Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saricoban , saricoban Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.416
Cevap
410
Favori
2.297.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google da da var takılmalar hiç deneme bile 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt

Hocam titreşim pop up gibi şeyleri Google klavye de kapattım ve hissedilir derece Samsung ve swiftkey e göre takılmadan daha hızlı yazabiliyorum. Oh Bea dedim en sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    Bende kapadım hepsini hızlandı teşekkür ederim

• buraktpky B kullanıcısına yanıt

Goodlock uygulamasındaki QuickStar ile.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• alperen450 A kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam

• Kilit ekranının parlaklığı ana sayfa ekranına göre %30-40 daha parlak ve duvar kağıdı'nın kalitesini değişik bir biçimde düşürüyor, çamur gibi oluyor duvar kağıdı. Yüz tanıma kilidi de kapalı, yani yüz tanıma için aydınlatma seçeneği falan da aktif değil. Sadece parmak izi kilidi aktif. Bu durum sizde de böyle mi?

• jcb7 J kullanıcısına yanıt

Parmak izinin optik olması kaynaklı bir durum. Eğer parlaklığınızı tamamen aşağı çekerseniz duvar kağıdı inanılmaz bir hal alıyor. Hepsi optik okuyucunun ışığa ihtiyaç duyması yüzünden oluyor. Duvar kağıdının bozulmasın başlarda beni çok irite etse de alıştım artık. Sanki parmak izi okuyucuyu yana koysalar taşlayacağız adamları. Parmak izi kapatınca duvar kağıdı düzeliyor bende, sizde de düzelmeli.

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, benim de aklımdan bir ihtimal geçiyordu parmak izinin ışığa ihtiyaç duyma ihtimali, teşekkür ederim cevabınız için.

• notsoimportant kullanıcısına yanıt

Taktığınız ekran koruyucunun ışığı kırmasından kaynaklanıyor olabilir mi? Geri göndermeden ekran koruyucuyu çıkarıp bir bakın aynı şey oluyor mu.

• 1-2 ay içinde A33 A53 A73 5G satışa sunuluncaya kadar bekleyip telefon almayı planlıyorum. Aldığım telefonu uzun süre kullanmak istiyorum. En fazla S20FE Snapdragon 865 fiyat bandına çıkabilirim. S20FE ile yeni çıkacak olan A serisi arasında kararsızım. 5G desteği olan bir cihaz almayı istiyorum ama S20FE'de 5G desteği olmaması, ön kamerada sorunlar olması ve sadece 1 Android güncellemesi ve 1 güvenlik güncellemesi alacak olması canımı sıkıyor. Güncelleme meraklısı olmak ne kadar doğrudur bilemiyorum ancak yeni satışa sunulacak A serisi 5 yıl güncelleme vaat ediyor. Gerçekten kafam çok karışık vereceğim 8 bin TL'nin çöpe gitmesini istemiyorum. Şu Türkiye şartları altında telefon almak önümüzdeki yıllarda daha da zorlaşacaktır. Yardımcı olursanız sevinirim.

• A52'den Exynos'lu S20 FE'ye geçilir mi arkadaşlar?

Ekran kapalı değil mi bu resimlerde? Öyleyse ekran koruyucudandir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran kapalıyken odadaki tül perdenin ekran camına yansıması gibi geldi bana 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam saçma bir soru olacak ama telefonun üzerinde fabrika çıkışı gelen koruyucuyu çıkarıp da kendi koruyucunuzu uyguladınız değil mi? Öncekinin üstüne yapıştırmadınız değil mi?

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Hocam biraz geç oldu ama hala ihtiyacınız varsa Gelişmiş Seçenekler içinde Dual Messenger var oradan 2. whatsap'ı kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.