama , maalesef bu konuda çok karışık.

( samsung bayramda mal getiremedik, bakalım üretim banttan hangi seri gelecek bizde bilmiyoruz diyenlelerin yalancısıyım. bilmem ne problemi varmış bakalım vs vs )

fikir olsun diye yazayım, yurtdışından çok telefon getirtmiş, burdan satın almış, samsung Tr garantili, distribütor garantili almış biri olarak söyliyeyim ki, samsung bile modellerin açıklamalarını net yapamıyor. ( ayrıca CSS devreye girer nazı ülkelerde 2. imei kullanılmaz. Ancak telefona başka ülke CSS atardık Combine file bul uydur vs. uymaz ise telefon brick olabilir.

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s22_ultra_5g-11251.php

SIM

Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (2 Nano-SIMs + eSIM, dual stand-by)

Versions:

SM-S908B,

SM-S908B/DS (International);

SM-S908U (USA);

SM-S908U1 (USA unlocked);

SM-S908W (Canada);

SM-S908N (Korea);

SM-S9080 (China);

SM-S908E (Asia/Africa)

muhalefet için yazmıyorum, inanın ki durum yukarda yazdığımdan daha karışık. Tek sim var ve ülkemizdede satılıyor maalesef. Hatta işin garibi bazı cihazlar TR şebelekelrine uyumlu değil, alıp 6G ile kullanmak isteyecekler o zaman tam randıman elde edemeyecekler.

Demek istediğimi Samsung Note8 i Samsung TR den alanlar tek simli aldılar, distribitör garantili Güncel elektronik vs den yada bazı bilinen yerlerden alanlar 2 sene G.kore, samsung avrupa, samsung holanda ve hatta Türkiye bir ara samsung İsraele bağlandı bölge olarak , uğraştık yazıştık kampanyalar yaptık. Şebeke frekanslarının bazıları ( çoğu çin malı dediğimiz amiral gemisi markaların modellerindede olduğu gibi ) çalışmkadı Türkiyede, operatörler Türkçel , vodofone, ve Türkcell çözemedi , ben teknik departmanlarıyla kanka oldum. Samsung Türkiye yazılım departmanı ( güncelmiyiz ) ve teknik kısım ile uğraştım cebelleştim. Bunlar voLTE , VoWİFİ , frekans için

kısaca SİM tek olan da var, bir önceki mesajımda izah etmek işstediğim 1 sim fiziki kart takılan , diğeride illa operatörlerde var ise eSIM olarak destekleyen de var,

ama bizim TR de satışta olanların geneli başka seri gelmediyse " 2 Nano-SIMs + eSIM, dual stand-by" dir umarım diye sordum size. İnanın alıp tek sim kullanan tanıyorum. Bu iş dediğim gibi önceki mejahımda dediğim model numaralareı devreye girsede yuırtdışından getirilenlerin genelinde sıkıntı. Hatta 5G başlayınca ortaya çıkacak durumlar var. Samsung TR ile belalı olsakta ben genede artık macerayı bırakıp tr de kendi garantileiyle satan distribütör satışlı daha ucuz olsa dahi SAMSUNG TR garantili olanlarrın kodlarınıda soruyorum, en uyumlusunu tercih ediyorum yıllardır. Yıllardır çifthatlı telefon kullandığımdan sanırım bu konuda yoğurdu üfleyerek yiyenlerdenim. Samsung Tr bile sattığı malım kondunu kendi sitesine eksik yazabiliyor, Mh, satıcılar, firmalar bi-haberler. Operatör firmaları çözümü yapmak için uğraşmaz.

ayrıca sorun her ülkede devam ediyor. eSim yaygınlaşınca bizde artacaktır bazı sıkıntılar diyede düşünüyordum , ama ya millet ben gibi farkına varmadan kullanır, uçuyor harika der, normal kullanıcı farketmez , bilinçli , tecrübelide farketmez , takıntılı farkeder

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

sorun ve çözümleri çok manidar

https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S22/S22-Ultra-eSIM-and-primary-SIM-switching-constantly-overheating/m-p/2290529/highlight/true

Original topic:

S22 Ultra eSIM and primary SIM switching constantly, overheating phone

(Topic created: 06-09-2022 12:02 PM)

the last day, my s22 ultra is constantly switching between the primary line and eSIM every few seconds, and it's very frustrating my phone is not operating normal, and it's overheating because of it

adamlar günlerce uğraşıyor.

https://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-e-sim

https://www.vodafone.com.tr/servisler/e-sim

https://www.turktelekom.com.tr/e-sim/index.html

https://www.reddit.com/r/mintmobile/comments/ufosq6/s22_ultra_esim_compatibility

https://www.reddit.com/r/S22Ultra/comments/udw53b/how_many_esim_can_you_have

https://www.kimberlymocks.com/galaxy-s21-ultra-esim/

bazı serilerde tek fiziki sim var ve alternatifi için özel aparatlar kullanılıyor.

