Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
21.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • s10+ genel olarak oldukça tatmin edici bir telefon.Ekran kasa oranı ağırlık ve özellik bakımından pek başka bir telefona ihtiyaç bırakmıyor.Yeni telefonların fiyatları malum özellikle s20+ ultra bir hayli pahalı çıktı.Yurt dışı fiyatını fazla buldum açıkçası ama test sonuçlarını merak ediyorum.Ürünün fiyatı dışında en büyük sıkıntısı ebatları ve ağırlığı.Samsung tarafında bu kadar ağır telefon s sınıfında ilk defa oluyor.Kamera çıkıntısı ve ekran boyutunu düşünürsek s10'lardan sonra rahatsız edeceği ortada.Kamera ve batarya performansına bağlı olarak belki bir çılgınlık yapılabilir ama kamerasının her yönden geliştiğine emin olmak lazım.Her noktada rakiplerinin önünde olursa bu fiyat düşünülebilir...
  • En son kullandığım Samsung modeli S7 Edge 'di. Ekranın daki pembe hata aldığım sene garantiye girmedi. Aldıktan 18 ay sonrada yazılım güncellemesi gelmemeye başladı. O tarihten sonrada samsung almanın cebe ve akla zarar olduğunu anladım. Şimdi Oneplus telefon kullanıyorum. Samsung firmasına ödediğim paralara üzülüyorum. Samsung ürettiği telefonların özelliklerine yakın bir çok markada telefon bulabilirsiniz ve yarı fiyatına..

  • Samsung s20 ultra modeli 120 hz ve full cozunurlugu bir araya getirecek bir update getirebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 22 Şubat 2020; 0:11:10 >
  • hepsi çok güzel gözüküyor .

  • s20 120hz ve full çözünürlüklü bir update getirse artık
  • niyazieser kullanıcısına yanıt
    Böyle bir güncelleme beklemeyin derim. Hani gelirse mucize olur. Ekranla işlemci arasında o bant genişliğini taşıyacak bir sistem yok deniyordu incelemelerde.
  • S20+ muhteşem
  • Gayet güzel bir cihaz olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Böyle bir güncelleme beklemeyin derim. Hani gelirse mucize olur. Ekranla işlemci arasında o bant genişliğini taşıyacak bir sistem yok deniyordu incelemelerde.
    umudumu kaybediyim o zaman
  • niyazieser kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim için çok bir sıkıntı oluşturmuyor. 60 Hz'de günlük kullanımda FullHD ile tam çözünürlük arasında bir fark ayırt edilmiyor. Galeride uzun zaman geçireceğim zamanlar vs. 4K'ya alıyorum özellikle. Onun haricinde pek önemsemiyorum çözünürlüğü.
  • harika birşeye benziyor yaaa
  • Samsung Galaxy S20 Ultra’daki Odak Sorununun Güncellemeyle Düzeltilemeyeceği Açıklandı


    Samsung destek forumu moderatörlerinden biri, forumda yaptığı paylaşımda Samsung Galaxy S20 Ultra’da görülen odak sorununun güncellemeyle çözülemeyeceğini söyledi. Moderatörün paylaşımı birçok kullanıcıyı üzdü.
    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz aylarda yeni akıllı telefon serisi Galaxy S20’yi tanıtmıştı. Şirket, yeni serisiyle ilk görüşte iddialı bir izlenim verse de cihazlarda çıkan bazı sorunlar maalesef telefonların başarısına gölge düşürdü. Bu sorunlar arasında en önde gelenlerden biriyse serinin en iyi telefonu Samsung Galaxy S20 Ultra’da meydana gelen odak problemiydi.

    Samsung Galaxy S20 Ultra, 108 MP kamerası, 100x yakınlaştırması, 120 Hz ekran yenileme hızı ve pek çok özelliğiyle dikkat çekici bir telefon olsa da bahsettiğimiz sorun, kullanıcıların telefondan soğumasına neden oldu. Samsung tarafından bugün yapılan açıklamaysa bu sorunun oldukça ciddi bir problem olduğu gerçeğini ortaya koydu.

    'Odak sorunu güncellemeyle çözülemez'

    Samsung Galaxy S20 Ultra kullanıcıları, bugüne kadar bu sorunla karşılaştıklarını defalarca dile getirdi. Tabii Samsung, bu konuda cevapsız kalmadı ve sorunun güncellemelerle çözüleceğini söyledi ancak bugün yapılan açıklamada bu sorunun pek de güncellemeyle çözülecek bir sorun olmadığından bahsedildi.

    Samsung’un amiral gemisi telefonunu satın alanlar için fazlasıyla sinir bozucu olan bu sorun, maalesef güncellemeyle birlikte geçebilecek sorunlar arasında yer almıyor. Samsung’un destek forumu üzerinde paylaşım yapan bir moderatör, sorunun ne kadar güncelleme yapılırsa yapılsın ortadan kalkmayacağını , odak sorununun donanımdan kaynaklandığını belirtti.

    Forum moderatörü tarafından yapılan paylaşımın Türkçe çevirisi şu şekilde: “ Her şeyden önce, kullanımla ilgili problem için üzgünüz. Galaxy S20 Ultra modeli, önceki Samsung modellerine kıyasla sığ alan derinliği ve 10 cm veya daha uzun odak uzunluğuyla sonuçlanan, sensörün boyutunu artıran yüksek pikselli bir görüntü sensörüyle donatılmıştır.

    Bu nedenle bir nesneyi yakından çekerken arka plan bulanık veya odak dışı olabilir. Odak uzaklığı, lensin özelliklerine göre belirlenir; yani yazılımla düzeltilmesini zorlaştırır. Odak uzaklığını önceden tam olarak açıklayamadığımız için özür dileriz. Teşekkür ederim. ”

    Forum moderatörünün yapmış olduğu açıklamadan da anlaşılabileceği üzere Samsung, maalesef cihazlarda yaşanan problemlere pek de bir şey yapamıyor . Tabii bu durum da Samsung’un hiç de ucuz olmayan Galaxy S20 Ultra telefonunu alan kullanıcıları epey üzüyor.

    Bu cihazda da sıkıntılar başlamış 😞



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mek75 -- 23 Nisan 2020; 22:53:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.