Arkadaşlar, Eminimki daha önce defalarca konuşulmuştur. Ama inanın tek tek butun başlıkları okuyacak kadar zamanım yok. Ricam, bir arkadaş bana yapabileceklerimi yazabilir mi ?
Kısacası püf noktaları. Daha yeni aldım. Kargo dağıtıma çıktı.
Kaç saat şarj etmem gerekmekte ilk açılışta ? Android 4.0 upgrade mumkun mu ? Uzakmasaüstü için hangi programı indirmem gerekmektedir ? (mstsc) Şarj süresi tüm gün oynarsam 1 gün gitmesi mi normal ? ( ona göre geri iade yapabilirim , bileyim )
işin en acısı usyadan sevgilim var, dün ona s2 aldığımı ve ne kadara aldığımı söyledim. Kendi ülkesinde netden araştırıp bir kaç yer aradı. 444 dolara orada... s3 ise 700 dolar özellikle sordurdum.
Keşke gelirken getirtseydim diye pişman olsamda iş işten çoktan geçti..
Saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: proexot
Arkadaşlar, Eminimki daha önce defalarca konuşulmuştur. Ama inanın tek tek butun başlıkları okuyacak kadar zamanım yok. Ricam, bir arkadaş bana yapabileceklerimi yazabilir mi ?
Kısacası püf noktaları. Daha yeni aldım. Kargo dağıtıma çıktı.
Kaç saat şarj etmem gerekmekte ilk açılışta ? Android 4.0 upgrade mumkun mu ? Uzakmasaüstü için hangi programı indirmem gerekmektedir ? (mstsc) Şarj süresi tüm gün oynarsam 1 gün gitmesi mi normal ? ( ona göre geri iade yapabilirim , bileyim )
işin en acısı usyadan sevgilim var, dün ona s2 aldığımı ve ne kadara aldığımı söyledim. Kendi ülkesinde netden araştırıp bir kaç yer aradı. 444 dolara orada... s3 ise 700 dolar özellikle sordurdum.
Keşke gelirken getirtseydim diye pişman olsamda iş işten çoktan geçti..
Saygılarımla.
Gercekten binlerce defa soruldu bu sorular ve hep de bilinen cevaplar verildi. Googledan yazsaniz bile tum ayrintilariyla bulursunuz ?
İyi niyetin için teşekkürler, alırken özellikler olarak çok araştırdım. android konusunda yardım istemiştim. Mesela herhangi bir uygulamayı nasıl ana ekrana koyabilirim , uygulamalara girmeden kısayol gibi. bazı ekranda ise yarısına kadar foto yer kaplıor yarısına kadarda uygulama var. onları felan nasıl yapıyoruz..