Türkiye'ye gelen seriler çok şanslı en azından samsung TR vaad ediyor en az 1 fiziki sim % 2. fiziki kart veya muadili eSİM ile çift hat diye.

yazımı muahelefet için yazmadım, inanki sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Türkiyede eSIM çok yeni, 5G henüz bilinmeyen. en ucuz s22U 20binden başlıyor, benim emekli maaşım haziranda 3100TL idi, yeni enflasyon farkı oda TUIK bazlı komik artış aldık Temmuzda, Samsung TR ye, Türkiyedeki operatör firmalar zerre kadar güvenmem, satana kadar , sonra unut destek alabilirsen, sorun yaşarsın çözüm 2 ayda değil 2 sene sonra gelir ( Note8 leri anımsayan bilen çıkar) , çinden en son Huawai vs getirirler şebeke problemi olur. randıman olmaz, telefonunuza aradık ulaşamadık diyenler çoğalır. çeker gözükür bağlı değildir. Uykudayken bağlanmaz, devamlı elde aç kapa yaparsın. Samsung kullanıpta sorunum hiç yok diyen şanslıdır, yada inanın farkında değildir, çok kişi bilirim 10numara der ama değildir, iphone kullananlar sakın bizde olmuyor demeyin şebeke problemi en çok iphone da olur idi. Şimdilerde tecrübeli olan yazılımcılar varda ortak yazlılım geliştirme konusunda iy olduk.

saygı ve sevgilerimle,

uzun yazıyı okumadan kısa cevap.

TR de satılan her cihaz 2hatlı olabilir, ama 2fiziki sim ile çalışanda olabilir, 1sim 1esimde olabilir bunun garantisini ne yazık ki samsung veremiyor.

• Arkadaşlar merhabalar,

yaklaşık 9 senelik Apple ekosistem maceramdan vazgeçip s22 ultra sahibi olmayı planlıyorum bu hafta :) umarım kolay alışabilirim.

Size sorum; şu an en mantıklı ve ucuz satın almayı nereden ve nasıl yapabilirim? Buyback ile mediamarkt, vatan vb. yerlerde 3000 TL destekli satış oluyor sanırım. Elimde J7 Pro var onu vereceğim. Buyback dışında başka bir öneriniz olur mu ucuza alma, taksit vb. konularda?

Şimdiden teşekkür ederim :)

• 2 aylık iphone 13 pro max mavi 256 gb fiziki çift hatlı 2023 ağustos kadar aktif kullanabilirsiniz s22 ultra ile takas istiyorum düşünen olursa

• Güncelleme gelmiş

• vatan buyback kampanyası , gönderilecek cihaz kutusu iğnesi vs gerek varmı göndermeye

• 3. S22 ultram hayırlı olsun

Ağustos güncellemesi de geldi hemen.

• efe-35 E kullanıcısına yanıt

Yardımınızı bekliyorum :)

• S908E S kullanıcısına yanıt

Sadece cihaz olsa yeter.

Mağazadan 512 gb versiyonu 25.500 tl'ye aldım. Sıfır, 2 yıl garantili.

• Samsung mağazasından mı aldın? Ne zaman aldın acaba?

Sıradan bir mağaza, bugün aldım.

• S22 ultra aldim, bikac gün önce, biraz büyük geldi ekrani bana. Satip s22 düz modeli almak istiyorum. 12 gb ram 256 gb hafiza, jelatinleri üzerinde. İsteyene 17 buçuğa bırakırım, yurtdışından arkadas getirdi kutusuyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 2 Ağustos 2022; 11:48:29 >
  • Diğer ikisini ne yaptin hocam SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

• Fiyatlar yine arttı. Vatanın son kampanyasını çok pis kaçırdık SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] 

• Geçen hafta Vatan'da 256 GB indirim ile falan çok uyguna geliyordu. Şu an fiyatlara +10 lira daha yazmışlar. Çok pis kaçırdık gerçekten.

• Merhaba forumdaşlar iphone 13 kullanıcısıyım.Birşey öğrenmek istiyorum mümkünse ben cihazımı çift hat ile kullanıyorum.

İphone'da bir hatta görüşme yaparken diğer hattan arama alabiliyorum geldiğinde görebiliyorum ve istersem cevaplayıp reddedebiliyorum.Bu S22 ultra'da da var mı ?

Teşekkür ediyorum şimdiden.

• Arkadaşlar selam hepinize. Dün 13 pro max 512 cihazımı satarak S22 ultra 512'ye geçmiş bulunmaktayım. Bilgisayara iTunes yedeği alıp onu Smart switch ile yeni telefona yükleyerek pürüzsüz bir geçiş oldu diyebilirim. Medyaları aldım sadece onlar önemliydi karışıklık olmasın diye uygulamalar vs. karıştırmadım hiç elle yükledim hepsini. Sonra mobil smart switch ile whatsapp konuşmalarımı da aktardım ama 2-3 sohbeti almadı nedense biri de eşimle tanışmamızdan beri olan çok eski sohbetti hepsi gitti, onbinlerce mesaj olunca onu almaya uğraşmadı sanırım.SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] Sağlık olsun. Şu an şarj hızlı iniyor önceden de s21 ultra kullanmıştım biliyorum bir süre sonra oturuyor. iPhone'dan kalma orjinal apple 20w PD adaptör ile tam 20w dolduruyor, aliexpress'den aldığım usb-c test kitim var onunla ölçtüm o yüzden şarj aleti almayı düşünmüyorum yeni. Hem android hem ios tarafına hakimim sık cihaz değiştiririm burda 1 sorum olucak sadece. Instagram'da mesela anasayfada üstte başkalarının attığı hikayeler çember şeklinde gözüküyor ya, onlar çok büyük. Atıyorum 13 pro max'de 5 kişi sığıyordu oraya bu telefonda 3 kişi ancak var. Kalitesiz duruyor. Font ve yazı boyutum oldukça düşük ayarda zaten, çözünürlük de en yüksekte. Mantıken 13 pro max'den bile daha çok kişi sığması gerekir oraya şu anki ayarlarla. Yine de küçülmüyor ordaki ikonlar, sanki 640x480 windows kullanır gibi büyük büyük kaldı o ikonlar. Malum çok özelleştirilebilir bir sistem belki bir uzmandan bir çözüm gelir diye sormak istedim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 3 Ağustos 2022; 9:35:45 >

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.